Win € 60,- shoptegoed bij Dekbed-Discounter

Vandaag mag ik weer iets leuks weggeven op mijn blog! Namelijk een shoptegoed van € 60,- bij Dekbed-Discounter. Meer over deze webshop en hoe je kans maakt lees je hieronder!

Dekbed-Discounter

Misschien ken je deze webshop al, misschien ook niet. Ik kende de webshop al wel van naam, maar was erg verbaasd door hun grote assortiment. Dekbed-Discounter is een budgetspeler voor alles op het gebied van slapen. Naast dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, dekbedden en kussens verkopen ze sinds kort ook matrassen. Je kunt bij Dekbed-Discounter zelfs een boxspring huren!

Wat ik zelf erg leuk vind om te zien is dat ze ook hele leuke items hebben voor kinderen. Denk hierbij niet alleen aan dekbedovertrekken of wieg- en ledikantdekens, maar ook aan aankleedhoezen, slaapzakken en babynestjes. Hieronder mijn favorieten uit de webshop van Dekbed-Discounter. Dit nestje van Jollein heb ik zelf ook alleen dan in het groen! De twee roze lakentjes zijn ook erg schattig en zijn van het merk Cottonbaby.

Dekbed-Discounter winactie baby

De leukste dekbedovertrekken

Een van mijn all-time favourite geluksmomentjes is slapen in schoon bed . Dat heerlijke gevoel en die frisse geur is toch onbeschrijfelijk vind je ook niet?! Ik heb zelf een stuk of 4 dekbedovertrekken die passen bij onze slaapkamer. Bij Dekbed-Discounter heb ik voor jullie mijn favorieten even op een rijtje gezet.

Dekbed-discounter

Genoeg keus dus mocht je de winactie winnen 🙂 !

Hoe maak je kans op het shoptegoed?!

Wil jij graag meedoen met de winactie voor de € 60,- shoptegoed van Dekbed-Discounter? Het is heel makkelijk, volg de onderstaande stappen en je doet mee!

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de winactie. Wat voor product(en) zou jij uitkiezen van het shoptegoed?

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: FacebookTwitterInstagram of Bloglovin. Geef ook even in jouw reactie aan op welke kanalen je mij volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met zaterdag 5 mei. De winnaar ontvangt spoedig daarna van mij een e-mail.

 

Deze winactie is in samenwerking met Dekbed-Discounter

88 Reacties

 1. Ling
  25 april 2018 / 07:10

  Die met bloemen vind ik heel mooi! Ik volg je op Facebook.

 2. Wendy van Zetten
  25 april 2018 / 07:12

  ???Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij wil al heel lang een nieuw dekbedovertrek voor mijn boxspring die ik vorig jaar heb gekocht en roze is mijn lievelingskleur ik zou het dekbedovertrek links onder willen aanschaffen om elke nacht heerlijk te mogen beginnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij het zou echt geweldig zijn doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ? laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit prachtige bedrag aan shoptegoed zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het shoppen beginnen ??? Fijne woensdag ik volg je op Fb en insta

 3. 25 april 2018 / 07:16

  Wat een gave dekbedden staan ertussen, vooral die met bloemen! Ik zou graag een gokje wagen voor het shoptegoed 🙂 Ik ben de laatste tijd veel aan het kijken voor een eigen huisje en probeer ook alvast wat uitzet bij elkaar te sparen. Een dekbedhoes heb ik nog niet, dus zo’n mooie dekbedhoes met een vrolijk kleurtje of bloemen zou meer dan welkom zijn 🙂
  Romy onlangs geplaatst…“Zeg nooit nooit!” | 8x nooit verwacht, tóch gedaan!My Profile

 4. Jacqueline Van de Manakker
  25 april 2018 / 07:17

  Het Uni Cotton – Zand dekbedovertrek zou hier prachtig passen.
  Ik volg je via facebook.

 5. Betti Scheringa
  25 april 2018 / 07:26

  Doe graag mee
  Zou een mooie uitzoeken voor onze eigen 2persoons zoiets als Serene bijv.. en voor dochters allebei 1 voor oudste denk ik paars en jongste iets met roze

  Volg via facebook

 6. Marjon
  25 april 2018 / 07:34

  Ik doe mee met de actie! Ik zou voor het grijze dekbed royal suite gaan super leuk of voor Hayden die krijgt op zijn derde verjaardag een groot bed… ik volg je op instagran en Facebook! Ook leuk al die kinderdekbedden!

