Review | Etos Holographic make-up lijn

Anderhalve week geleden ontving ik van Etos een leuk pakketje met een aantal items uit de nieuwe Limited Edition Holographic lijn. Deze lijn bestaat in zijn volledigheid uit een loose glitter primer, face & body glitter, illuminating highlighter, holographic brushes, nagellak en holographic lipsticks.

Etos Holographic

Wat belooft Etos met deze lijn?

Van highlighters tot lipsticks, je hoeft geen professionele make-up artist te zijn om als een unicorn te stralen.

‘Inhale the glitter, exhale the sparkle’

Klinkt goed! In deze blog laat ik je de producten zien die ik heb ontvangen en vertel ik je wat ik ervan vind.

Etos Holographic | Loose glitter primer

Het eerste product is de loose glitter primer.

Deze lichte en crème-achtige formule houdt losse glitters op hun plek. Perfect voor het creëren van special effects

Etos Holographic

Met dit soort producten ben ik altijd een beetje sceptisch, echter toen ik dit product ging uitproberen was ik verbaasd dat het echt goed werkt. Het product voelt een beetje als een normale primer, alleen dan net iets dikker. Als je de glitters aanbrengt op dit product en even laat drogen, dan blijven ze erg goed zitten. Dit geldt trouwens ook voor glitteroogschaduw.

Deze primer kost € 2,99

Etos Holographic | Face & body glitter

Het tweede product is de face & body glitter. Dit product is beschikbaar in de kleuren: Fairy Dust, Pink Princess, Ice Princess en Snow Man.

Losse glitters voor op je lichaam en gezicht. Breng voor een ultieme glans eerst de primer aan.

Glitters kun je nooit genoeg hebben! Ik ontving de Ice Princess en het is een prachtige blauwe glitter. Zo voor een dagelijkse look zou ik het niet echt dragen, maar voor een feestje is het top! Zeker in combinatie met de loose glitter primer blijven de glitters goed zitten op je ooglid.

Etos Holographic

Hieronder de swatch van de glitters aangebracht over de loose glitter primer. Zoals je kunt zien dekt het goed met de primer. Ook op het ooglid werkt het erg fijn.

Etos Holographic

Deze Face & body glitter kost € 2,99

Etos Holographic | Holographic lipsticks

Vooraf het product waar ik het meest benieuwd naar was, de holographic lipsticks. Ze zijn leverbaar in drie kleuren: Fairy dust, Pink Princess en Mauve O-holic.

Drie holografische lipsticks die verschillende kleureffecten op je lippen geven.

Ik ontving de Pink Princess en de Mauve O-holic. De huls van de producten is echt prachtig! Ik vind het superleuk dat ze de vormgeving zo hebben doorgetrokken in het thema. De huls voelt ook erg stevig aan.

Etos Holographic color care lipsticks Etos Holographic color care lipsticks

Onderop het product staat welke variant het is. Op de lipsticks staat het Etos logo nog vermeld.

Etos Holographic color care lipsticks

Hieronder zie je de swatches van de lipsticks. Twee totaal verschillende lipsticks die beide bij het aanbrengen erg romig aanvoelen. Door deze structuur is het geen lipstick die heel lang blijft zitten, maar dat hoeft ook niet. De romigheid had ik zelf niet verwacht bij de Pink Princess, omdat het product toch ook veel glitters bevat.

Etos Holographic

Hieronder de Mauve O-holic aangebracht op mijn lippen. Ik vind deze lipstick erg mooi staan, hij brengt de kleur van mijn gezicht goed op. Het aanbrengen vond ik erg fijn en hij dekt daarnaast ook nog eens erg mooi. Nu al mijn favoriet uit deze collectie.

Etos Holographic color care lipsticks

Hieronder de Pink Princess aangebracht. Bij het aanbrengen vind ik dat de Pink Princess een beetje streperig is. Echter als je hem een klein beetje afdoet is het veel gelijkmatiger verdeeld en ziet het er een stuk mooier uit. De kleur vind ik persoonlijk voor mijn huid niet echt veel goeds doen. Later heb ik de combi gemaakt van de Mauve O-holic met Pink Princess eroverheen en dat zag er een stuk beter uit!

Etos Holographic color care lipsticks

Deze lipsticks kosten per stuk € 3,99

Etos Nagellak, The power of Charm

In het gekregen persbericht zag ik geen nagellak staan, echter ik ontving er wel een dus ik heb hem ook maar getest. Het kan dus zijn dat dit product een nagellak is uit de normale collectie. 

Etos Holographic

De vormgeving van het product is netjes, maar niet heel bijzonder. Het kwastje is wat breder dan een normaal kwastje wat ik zelf persoonlijk erg fijn vind.

