Outfit | never let go of your signature colour

Het is alweer even geleden dat jullie mij in een roze outfit hebben gezien. Ik ben mijn signature colour echt niet vergeten hoor dames en heren 😉 ! Vandaag heb ik een outfit met roze in de hoofdrol voor jullie! Zowel als een ‘normale’ look als een zwangerschapslook. Zodat ook de niet zwangere dames hier inspiratie uit kunnen halen!

Never let go of your signature colour

Roze Zwangerschapsoutfit New Balance 373 pinkRoze Zwangerschapsoutfit Roze Zwangerschapsoutfit Roze Zwangerschapsoutfit Roze Zwangerschapsoutfit Roze Zwangerschapsoutfit Roze Zwangerschapsoutfit signature colour | Roze Zwangerschapsoutfit Foto credits: Margo | www.hetismarg.nl

Outfit | never let go of your signature colour

Tijdens een meidenavond bij mij thuis, had een van mijn vriendinnen een aantal volle vuilniszakken met kleding meegenomen. Ze had dat weekend haar kledingkast uitgezocht en liet ons nog even kijken in de zakken voor het de kledingcontainer in zou gaan. Een van de items die ik eruit gehaald heb is deze roze top. Een leuke top die nog een beetje ruim viel waardoor hij ook voor tijdens mijn zwangerschap ideaal is. Ik draag hem voor de normale outfit off shoulder. Voor de zwangerschapsoutfit heb ik hem opgeknoopt onder mijn borsten zodat mijn buik goed te zien is.

Ik combineer de top hier met een Skinny jeans Avi van Noppies, een zwangerschapsjeans. Deze broek zit nu echt al heel erg lekker. De tailleband aan de bovenkant is nog een beetje ruim, maar gelukkig kun je die stellen met elastiek. Ook heb je er een jersey buikband in zitten, ik vind dit echt heerlijk. Er zit genoeg rek in zodat ik het straks met mijn steeds groter wordende buik ook nog pas.

Ik maak deze outfit compleet met dit geweldige tasje van Primark. Deze clutch had ik al een paar keer gezien, maar vond hem steeds te duur. Naja wat is te duur. Hij was volgens mij 15 euro normaal gesproken. Natuurlijk geen geld voor een tasje, maar wel voor een tasje wat je alleen af en toe op een feestje gaat gebruiken. Toen ik laatst weer even bij de Primark was, hing hij er voor de helft van de prijs. Toen heb ik hem wel meegenomen 😉 !

De schoenen zijn van New Balance en kocht ik bij Otto. Ik had ze op instagram al aan jullie laten zien en kreeg veelal de vraag waar ik ze aangeschaft had, bij Otto dus. Toen ik ging kijken zag ik ze niet meer op de site staan, maar nu staan ze er wel weer op. Ze zijn lastig te vinden maar als je via google zoekt op New Balance 373 pink (dat is het model en de kleurcode) dan moet je ze zeker te weten tegen komen!

Outfit details

Top | H&M
Broek | Noppies*
Tasje | Primark
Schoenen | New Balance via Otto

Wat is de kleur die jij vaak draagt?

17 Reacties

 1. 13 september 2017 / 07:20

  Yay voor roze! Die kleur is wat mij betreft altijd goed en draag ik zelf ook graag 🙂 Wat een onwijs leuke outfit! Op beide manieren gedragen ziet het er erg leuk uit. Wat leuk dat je de top tijdens een meidenavond via een vriendin kreeg. Het tasje vind ik ook heel gaaf trouwens.
  Romy onlangs geplaatst…Druk, druk? | 8 tips voor omgaan met stressMy Profile

 2. 13 september 2017 / 08:02

  Wat een ontzettend leuke outfit en wat leuk met al het roze! Zo leuk dat je het hebt gecombineerd in je accessoires & schoenen. <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…The perfect black dressMy Profile

 3. 13 september 2017 / 10:18

  Wat leuk dat je deze hebt uitgezocht tussen kleren van je vriendin! Lijkt mij ook leuk om een keer kleding te ruilen o.i.d. met vriendinnen. Deze top staat je super leuk! En ik ben ook dol op dat soort tasjes haha.
  Anna onlangs geplaatst…OUTFIT OF THE DAY | PRE AUTUMN VIBESMy Profile

 4. 13 september 2017 / 16:59

  Leuk zulke meidenavond waar je zulke leuke kleding kan treffen!
  Het staat je goed en wat word je buik al mooi zeg!

  Liefs, Nathalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.