 7. ilsiee prins
  25 april 2018 / 07:43

  wat een onwijs leuke winactie zeg! 😉 en wat een prachtige collectie, wist inderdaad dat ze ‘goedkope’ dekbedovertrekken daar verkopen… zie vaak genoeg de reclame voorbij komen hahha. wist niet dat ze ZO uitgebreid waren! Ik maak enorm graag een kansje op dat shoptegoed, we hebben net sinds een paar dagen een nieuw bed. En maar 1 passend dekbedovertrek, het zal ideaal zijn om er 1 bij te hebben voor als de andere aan de lijn hangt te drogen!
  Ik doe graag mee en volg je inmiddels overal hahahah
  Groetje van Ilsiee

 8. Maria
  25 april 2018 / 07:56

  Always Blue en dan in bed het spel met de bol dat de personages in de HBO-show in Silicon Valley spelen.

 9. Ilja
  25 april 2018 / 08:43

  Oh gaaf! Ik zou zeker iets kiezen voor onze mini (Ben sinds 3 weken mama!♡) een babynestje of mooie slaapzakken, want die zag ik ook! Ik volg je eigenlijk sinds ik zwanger was al, op Facebook en nu ook op Instagram. Duimen… x Ilja

 10. Marielle
  25 april 2018 / 08:43

  Met het shoptegoed zou ik gaan voor een mooie nieuwe dekbedhoes voor ons bed gaat niets boven een schoon bed met nieuwe hoes. Andere hoezen worden oud en wil ik graag vervangen voor mooi nieuw exemplaar. En leuke lakentjes voor mijn dochters grote bed (ledikant)
  Ik volg jou via Instagram

 11. Lisette Kleiweg
  25 april 2018 / 09:15

  Vers knisperend katoen, jaaa heerlijk ! Ik doe heel graag mee, ik volg je op Bloglovin ,Facebook en Instagram. Mijn favoriete overtrek is Always Blue in 200 x 200/220 cm.

 12. Marian Zw
  25 april 2018 / 09:33

  Heerlijk een schone maar ook een nieuwe dekbed overtrek op bed. Ik zou er een voor onszelf uitkiezen, zachte kleurtjes met bloemen. En dan denk ik dat ik een kinder overtrekje erbij neem voor onze kleinzoon. Deze vind ik echt te schattig! Ledikant Dekbedovertrek – Cole – Wit

  • Marian Zw
   25 april 2018 / 09:33

   Oh ja volg je via facebook, twitter en insta ?

 13. elisabeth maria martina
  25 april 2018 / 09:56

  mijn kleindochter is net overgestapt op een groot bed, de dekbedhoes met die heerlijke ijsjes erop is natuurlijk helemaal te gek

 14. anita kempenaers
  25 april 2018 / 11:55

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes die mogen ieder een mooi dekbedovertrek kiezen

 15. brants harry
  25 april 2018 / 11:57

  mooie dekbedovertrekken, mijn kleinzoontjes kunnen altijd wel een nieuwe gebruiken en mogen zelf kiezen

 16. kempenaers anita
  25 april 2018 / 11:59

  volg je op facebook,instagram en bloglovin

 17. Evi Huys
  25 april 2018 / 12:34

  Ik doe heel graag mee. Ik volg je op facebook.
  Met het tegoed zou ik een dekbedovertrek kopen voor mijn dochtertje en een leuk ledikantdeken voor de jongste.

 18. Goele H
  25 april 2018 / 12:51

  Ik volg je op Facebook. Ik doe graag mee. We hebben komende maand 2 jarigen en ik zou hen heel graag een nieuw dekbed cadeau doen voor hun verjaardag. Zoveel keuze dus dan zouden ze zelf mogen kiezen. Hopelijk gaat het slapen dan ook wat vlotter 😉

 19. 25 april 2018 / 13:33

  Toffe actie! Ik ga voor de Chachou van HIP van heerlijk katoensatijn. Met de bon van €60,- haal ik dan wel héél voordelig een toffe nieuwe set voor de slaapkamer in huis! *duimendraaiend nu dus*
  Ik volg j uiteraard op FB, Twitter en IG.

