Beauty event by H&M, introductie van de nieuwe beauty producten!

Maak kennis met de nieuwe beauty producten van H&M

Op dinsdag 8 september was ik te gast bij H&M Utrecht voor een exclusief beauty event. Tijdens dit event kon je kennis maken met de nieuwste beauty producten van H&M, stonden er visagisten klaar om je te adviseren over de laatste trends op beauty gebied, je kon je laten opmaken door visagisten, kennismaken met beauty blogger Manon Tilstra en dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje! Ik ben al eens eerder naar een soortgelijk event van H&M geweest met Anna Nooshin. Dat was echt een superavond. Heel gezellig en vooral goed geregeld.

De nieuwe make-up collectie van H&M bestaat maar liefst uit 700 producten! Van make-up, make-up accessoires tot haar- en body producten. Na mijn werk was ik direct doorgereden naar Utrecht. Bij aankomst was het al goed druk. Het event begon om 19.00 en ik was er rond een uur of 18.30. Achteraan sluiten in de rij en wachten tot we naar binnen mochten!

Een paar minuten voor 19.00 ging de muziek aan, een vrouwelijke DJ stond heerlijk te draaien. De sfeer zat er al goed in en iedereen stond te popelen! Om stipt 19.00 mocht iedereen naar binnen. Je moest je naam doorgeven en dan streepte de medewerkster je van de lijst af. Het ging dus daadwerkelijk op naam dit keer en er was een goede controle. Bij binnenkomst kreeg ik een leuke goodiebag! Deze was er voor de eerste 100 mensen die binnenkwamen. Lucky me 🙂 . Daarnaast kreeg je een glaasje champagne om mee te beginnen.

Aangezien de beauty afdeling boven is ging ik direct naar boven. Bij de roltrappen kon je je nagels laten doen met de nieuwste lak van H&M. Deze meiden maakten prachtige nailart. Er waren al een aantal wachtenden dus hier heb ik niet op gewacht en ben direct naar boven gelopen (eigenlijk gerold haha). Een mini cupcake en een glaasje citroenwater kreeg je bovenaan bij de roltrap. Bij de beauty afdeling aangekomen zag ik dat je je ook kon laten opmaken door visagisten. Hoe leuk en speciaal is dat? Ik wilde dat eigenlijk gelijk laten doen en stond als 3de in de rij. Tot ik iets zag en even weg liep. Ja niet zo slim want toen was ik ineens nummer 9 in de rij. Het werd steeds drukker en drukker en ik kan er momenteel niet zo goed tegen dus ik ben uit de rij gestapt en weer richting de beauty afdeling gegaan.

HM Beauty event

De collectie ziet er prachtig uit. Manon Tilstra heeft al een aantal producten van H&M getest en dit zijn haar favorieten. Die hadden ze speciaal in een display weergeven. Ik vind de vormgeving van de nieuwe beauty producten erg mooi! Het ziet er chiq uit en voelt stevig aan. Die toilettassen zijn trouwens zo gaaf! Ik vind ze echt superleuk en wilde er eigenlijk één meenemen. Toen ik me door de menigte had gewurmd met alle spullen en terug kwam bij dit stukje waren alle toilettassen weg. Helaas hahaha.

HM Beauty event

Hier kun je gelijk ook een aantal prijzen zien van de collectie. Ik vind het prijsniveau iets aan de hoge kant. Je kunt zeggen dat de prijzen tussen Essence/Catrice en Maybelline liggen. Voor een foundation betaal je € 9,99, mono oogschaduw € 5,99, nagellak € 4,99 en lipstick € 9,99.

HM Beauty event

Op de eyes afdeling hebben ze allerlei oogschaduws en alles rondom je wenkbauwen/wimpers. Ik vind de manier waarop de producten gepresenteerd worden erg mooi. Je kunt alle producten proberen en je kunt gelijk even voelen of het echt wat is. Aangezien mijn laatste ervaringen met de make-up van H&M niet al te geweldig zijn, kon ik niet wachten om de kwaliteit van de producten te achterhalen.

HM Beauty event

Dit zijn echt juweeltjes vind je niet? De prijs voor dit Eye colour palette is € 12,99. Ik vind ze er erg mooi uit zien en de dekking van de kleurtjes is in eerste instantie ook erg mooi.

HM Beauty event

De andere kant van het eyes schap. Een hele hoop mono’s! Zo veel verschillende kleuren, het is gewoon een plaatje om dit te zien.

HM Beauty event

Voor ieder wat wils met deze kleuren. Glanzend/mat en in zo veel verschillende tinten!

HM Beauty event

Een kleine overzichtsfoto van de rest van de artikelen. Body, styling, face en home accessoires. Een van de H&M medewerksters is op deze foto bezig om een klant te adviseren over haar make-up. Ik vond dat ze dat echt heel goed deden. Alle vragen die je had beantwoorden ze. Daarnaast hielpen ze je graag met het uitzoeken en het aanraden van bepaalde producten.

HM Beauty event

De gehele beauty afdeling van H&M.

