Shoplog TK Maxx Amsterdam Osdorp

Vorige week werd de nieuwste vestiging van TK Maxx in Amsterdam Osdorp geopend. Ik schreef er al een uitgebreid verslag over met een hele hoop foto’s van de winkel. Vandaag laat ik jullie zien wat ik kocht tijdens dit bezoek!

TK MAXX Amsterdam Osdorp

Shoplog TK Maxx Amsterdam Osdorp

Bij de beauty afdeling viel mijn oog direct op een palette van Too Faced. Ik heb zelf nog niks van dit merk, maar wil het al zo lang eens proberen. Het is in Nederland niet te koop in de winkels, je kunt het wel online vanuit het buitenland bestellen. Het palette wat ik kocht was het Love oogschaduw palette. Normaal gesproken betaal je voor dit palette rond de 50 pond. Ik kocht hem bij TK Maxx voor € 17,99.

TK Maxx shoplog Too Faced love palette

Voor in onze keuken vond ik deze olijfhouten keukenrolhouder van Art D’Olive. Hij was € 7,99. Een mooie prijs voor een uniek stuk.

TK Maxx shoplog art d olive

Tijdens het fotoverslag heb je dit toilettasje al kunnen zien. Hij is van Dabney Lee, een Amerikaans merk waar ze echt super veel leuke dingen van verkopen! Dit tasje kocht ik voor € 9,99. Ik weet nog niet waar ik hem voor ga gebruiken, maar vond hem zo vrolijk!

shoplog TK Maxx daphney lee

Moschino hartjes zonnebril

Mijn oog viel ook op een te gekke zonnebril! Ik heb zelf altijd van die goedkope Primark zonnebrillen en een goede op sterkte. Nu ik probeer over te stappen van bril op lenzen heb ik natuurlijk een goed excuus om eens een mooie, goede zonnebril aan te schaffen 😉 . Ik heb veel verschillende zonnebrillen gepast, mijn favoriete waren van Steve Madden. Tot ik deze zonnebril tegen kwam! Een echte beauty van Moschino die perfect bij mij past. Aan de zijkant van de zonnebril zitten twee hartjes, echt heel gaaf! Deze bril kost normaal rond de 150 euro. Ik betaalde bij TK Maxx € 39,99.

TK Maxx shoplog Moschino zonnebril TK Maxx shoplog Moschino zonnebril TK Maxx shoplog Moschino zonnebril

Voor mijn vriend kocht ik ook nog twee dingen. Allereerst een rugzak om mee te nemen naar zijn werk. Deze rugzak was nu € 19,99. Echt een leuk model met veel extra vakjes en gespen.

TK Maxx shoplog TK Maxx shoplog

Als laatst kocht ik ook nog een cadeau alvast voor zijn verjaardag. Drie paar nieuwe Happy Socks! Bij TK Maxx hebben ze van de Happy Socks echt een groot assortiment vooral voor mannen. Ik betaalde voor deze drie paar nu slechts € 9,99 in plaats van €29,-. Dus ben je nog opzoek naar voordelige Happy Socks dan is TK Maxx de winkel waar je ze kunt vinden!

TK Maxx shoplog

Al met al een hoop nieuwe leuke dingen gescoord voor mooie prijzen! Nu vraag je je misschien af hoe kan het dat TK Maxx de producten zo goedkoop kan aanbieden? Dat komt omdat het vaak niet de nieuwste collecties zijn, maar producten uit een vorige collectie of van een paar jaar geleden. Voor mij is dat geen probleem aangezien ik iets niet koop op ‘van dit jaar’ maar op of ik het leuk vind of niet. Bij TK Maxx heb ik de ene keer echt heel veel leuke dingen en de andere keer helemaal niks. Het is vaak even zoeken, maar wie zoekt zal vinden 😉 !

Heb jij wel eens een goede koop gedaan bij TK Maxx? Of is het een winkel die nog steeds op je wishlist staat? Of juist helemaal niet 😉 . Dat kan uiteraard ook. Ik ben benieuwd!

32 Reacties

 1. 8 mei 2017 / 07:24

  In love met je zonnebril!

  Ik ben nog niet bij TK Maxx geweest. Toch naar eens gaan doen als ik jouw shoplog zo zie.

 2. 8 mei 2017 / 07:37

  Ah zo leuk! Ik wil ook echt eens naar TK maxx.

 3. 8 mei 2017 / 07:57

  Superleuke dingen heb je gekocht! Die zonnebril met hartjes is echt gaaf! En wat een schattig toilettasje ook!