  • 7 mei 2018 / 19:24

   Hoi Debbie! Gefeliciteerd de Random Name Picker heeft jou uitgekozen als de winnaar! Ik heb je een mailtje gestuurd, wil je mij laten weten of je deze goed ontvangen hebt? Liefs Lesley

 20. Marina Korink
  25 april 2018 / 14:20

  Gaaf! Ze hebben idd mooie spullen. Ik heb daar laatst ook een dekbedovertrek besteld en ik kreeg er ook nog eens 2 gratis kussens bij! . Het is leuk als je om de paar dagen een schoon en fris overtrek op kunt leggen ? ik doe dan ook graag mee voor die blauwe met wit! Alsof je op een wolkje ligt???

  • Anita H.
   25 april 2018 / 14:43

   Aanvulling: ik volg via alle genoemde kanalen.

 21. harry brants
  25 april 2018 / 15:47

  volg je op facebook,instagram en bloglovin

 22. Linda meester
  25 april 2018 / 16:03

  Ik doe graag mee en zou een satijnen overtrek kiezen

 23. Corinne De Graaf
  25 april 2018 / 20:25

  Ik zou het hip dekbedovertrek set kiezen viridi.
  Ik volg je op instagram.

 24. Emily van Hulzdn
  25 april 2018 / 23:46

  Wat een super leuke actie. Via instagram volg ik jou en kwam daarbij terecht op je blog. Ik weet zeker wel raad met een cadeaubon! Op 8 mei ben ik uitgerekend van een meisje en m’n oog valt meteen op de leuke lakentjes. Ook ben ik nog op zoek naar een babynestje én zijn onze eigen dekbedovertrekken wel aan vervanging toe. Te veel om uit te kiezen! Spannend!

 25. 26 april 2018 / 05:50

  Wat een fijne winactie! Onze slaapkamer is voorlopig nog erg saai., dus als ik mocht winnen, dan ga ik voor een dekbedovertrek met een mooie frisse print, liefst in turquoise. Ik zag al een paar heel mooie.
  Ik volg al overal. (Twitter @paramara1982, Insta @marategendraadsnl
  Tamara S onlangs geplaatst…1000 Vragen aan Mezelf #17 | Vraag 401 t/m 425My Profile

 26. 26 april 2018 / 07:28

  Leuke aktie 60 euro shoptegoed.
  Dit zou mooi uitkomen voor ons nieuwe stekkie.
  Ik volgen je op insta/fb/twitter.
  Bijna allemaal.

 27. Milusca
  26 april 2018 / 08:13

  Ik vol je op Facebook,Instagram of Bloglovin
  Wat een superrr leuke actie ?zeer welkom is een te goed van 60? -https://www.dekbed-discounter.nl/tira.html een mooie kleur,en verkoelend in de zomer ☀️ ik doe heel erg graag mee ???

 28. Linda
  26 april 2018 / 14:45

  Wat een te gekke prijs!! Ik wist helemaal niet dat ze daar ook zoveel baby/kinderspul verkochten.
  Ik zou dolgraag een babynestje willen voor onze zoon of dochter die op komst is. Ik heb dat bij de eerste nooit gehad en ik hoor er toch wel veel positieve verhalen over. En ik zie dat hij 54,95 kost, dus dat zou ik dan prima van het shoptegoed kunnen kopen 😀
  En/of ik koop er nog een leuke dekbedovertrek bij voor Fenna. Want de baby krijgt haar babykamer en zij krijgt een nieuw bed (en kast).
  Ik volg je via facebook, bloglovin en IG (fennawordtgrotezus).
  Groetjes Linda

 29. Marian B
  27 april 2018 / 13:22

  Een mooi bedrag! Daar kan ik voor beide kinderen wel een leuk dekbedovertrek voor kopen. Welke weet ik nog niet, want ik laat ze natuurlijk zelf kiezen. Eentje wordt vast iets met de kleur roze 😉 Ik volg je op Bloglovin, en gedeeld met G+.

 30. Bodil
  27 april 2018 / 22:45

  Ohw, wat tof!
  Veel keuze zeg!!!
  Mijn favorieten zijn Marble, Magnolia, Chunky Knit – Taupe en mijn allerfavorietste (denk ik nu, maar ik ben nogal een twijfelkont 😀 ) is Izefia! Maar Viridi vind ik ook geweldig…
  Ach, ik krijg pas echt keuzestress als ik de gelukkige winnares zou zijn. 😉
  Ik maak dus heel graag kans (een beetje stress schijnt gezond te zijn!) en volg je via Bloglovin’ (BodilM).