HM Beauty event

Je kunt zien het was erg druk! Mensen moesten wachten tot ze een kijkje konden nemen bij de afdeling. Iedereen stond hutje mutje en omdat de gangpaden daar redelijk smal zijn voelde het al snel erg drukkend. Op de achtergrond zie je twee spiegels staan waar aan beide kanten visagisten bezig waren.

Wat nam ik mee naar huis?  

Het was natuurlijk te verwachten dat ik deze avond niet met lege handen naar huis zou gaan haha. Voor ik wegging nam ik nog een overheerlijke mini cupcake mee.

HM Beautyevent aankopen

Op de rechterfoto zie je mijn goodiebag en de aankopen die ik gedaan heb. In de goodiebag zat een spiegeltje, een nagellak uit de nieuwe collectie en twee magazines. Het leukste aan de goodiebag was eigenlijk wel de tas zelf! Hoe gaaf is die?

Ik kocht zelf ook nog een drietal producten:

 • Een precisiesponsje | Een eivormig sponsje voor het aanbrengen van vloeibare en crèmige primer, foundation, blush en poeder. Met het taps toelopende uiteinde bereik je heel gemakkelijk moeilijke plekjes rond je neus en onder je ogen. € 2,99 
 • Een concealerpalet in de kleur light/medium | Een palet van drie compactconcealers met een medium tot volledige dekking. Door de kleuren met elkaar te mengen, vind je de kleur die het best bij jou past. De crèmeachtige formule corrigeert donkere kringen en kleine imperfecties en geeft een natuurlijk en langdurig resultaat. Inhoud: 2,5 ml. Zo gebruik je het: breng de gewenste tinten aan en meng ze voorzichtig met een kwast of met je vingertoppen. Direct op je huid te gebruiken, of na primer en foundation. € 9,99
 • Duo lip | een geweldige lipstick/lipgloss duo die ik bij de kassa vond. De lipstick is vormgegeven in een diamantvorm. € 4,99

Helemaal blij maar doodop ging ik weer richting huis. Ik heb een geweldige avond gehad! Het event was leuk, goed geregeld, er was veel te doen en veel te zien. Het was erg druk maar het scheen ook echt uitverkocht te zijn. Niemand mocht meer naar binnen. Dus zeker een aanrader.

Ook naar een soortgelijk event? 

Dat kan! De events die ik bezoek zijn zeker niet alleen voor bloggers. Als je regelmatig wat bij H&M koopt is dit ook voor jou weggelegd! Hoe dan? Het is eigenlijk heel simpel. Word H&M Club member! H&M Club is het spaarprogramma van H&M. Je kunt je hier gratis voor aanmelden. Bij elke aankoop in de winkel of online ontvang je punten op je clubpas. Met deze punten kun je mee doen aan winacties, je kunt de punten inwisselen voor korting of je kunt met je punten dit soort events bezoeken! Zeker een aanrader dus als je van een heerlijk avondje uit houdt! 

Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe beauty producten van H&M? 

 

 

10 Reacties

 1. 18 september 2015 / 08:34

  Wat leuk zeg! En het ziet er allemaal zo op het oog prachtig uit.

  • Lesley
   Auteur
   20 september 2015 / 14:02

   Ja prachtig he Debby! Het is erg mooi om te zien. Ben heel benieuwd naar de kwaliteit van de producten. Binnenkort komen mijn aankopen in de review 🙂

 2. 18 september 2015 / 09:16

  Wat leuk dat je er bij was zeg. Ik heb laatst ook H&M Club ontdekt en soms staan er ook fijne acties tussen, handig! Trouwens de beide H&M’s bij mij in de stad verkopen niet eens make up, moet je nagaan in wat voor gat ik woon hihi. 😛

 3. 18 september 2015 / 09:52

  Wat tof! Ik was hier helemaal niet van op de hoogte. Ja, toen het event al bezig was hihi. Ziet er allemaal mooi uit, maar ben het wel met je eens dat de prijzen wat aan de hoge kant liggen.

 4. 18 september 2015 / 12:03

  Wat een fijn overzicht! Ziet er goed uit, ben inderdaad ook heel benieuwd naar de kwaliteit. Aan de prijzen te zien moet dit dus wel oke zijn. Denk dat het ook niet echt te vergelijken is met de make-up die ze eerst in de winkel hadden liggen. Super toffe tas idd, lucky you!

 5. 18 september 2015 / 13:08

  Ziet er goed uit, een hoop nieuwe producten. Ik wist niet eens dat je met die Clubcard ook hiervoor kon sparen, dat lijkt me toch wel erg leuk.

 6. 18 september 2015 / 19:49

  Leuk dat je hierbij aanwezig mocht zijn. En wat ziet de nieuwe collectie er chique uit zeg. Ik ben benieuwd! 🙂 En precies wat je zegt: supergave goodiebag!

 7. 18 september 2015 / 20:25

  Wat een mooie make-up afdeling zeg! Toevallig heb ik vandaag even bij de H&M geshopt en gebruik gemaakt van het spaarprogramma van Member Club 🙂

 8. 22 september 2015 / 21:34

  Toevallig het weekend de nieuwe beauty afdeling gezien. Ik wist niet waar ik als eerste moest kijken, dus goed teken! Leuk dat je hierbij aanwezig was Les en leuk om over te lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.