Review M2 Beauté, 3 looks nano mascara

M2 Beauté, 3 looks nano mascara

Ik werd gevraagd deze M2 Beauté mascara te testen en ik moet zeggen, ik was vanaf het begin al nieuwsgierig. Één mascara waarmee je drie verschillende looks kunt maken? Het klinkt als een ideaal product! Ik heb hem getest en in deze blog kun je het resultaat zien.

M2 Beauté mascara | de verpakking

De M2 Beauté mascara heeft een vrij simpele verpakking. Het is een vierkant doosje met op de voorkant de naam van het product.

Review M2 Beauté, 3 looks nano mascara Review M2 Beauté, 3 looks nano mascaraOp de achterkant kun je zien wat voor borsteltjes erbij zitten en er wordt minimaal uitgelegd hoe het werkt.

Review M2 Beauté, 3 looks nano mascaraAls je het doosje opent zie je de drie verschillende soorten borsteltjes direct zitten. Je kunt het dekseltje omhoog trekken en dan zie je naast de borsteltjes ook de mascara tevoorschijn komen. Een mooi systeem waarin alles netjes verpakt zit.

Review M2 Beauté, 3 looks nano mascara

M2 Beauté mascara | het product

Eenmaal uit de verpakking ziet het er zo uit. Ik vind de plastic verpakking van de mascara eerlijk gezegd wel wat goedkoop ogen. Hij voelt wel erg stevig aan. Zoals ik hierboven al vertelde zitten er drie borsteltjes bij de mascara met elk een eigen werking.

Review M2 Beauté, 3 looks nano mascaraDe borsteltjes van onder naar boven: normal, precision en volume.

Wat belooft M2 Beauté met de verschillende borsteltjes?

Normal
Met dit borsteltje krijg je een natuurlijke look. De wimpers worden goed gescheiden en je bereikt snel een natuurlijk resultaat.

Precision 
Dit borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers goed gescheiden worden. Daarnaast creëert het lengte en geeft het je wimpers die extra krul.

Volume 
Met dit borsteltje wordt geen enkele wimper overgeslagen. Dit zorgt ervoor dat je een intense look krijgt en maximaal volume!

Review M2 Beauté, 3 looks nano mascara

Ik was erg benieuwd hoe het systeem werkt en of het echt zo makkelijk is in gebruik. Als je de mascara voor de eerste keer opent zie je dat er een rood staafje in de dop zit. Die kun je er gemakkelijk uittrekken. Van dichtbij ziet het er dan zo uit.

Review M2 Beauté, 3 looks nano mascara

Alle bijgeleverde mascara borsteltjes hebben dezelfde achterkant. Je kunt het borsteltje er gemakkelijk in klikken en dan gebruiken. Ik vind het gebruik voor de eerste keer erg makkelijk. Het wisselen is ook erg makkelijk, maar daarbij heb je wel echt een tissue nodig. Ik vraag me na het wisselen af wat je nu het beste kunt doen met de borsteltjes die je op dat moment niet gebruikt. Ik heb ze momenteel teruggestopt in de verpakking, dit is wel een kliederboel geworden. Een afgesloten plastic bakje met daarin plek voor minimaal twee borsteltjes was ideaal geweest.

M2 Beauté mascara | swatches, look en mijn mening

Ik heb de M2 Beauté mascara aangebracht met de drie verschillende borsteltjes. Hieronder laat ik je zien welk borsteltje welk resultaat geeft.

Review M2 Beauté, 3 looks nano mascara

Het aanbrengen van deze mascara gaat gemakkelijk. Ik heb het aanbrengen met alle borsteltjes getest en op de foto gezet. Voor mijn gevoel zag ik wel degelijk verschil, maar als ik de foto’s zo terug zie is het verschil niet extreem zichtbaar. De natural separeert mijn wimpers mooi. De precision geeft net dat beetje extra lengte. Het volume borsteltje geeft zowel lengte als volume. Hieronder nog even een look met alleen de volume mascara.

Review M2 Beauté, 3 looks nano mascara

Het resultaat is erg mooi. Ik vind persoonlijk dit borsteltje het fijnst. De mascara droogt wat langzaam, maar als het eenmaal zit blijft het goed zitten. Het idee met de drie borsteltjes is leuk alleen ik denk niet dat je het echt veel gaat gebruiken. Ik vind het verschil in resultaat te weinig om continu van borsteltje te wisselen. Ik ben wel echt verrast over de kwaliteit van de mascara zelf. Ondanks dat ik de verpakking er wat goedkoop uit vind zien, is het product top.

Dit product is te koop bij onder andere ICI Paris voor € 33,50.

Zie jij veel verschil bij het gebruik van de verschillende borsteltjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. 

8 Reacties

 1. 15 maart 2017 / 08:25

  Wat een bijzonder concept zeg! Ik vind alleen eerlijk gezegd wel dat het er een beetje goedkoop uitziet haha en dat is het helemaal niet! Toch zie ik wel verschil tussen de meerdere borsteltjes, al is het niet huge.

 2. 15 maart 2017 / 12:21

  Ik vind het er wel heel mooi uitzien eigenlijk en zie ook niet zo veel verschil op de foto’s. Op alle foto’s is het effect wel heel mooi.
  Mariska onlangs geplaatst…Anny Urban Jungle nagellakMy Profile

 3. manon
  15 maart 2017 / 17:20

  Ik vind het resultaat wel mooi

 4. 15 maart 2017 / 19:42

  Wat een fijne review, en wat een origineel product! Ik vind het een gaaf concept dat je zo de borsteltjes kan verwisselen.
  Het effect vind ik wel erg mooi geworden. <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…My boyfriend his outfit!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.