Must have: off the shoulder trui

Ken je dat je hebt iets in je hoofd wat je graag zou willen hebben maar het is nog nergens te krijgen? Twee jaar geleden ben ik op zoek geweest naar een kabeltrui met blote schouders. Nergens kon ik toen vinden wat ik graag wilde, ook vorig jaar heb ik er naar gezocht maar helaas. Soms als iets nog niet in de ‘mode’ is, is het niet te krijgen (of in ieder geval niet zoals ik het precies voor ogen had). Dat is best wel een beetje lastig. Nu was ik vandaag op de online shop van H&M en zag ik daar precies de trui die ik voor ogen had! Voor 39,99 is hij te bestellen bij H&M.

 

Trui H&M - Off-the-shoulder

OMSCHRIJVING

Een korte trui met een ingebreid kabelpatroon, onbedekte schouders en lange mouwen.

DETAILS

15% wol, 85% acryl. Machinewas 30˚

Art. nr. 53-3153

 

 

 

Ik had precies hetzelfde met de tuinbroek afgelopen jaren. Nu dit jaar kwam ik hem eindelijk tegen bij Primark! Gelijk gekocht en het blijft een van mijn favorieten.

Welk item hebben jullie nog op je wishlist staan die je nog nergens hebt gespot?

6 Reacties

 1. Pauline
  2 december 2014 / 10:07

  Leuk om te lezen dat de kracht van gedachte zich zo aan je ontvouwt! En nog wel bij een favoriete winkel!

 2. pien
  2 december 2014 / 13:38

  leuk les, goed om je even te uiten (tt)? ๐Ÿ™‚

 3. 3 december 2014 / 11:03

  Dat heb ik ook wel eens gehad! Ik vind de kleur heel mooi, maar ik kan er niet zo goed tegen als mensen m’n bh kunnen zien dus dit is niks voor mij ๐Ÿ˜‰

  • Lesley
   Auteur
   3 december 2014 / 13:00

   Haha ja snap je helemaal! Ik heb met dit soort truien dan meestal een strapless BH aan! Dat werkt altijd ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.