 31. Jolijn
  29 april 2018 / 20:22

  Leuke actie, ik maak graag kans op een nieuw dekbed! (:
  Ik volg je op bloglovin’ facebook en twitter !
  xx

 32. Sharon de Ridder
  30 april 2018 / 11:44

  Nou, voor € 60 kan ik mijn hart ophalen bij Dekbed-Discounter! Mijn oudste krijgt binnenkort een nieuwe slaapkamer, dus die kan ik helemaal verblijden met een bijpassende hoes. Ik denk dat ze dol is de sweet candy; haar lievelingskleuren blauw en roze én snoepjes!

  • Sharon de Ridder
   30 april 2018 / 11:45

   Oh, en ik volg je overal behalve op twitter 🙂

 33. Sabrina
  30 april 2018 / 20:33

  Die bloemen zijn mooi! Ik heb er ook 1 gezien met wat kleinere bloemen, super mooi! Ik doe graag mee en volgde je al overal!

 34. Linda Smeets
  1 mei 2018 / 02:23

  Wat een mooi assortiment! Ik doe graag mee omdat dit heel goed zou uitkomen daar wij de slaapkamer pas opgeknapt hebben.
  Mijn keuze zou zijn:
  – Fabulous overtrek
  – Uni Cotton – Zwart overtrek
  Daarnaast zou ik wellicht ook nog wat voor onze kleine meid uitkiezen want ik zie ook daar enorm veel leuks voor. ?

  Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin’ en Twitter.

 35. Lindsey Roosen
  1 mei 2018 / 10:17

  Wat een leuke winactie!!!! Wij willen binnenkort onze slaapkamer gaan veranderen en een paar nieuwe dekbedovertrekken zijn dan meer dan welkom!

 36. Angelique
  1 mei 2018 / 11:24

  Ik zie de website regelmatig voorbij komen, maar ik heb mij er eigenlijk nooit eerder in verdiepd.
  Het shoptegoed zou mooi uitkomen. Ik zou er een dekbedset voor mij en mijn man voor uitkiezen.
  Mocht er tegoed over blijven dan iets voor mijn oudste dochter.

  Ik ben je gaan volgen op Facebook en Instagram ?

 37. Leandra Kok
  1 mei 2018 / 12:14

  Ik had al vaker gehoord van dekbed discounter en ook zo af en toe al wel eens gekeken. Want wat hebben ze veel keus!!
  Ik zou deze vrolijke print kiezen: https://www.dekbed-discounter.nl/mystyc.html?id=122251550
  Gelukkig heb ik een man die het allemaal prima vind, en het vooral leuk vind als ik blij ben. Van dit overtrek wordt ik wel heel blij!

  Ik volg je op instagram !

 38. melissa
  1 mei 2018 / 12:15

  Wat leuk zeg. de kinderen willen natuurlijk wel een nieuw dekbedovertrek. elise de ‘sweet’ en jarno de ‘fire truck’. ik volg uiteraard via fb.

 39. Marleen
  1 mei 2018 / 13:10

  Een vrolijke zomerplaid van HIP (voor 60 euro, eentje voor mij en eentje om als cadeautje aan een vriendin te geven). Handig voor de zomermaanden in het park en op t strand. Zacht, enorm vrolijk en zeer makkelijk terug te vinden voor onze kids!.

  Ik volg je op Instagram 🙂

 40. Myrthe
  1 mei 2018 / 13:22

  Ik heb zin in een vrolijk nieuw dekbedovertrek of een lekkere plaid/deken, dus ik doe graag mee met de winactie 🙂
  Ik volg je op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 41. Cindy Framke
  1 mei 2018 / 13:23

  Gaaf! Voor het shoptegoed kunnen we de slaapkamers van ons en onze kindjes wat opfleuren met mooie nieuwe dekbedovertrekken. En misschien wat nieuwe hoeslakens.

 42. Cindy Framke
  1 mei 2018 / 13:24

  Oeps, vergeten te vermelden in mijn reactie. Ik volg je op facebook ?