 4. 8 mei 2017 / 08:06

  Die zonnebril is leuk en die keukenrolhouder is ook tof! Ik ben nog nooit bij TK Maxx geweest omdat de winkels niet in de buurt zaten, maar Amsterdam is goed te doen. Ik hoor altijd wisselende verhalen over de TK Maxx, maar ik wil er zelf zeker wel een kijkje nemen.

  • 14 mei 2017 / 22:34

   Ja het kan kloppen dat je er wisselende verhalen over hoort. Ik vind het de ene keer ook veel leuker dan de andere keer. Het is maar net of je wat leuks vind wat er bij je past. En het concept moet je natuurlijk ook aanstaan.

 5. 8 mei 2017 / 09:10

  Wauw wat heb je mooie items gescoord! En dat palette, zo tof!
  Liefs,
  Evelien

 6. 8 mei 2017 / 09:26

  Het toilettasje is schattig! Zelf kom ik bij TK Maxx nooit iets leuks tegen, dus na twee keer er te zijn geweest heb ik het opgegeven, haha. Ik denk dat het gewoon niet helemaal mijn ding is :).

  • 14 mei 2017 / 22:35

   Dat kan hoor. Ik kom er soms ook helemaal niks leuk tegen terwijl ik de andere keer (net als nu haha) zo veel leuke dingen vind.

 7. 8 mei 2017 / 10:59

  Die zonnebril is gaaf zeg 😀 ik ben nog nooit naar TK Maxx gegaan, maar hoop stiekem dat ik er binnenkort even een kijkje kan nemen.

 8. 8 mei 2017 / 11:17

  Je hebt leuk geshopt! Bij TKMaxx is het echt schatzoeken, dat vind ik zo leuk 🙂 Jammer dat ik niet kon, leek me wel gezellig!

  • 14 mei 2017 / 22:37

   Ja ik vind dat ook leuk schatzoeken haha. Nu had ik dit keer zoveel leuke dingen dat ik echt keuzes moest maken wat ik wel en niet nam.

 9. 8 mei 2017 / 15:50

  Die keukenvolhouder vind ik ook erg leuk! Oh, mooi prijsje voor de Happy Socks! Lijkt me een toffe winkel om in rond te snuffelen!

 10. 8 mei 2017 / 17:47

  Oh die bril past zo goed bij je. Heel tof! En wat leuk dat je hier voor was uitgenodigd.

 11. 8 mei 2017 / 18:30

  Hele leuke aankopen heb je gedaan! Ben blij met de tip voor de Happy Socks, mijn vriend draagt ze graag en zo wordt een cadeautje ineens erg aantrekkelijk 🙂

  • 14 mei 2017 / 22:38

   Ja leuk! Ik weet niet of ze ze in Rotterdam ook hebben hoor. Of dat het puur en alleen in deze vestiging was, maar als je in de buurt ben kun je altijd even kijken 🙂

 12. 8 mei 2017 / 19:10

  Wauw wat een toffe items! Gelukkig woon ik er dichtbij dus ik ga snel eens langs!

 13. 8 mei 2017 / 19:17

  Ik heb morgen een klein shoplogje online van TK Maxx Eindhoven, ik kom daar graag. En mijn man ook… hihihi!

 14. 8 mei 2017 / 19:54

  Ik ben er nog nooit geweest, maar lijkt me wel leuk om eens te bezoeken. Zoals ik vaker heb gezien op foto’s lijken ze daar leuke dingen te hebben 🙂

 15. 8 mei 2017 / 20:52

  Leuke aankopen! Ik zag bij anderen ook al super items voorbij komen, vooral de beauty artikelen! Het is altijd even zoeken. Op de een of de andere manier vind ik nooit wat als ik er ben. Happy Socks zijn awesome

 16. 8 mei 2017 / 21:27

  Watttttt! Nu moet ik er echt helemaal heen 🙂 Die zonnebril zag ik al op je insta en nu ook die make up palette, ik ben verliefd <3

 17. 9 mei 2017 / 21:13

  Wat een leuke briiiil, zoals iedereen al zegt hahaha! De tas voor je vriend is ook een goeie catch zeg, leuke kleur voor een man!

 18. 10 mei 2017 / 06:48

  Wat een heerlijke shoplog! Ik ben jaloers! Die bril!

 19. 12 mei 2017 / 10:18

  Wat een leuke spulletjes heb je gescoord! Ik ben nog nooit in de TK Maxx geweest, misschien moet daar maar eens verandering in komen. Amsterdam is voor mij goed te doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.