Tangle Teezer Compact Styler: Pug Love

Nu mijn haar weer lekker begint te groeien heb ik laatst mijn oude borstel weggegooid en kocht ik bij Jouw Marktkraam mijn eerste Tangle Teezer. The Original in een roze variant (hoe kan het ook anders). Voordat ik deze kocht had ik al wat research gedaan op internet. Ik vond daar eerst de Pug Love. Helaas was die toen alleen nog verkrijgbaar in het buitenland en waren de verzendkosten naar Nederland me iets te hoog om die te bestellen. Vorige week kreeg ik echter een heel leuk bericht in mijn mailbox. De Pug Love komt nu ook naar Nederland!

Tangle Teezer Compact Styler Pug Love | Het uiterlijk

Als je vaker mijn blog leest weet je dat ik dol ben op mijn hondje Zoë en op schattige kneuterige roze dingen. Dit product had dus ook gelijk mijn aandacht.
Tangle Teezer Compact pug love

Het design van de borstel is limited edition, roze en bevat allemaal pug hoofdjes. Het product wordt geleverd in een doorzichtige verpakking. Hier staat op beschreven wat je allemaal met het product kunt en wat de voordelen zijn van Tangle Teezer. Het valt mij op dat de borstel net als de Original erg licht is. Ondanks dat ziet en voelt hij wel stevig aan. Ik heb mijn Original al zeker 4 keer laten vallen (iets met onhandigheid van mij) en hij kan ook echt tegen een stootje.

Tangle Teezer Compact pug love

Oke ik heb hier echt een zwak voor. Hoe schattig is dit design?! Te schattig hihi en dat te bedenken dat ik al bijna 30 word. Het blijft gewoon leuk dit.

Tangle Teezer Compact Styler Pug Love | Het gebruik

Tangle Teezer wordt ook wel de superheld onder de haarborstels genoemd. Ik ken deze borstel van de kapper waar ik kom en ik merkte daar hoe makkelijk de borstel door mijn klitten heen ging. Zeker nu mijn haar weer langer wordt is dat echt zo fijn! Deze borstel kun je ook gebruiken met nat haar zonder dat het je haar beschadigd of dat het afbreekt. Het fijne is dat deze borstel voor elke haarsoort geschikt is!Tangle Teezer Compact pug love

De vorm van de Tangle Teezer Compact Styler is helemaal afgestemd op je hand. Zoals je hier kunt zien past hij precies goed in mijn hand. Ook is hij niet helemaal recht maar heeft hij een kromming in zijn ontwerp. Dit kun je op de foto hieronder zien. Hierdoor valt hij helemaal goed in mijn handpalm.

Tangle Teezer Compact pug love

De Tangle Teezer Compact Styler is geschikt om mee te nemen onderweg. Hij is naast dat hij compact is en daardoor makkelijk in je tas past ook afsluitbaar. Er is een speciaal kapje bijgeleverd wat je op de borstel kunt klikken. Dit zit dan goed vast en zal hij in je tas niet zomaar los gaan. Hieronder zie je hoe het systeem werkt. In de borstel zelf zit in het midden een gleuf, op het kapje zit een uitsteeksel wat precies in de gleuf past. Op die manier klik je de borstel en het kapje in elkaar.

Tangle Teezer Compact pug love

Ik vind dit echt heel een heel leuk product en ben blij dat ik nu ook een borstel heb voor onderweg! Een lichte, stevige borstel met een super leuk design. De prijs van de borstel vind ik persoonlijk wat aan de hoge kant. Toch vind ik het wel waard. Ik koop niet vaak een nieuwe borstel en gebruik hem elke dag. Dan heb ik liever een borstel waar ik elke dag vrolijk van word dan een borstel die goedkoop was ๐Ÿ˜‰ !

Andere nieuwe designs

Hou je niet zo van dit design? Er zijn nog twee andere nieuwe designs uitgebracht: Lulu Guinnes en Markus Lupfer.

Limited editions Tangle Teezer Compact

Alle producten zijn binnenkort verkrijgbaar bij de Tangle Teezer verkooppunten o.a. Bol.com en Modemusthaves! De prijs van deze borstel is € 15,95.

Wat vind jij van deze schattige Pug Love borstel?

Dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen ter review. 

12 Reacties

 1. 4 oktober 2016 / 07:49

  Haha zo lief! Die andere 2 designen vallen echt een beetje tegen vergeleken met drze. Leuk review!

 2. 4 oktober 2016 / 08:47

  Ohhh, deze is zo leuk! Ik heb de lipstick variant gekregen en vandaag toevallig ook een review van online staan! Ik vind deze echt heel tof en ga hem nog aanschaffen! Erg leuk artikel!
  liefs

 3. 4 oktober 2016 / 09:40

  Ahhh ik vind hem zo leuk! Ik ben gek op mopshondjes en dat in combinatie met roze, love it. <3
  Wordt denk ook maar eens tijd dat ik mijn oude borstel weggooi en hem vervang voor deze cutie.

  Liefs,
  Evelien

 4. 4 oktober 2016 / 10:59

  Oooh wat een leuk design haha!! Ik vind tangle teezers echt top. Gebruik nu al een (of twee?) jaar niks anders meer qua borstel ๐Ÿ™‚

 5. 4 oktober 2016 / 11:01

  Aahw, die is zo leuk en schattig! Voor mezelf vind ik hem eigenlijk vrij duur, ik heb dun en makkelijk te kammen haar, een gewone borstel werkt ook prima.

 6. 4 oktober 2016 / 18:55

  Ge-wel-dig!!! Wat een gaaf ding! Amy had het er laatst over, ga ik onthouden voor sinterklaas

 7. 4 oktober 2016 / 19:48

  Oh wat schattig! Ik ben zelf ook super blij met mijn Tangle Teezer: echt beste aankoop ooit. Heb gelijk de gouden besteld. Wel zo handig voor op reis ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.