Etos Holographic

Het is lang geleden dat ik een Etos nagellak gebruikt heb. Ik was dan ook wel erg benieuwd! Na het aanbrengen van het eerste laagje van deze nagellak, dacht ik eigenlijk dat het meer een topcoat was. Echter na het aanbrengen van de tweede laag werd de dekking een stuk beter en zag het eruit als een volledige nagellak. Subtiel maar wel erg mooi! Leuk hieraan vind ik dat je steeds een andere kleur ziet. De ene keer lijkt het meer blauw, de andere keer meer paars.

Etos Holographic

Belangrijk aan nagellak, vind ik dat het goed moet blijven zitten. Ik heb er zelf echt een hekel aan als je je nagels gelakt hebt en je na een dag of 2 weer overnieuw kunt beginnen. Ik was stiekem heel erg verbaasd over de houdbaarheid van deze budget nagellak. Na een hoop luiers verschoont te hebben en met mijn blote handen in de aarde te wroeten etc. zat de nagellak nog steeds als een huis. Pas na 5/6 dagen begon de nagellak wat te chippen. Dat vind ik erg netjes en dit maakt mij ook erg tevreden over het product!

Deze nagellak kost € 1,99 per stuk

Etos Illuminating fixing spray

Ik heb ooit eerder een fixing spray van Etos gekocht en die vond ik verschrikkelijk. De ene keer spoot hij niet, dan was het weer een hele plons water en ga zo maar door. Ik heb hem uiteindelijk weggegooid.

Deze fixing spray heb ik nu een aantal keer getest en het spuitmondje van dit product werkt gelukkig wel goed 😉 . Hij sprayt normaal en voelt prettig aan op de huid. Het droogt snel op en trekt netjes in.

Etos HolographicEtos Holographic

Deze fixing spray kost € 5,99

Etos Holographic | Eindoordeel

Al met al vind ik dit een leuke lijn met een aantal goede producten voor een mooie prijs. Mijn favoriet uit deze lijn is de Mauve O-holic, de nagellak en de glitter primer.

Deze Etos holographic lijn is in beperkte oplage in april verkrijgbaar in alle Etos-winkels. Ik hoop dat, mocht je net als ik ook weg zijn van een aantal van deze producten, je deze nog kunt vinden in een van de vestigingen!

Heb jij deze lijn al zien liggen in de winkel?

17 Reacties

 1. 23 april 2018 / 07:05

  Ik vind Mauve O-holic ook echt prachtig! Was wel een beetje teleurgesteld in de items, want een echte holografische make-up is het niet. Er zitten veel glitters in ipv holografische looks.
  Jolanda onlangs geplaatst…Pink Gellac Starterskit + 3 lakjesMy Profile

  • 23 april 2018 / 16:28

   Ja prachtig is hij he! Ik snap wat je bedoeld, het is meer glitter en shine dan holografisch. Dat is wel een beetje teleurstellend, echter vind ik de producten wel erg mooi.

 2. 23 april 2018 / 07:19

  Wauw, wat een gave verpakkingen alleen al! Er zitten zeker een paar mooie producten tussen. Ik vind vooral de Mauve O-holic lipstick prachtig. Wat staat die kleur je mooi! Ik zag die gisteren niet bij Etos liggen, maar ga binnenkort nog maar eens een kijkje nemen om te zien of ik er zelf ook een kan bemachtigen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Kickstart! | 10 manieren om de dag GOED te beginnen!My Profile

  • 23 april 2018 / 16:29

   Ja deze lipstick is echt prachtig hoor! Zo romig ook! Ja hopelijk kun je nog wat vinden het is natuurlijk al wel eind april dus hopelijk hebben ze nog wat liggen!

 3. 23 april 2018 / 11:52

  Ik vind dit echt een leuke collectie! Wat een mooie verpakkingen zijn het. Echt iets voor naar een festival lijkt me.

 4. 23 april 2018 / 19:06

  Ik kreeg zo’n tube glitter dinges… zonder glitter. 1 lipstick en de setting spray, hoe moet ik in godsnaam er nog een leuk artikel van maken?
  Denk dat ik alleen de lipstick laat zien met de spray…
  Sonja onlangs geplaatst…Care for life | EPIC | KENZO | Updating 6%My Profile

  • 24 april 2018 / 22:54

   O dat is wel jammer zeg! Die primer kun je ook heel goed proberen met gewone glitter oogschaduw, daarvoor gebruik ik hem nu in een dagelijkse look. Blijft ook stukken beter zitten dan zonder primer! Ben benieuwd wat je er nu nog van gaat maken en wat jij van deze lijn vind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.