 43. Caat
  1 mei 2018 / 14:59

  Hi lesley!
  Superleuke actie op een perfect moment! Ik heb na lang zoeken eindelijk een kamer gevonden waar ik volgende maand heen verhuis. Een nieuw bed heb ik al, maar nog geen mooi overtrek. Het lijkt me fantastisch om iets uit te kunnen zoeken.
  Liefs!
  (ik volg je op twitter en instagram)

 44. Saskia
  1 mei 2018 / 15:57

  O wauw, wat Waanzinnig Gaaf zeg! Ik zou gaan voor een nieuw traagschuim kussen (die van mij is al erg oud…maar echt het fijnste voor mijn nek 🙂 of een nieuw dekbedovertrek, dat fleurt de slaapkamer weer helemaal op! Ik volg je op Twitter. Onwijs bedankt voor deze Lieve Kans Lesley! 😀

 45. Fenny Hemmen
  1 mei 2018 / 16:09

  Ik vind het bloemen-dekbed prachtig!!! en past nu ook helemaal bij de lente ! 😀 😀 😀

  Groetjes Fennyyy

 46. Fenny
  1 mei 2018 / 16:10

  Ik vind het bloemen-dekbed prachtig!!! en past nu ook helemaal bij de lente ! 😀 😀 😀

  Groetjes Fennyyy

 47. 1 mei 2018 / 16:53

  Wat een leuke winactie! Via Instagram volgde ik je al, en ik heb nu ook je facebookpagina geliked. Ik zou een mooi dekbedovertrek kiezen voor de kamer van mijn zusje. Die kan wel een mooi rustig dekbedovertrek gebruiken dat zorgt voor eenheid met de rest van haar kamer.

 48. Nienke
  1 mei 2018 / 17:13

  Ik ben opslag verliefd op de set ‘Peacock Feathers’! Prachtig, die grote gekleurde pauweveren! En voor de kleine: ‘Baby Love’ met de schattige olifanten en ‘I love you’ erop, te lief!

  Ik volg je op Facebook!

 49. cobi
  1 mei 2018 / 17:23

  Voor onze slaapkamer kan ik nog wel een nieuw dekbed overtrek gebruiken ik zou van de zomer graag zo mooi wit dekbed willen het oogt altijd zo fris

 50. Anne-Laura S.
  1 mei 2018 / 17:52

  Ik doe mee hoor! Ik zou voor een dekbedovertrek gaan, de keuze is reuze dus dat gaat helemaal goedkomen. Ik volg je op Facebook en Instagram

 51. Dionne van der Kooij
  1 mei 2018 / 19:50

  Super leuk om je blog te lezen! Hier krijgen onze 3 kinderen een mooie en stoere nieuwe slaapkamer en ja daar hiren dus ook 3 nieuwe dekbedovertrekken bij… hiervoor zou ik dit fijne shoptegoed goed kunnen gebruiken. Ik volg je op bloglovin, facebook en instagram. Ga vooral zo door,je schrijft leuk!

 52. Anja Hof
  1 mei 2018 / 20:15

  Ja wat een leuke actie, leuk om de slaapkamer weer wat te veranderen. Herkenbaar hoor, niets fijner dan slapen in een schoon bed! Ik volg je op FB

 53. Suus Gro
  1 mei 2018 / 20:30

  Wat heerlijk, ik volg je op alle kanalen, echt pas sinds net want ik kom toevallig je account tegen.
  Ik ben zelf 20 weken zwanger en twijfelde of ik kon solliciteren in mijn zwangerschapsverlof, jouw verhaal motiveert mij zeker en ik kom ook direct een leuke winactie tegen. Ik wist niet dat dekbed discounter ook baby dingen verkocht. dat maakt ze direct interessanter!

  Als ik win dan koop ik er sowieso een baby nestje van.
  Babynest Indians

  en omdat ik waarschijnlijk meer tijd in mijn bed ga doorbrengen ook sowieso een leuk dekbed.
  Ik zie meerdere leuke, ik heb nog geen keuze gemaakt.

  Hierbij laat ik je dus weten dat ik heel graag meedoe aan je win actie. Ik kort mijn naam een beetje in want ik wil niet dat mijn werk te lezen krijgt dat ik wil solliciteren haha

 54. Renske
  1 mei 2018 / 20:39

  Ik volg je op insta! Ik zou heeeel graag een nieuwe set dekbedovertrekken aanschaffen 🙂

 55. Daniëlle
  1 mei 2018 / 21:50

  Wat een leuke winactie, ik kan nog wel een mooi dekbed gebruiken! Ik zou denk ik voor een vrolijke met bloemen gaan, lekker vrolijk! Ik volg via bloglovin’ !

