Outfit | Shine! All eyes on you

Wat een heerlijk weer was het afgelopen weekend! Ik heb zo genoten van de zon en de warmte. Op zaterdag ben ik naar de rommelmarkt geweest en kwam er met de post een leuke verrassing van VT Mode binnen. ‘S avonds hebben we een erg gezellige spelletjesavond gehad met vrienden. Op zondag ben ik samen met Tiemen en Zoë lekker een stuk gaan fietsen. Onderweg hebben we gelijk foto’s gemaakt van mijn nieuwe blouse! Die vind je hieronder 🙂

VT Mode Blouse Maison Scotch ButtonVT Mode Blouse Maison Scotch Button VT Mode Blouse Maison Scotch ButtonVT Mode Blouse Maison Scotch ButtonVT Mode Blouse Maison Scotch ButtonVT Mode Blouse Maison Scotch Button VT Mode Blouse Maison Scotch Button VT Mode Blouse Maison Scotch ButtonVT Mode Blouse Maison Scotch Button VT Mode Blouse Maison Scotch Button

Outfit | Shine! All eyes on you.

De broek heb ik vier jaar geleden in Amerika gekocht bij de Juicy Couture winkel in New York. Het is een 7/8 model, op de broek zitten allemaal steentjes. Een echte broek om mee te shinen dus 😉 ! De tas heb ik gekocht bij Primark in Londen. Kleding en accessoires koop ik het liefst overal ter wereld. Als ik het item dan gebruik, denk ik gelijk weer terug aan die vakantie. De schoenen komen wel uit Nederland, maar kocht ik ook tijdens een vakantie. Ik had verwacht dat ze nog een beetje koud waren voor nu, maar gelukkig was dat niet het geval.

VT Mode

De blouse heb ik ontvangen van VT Mode. Als sinds 1970 een begrip in Weert, maar ook online timmeren ze nu aan de weg. Een mooie webshop waar ze dezelfde service leveren als offline. Ik had wat maatadvies nodig en daar hebben ze goed bij geholpen. De bestelling heb ik op vrijdagmiddag geplaatst en op zaterdagochtend kreeg ik hem binnen. Wat ik vooral erg leuk vind is het persoonlijke kaartje bij de bestelling. De bestelling wordt geleverd in een dust bag. Als je je bestelling eruit hebt gehaald kun je hem hergebruiken als tote bag met klittenband. Erg handig voor de boodschappen 🙂 ! Deze blouse is van Maison Scotch en heet Button. Als je mijn blog vaker leest weet je dat ik dol ben op kleding en accessoires met oogjes. Deze blouse heeft oogjes geborduurd met goud draad. Helemaal leuk! Ik draag een maat M en deze past perfect.

Wil je VT Mode eens zelf ervaren? Met de kortingscode VT-MLH-CZAFKF ontvang je 10% korting op je bestelling!

Outfit details

Blouse | Maison Scotch Button blouse via VT Mode*
Broek | Juicy Couture
Schoenen | Blackstone
Tas | Primark

Wat vind jij van deze outfit?

13 Reacties

  1. 13 maart 2017 / 08:56

    Ontzettend leuke outfit! De broek vind ik helemaal te gek! En zalig hè dat weer, ik hoor net dat t donderdag 15 graden wordt! Yeah.

  2. 13 maart 2017 / 18:33

    Hele leuke outfit! Ik vind je blouse zo mooi <3

  3. 13 maart 2017 / 21:16

    Leuke outfit en foto’s. Ik vind de broek erg tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.