 56. Debbie Maas
  2 mei 2018 / 01:31

  Ik doe graag mee met deze leuke actie en volg je op alle 4 de kanalen. Als ik win zou ik zeker nieuwe matras overtrekken kopen, die zijn wel eens aan vervanging toe en misschien nog een leuk dekbedovertrek

 57. Nelly
  2 mei 2018 / 10:02

  Een mooi dekbedovertrek in neutrale kleur

 58. MarliesS
  2 mei 2018 / 13:12

  Ik doe graag mee met deze actie en het tegoed kan ik mooi gebruiken voor een mooi dekbedovertrek of nieuwe hoofdkussens

 59. Marjo de Kers
  2 mei 2018 / 17:07

  Ik zou graag een goed hoofdkussen willen. Ik volg je via FB.

 60. Bea
  2 mei 2018 / 17:11

  Ik zie dat ze ook leuke zitzakken voor buiten hebben 🙂 Ik volg via FB.

 61. Jeanne
  2 mei 2018 / 17:12

  Er staan een aantal dingen op mijn verlanglijstje waaronder nieuwe hoofdkussens.

 62. Renée
  2 mei 2018 / 17:17

  Ik denk dat ik een leuk dekbedovertrek ga uitzoeken.

 63. Margo
  2 mei 2018 / 17:19

  Ik volg je via FB. Wat een leuke winactie. Ik zou denk ik een fleurig lente dekbedovertrek kiezen. Daar word ik vrolijk van!

 64. Jolanda
  2 mei 2018 / 17:20

  Superleuk! Ik vind de zitzakken voor buiten erg leuk.
  Ik volg via FB.

 65. cbdkl
  2 mei 2018 / 19:52

  Zou graag een nieuw dekbedhoes uitzoeken. Met een ander design kan ik een nieuwe sfeer maken in de slaapkamer.

 66. 3 mei 2018 / 05:32

  Ik volg je op FB, heb geen account op andere kanalen. Ik zou graag iets voor mij of stoere overtrekken voor mijn beide jongens willen uitzoeken!

 67. Marieke
  3 mei 2018 / 08:20

  Ik zou een babynestje uitkiezen! Die waren er nog niet toen ik zwanger was van onze dochter! Ik ben nu bijna 20 weken zwanger en het lijkt me ideaal (zeker met een grote zus erbij!)
  Ik volg je op Twitter en Facebook 🙂

 68. Corinne
  3 mei 2018 / 09:32

  Wat een heerlijk relaxte actie; idd niets fijner dan een fris opgemaakt bed! Ik zou gaan voor https://www.dekbed-discounter.nl/frits-roze.html Deze heb jij er ook tussen staan. Ik houd wel van wat roze romantiek in mijn slaapkamer 🙂 Ik volg je op FB en Insta.

 69. 3 mei 2018 / 18:43

  Ik wist helemaal niet dat ze zo’n uitgebreid aanbod hadden. Ik dacht alleen aan kussens en dekbedovertrekken en dat soort dingen. Ik maak heel graag kans op dit shoptegoed omdat ik een nieuw hoofdkussen wil kopen. Voor de rest weet ik nog niet waar ik het aan uit ga geven.
  Ik doe graag mee met deze winactie.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Twitter (_liekeee), Instagram (liekevv24) en http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

 70. Tamara V
  3 mei 2018 / 22:43

  Wauw,wat een mooi bedrag aan shoptegoed.Ik zou het besteden aan babylakentjes en sloopjes

 71. Marije van Leeuwen
  4 mei 2018 / 02:39

  Volgens mij kennen de meeste mensen inderdaad de naam wel maar niet hun uitgebreide assortiment.
  Ik zou dolgraag een nieuw dekbed uit willen kiezen. Ik volg je op instagram. Doe graag mee met deze winactie.

 72. jessi
  4 mei 2018 / 10:21

  wauw leueke actie!
  vooral de dekbedden met de bloemen! mooi

 73. Mendy
  4 mei 2018 / 17:06

  Ik zou een mooi dekbedovertrek kiezen die past bij ons zwarte krokodillenbehang! Ik zag al mooie ideeen op de site! Ik volg je op Facebook, insta en twitter ?

 74. esmeralda
  5 mei 2018 / 19:58

  Wat leuk. Die eerste dekbed met roze en marmer print vind ik geweldig. ik volg je via instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.