Hét oogschaduw palet voor de herfst! + herfstlook!

Sleek I-divine Storm palet 

Al een paar weken zie ik steeds meer paddenstoelen naar boven komen, de bladeren van de bomen vallen en het regenen alsof het al herfst is. Dat was het toen nog niet maar vanaf vandaag is het echt herfst! Ik pas me graag gelijk goed aan met dekentjes, uggs, extra kopjes thee en een goed boek. Ook wordt mijn kleding iets donkerder van kleur en komen mijn herfstkleuren qua nagellak en make-up weer tevoorschijn.

Hét oogschaduw palet voor de herfst is zonder twijfel het Sleek I-divine Storm palette. Sinds mijn eerste kennismaking met Sleek in Londen afgelopen mei, ik kocht daar het I-divine original palette, ben ik enthousiast! Mijn nieuwste aanwinst kocht ik echter niet in Londen maar gewoon in de V&D op Rotterdam Zuidplein. Pas toen ik de winkel verliet viel het me op, het prachtige display van Sleek naast de ingang! Dit was de eerste keer dat ik het merk live zag in Nederland. Een tip dus van mij tegenwoordig is Sleek ook in enkele vestigingen van de V&D in Nederland te koop! Benieuwd naar mijn ervaring met het Storm palet en welke herfst look ik hiermee maakte? Je leest het hieronder!

Sleek I-Divine Storm Palet

Het product zit verpakt in een kartonnen doosje. Mooi, het geeft het net dat beetje extra luxe.

Sleek I-Divine Storm Palet

Als je de kartonnen verpakking eraf haalt zie je het mooie zwarte palet tevoorschijn komen. De verpakking is simpel maar heeft een luxe uitstraling door de combinatie van mat en glanzend. Het is een stevige verpakking. Soms misschien iets te stevig omdat ik af en toe wat moeite heb om het doosje open te krijgen haha.

Sleek I-Divine Storm Palet

Ook bij dit palet van Sleek hebben alle kleuren een naam passend bij het titel van het palet. De namen vind ik goed gekozen en passen zeker bij de kleuren. Het palet heeft een grote spiegel over de hele breedte. Ik vind dit mooi maar gebruik het zelf eigenlijk zelden.

Sleek I-Divine Storm Palet

De swatches van de bovenste rij na slechts één keer over mijn hand te gaan. Prachtig pigment weer! Mijn favoriete kleur op deze rij is Firestorm. Ik denk dat ik deze rij kleurtjes het meest ga gebruiken, het zijn vrij neutrale kleuren en kunnen zowel in de avond als overdag gebruikt worden.

Sleek I-Divine Storm Palet

De tweede rij van het palet. Ook hier de swatches na slechts één veeg. Mooie herfstkleuren, sommige ervan ook goed overdag te gebruiken en andere zou ik eerder alleen tijdens een avondlook gebruiken. Gathering Storm vind ik een hele mooie kleur, het is een beetje grijsblauw.

De pigmentatie van dit palet is echt geweldig! Zo veel glitter en zoveel pigment in al deze kleuren. Als iemand opzoek is naar een oogschaduw palet en ik zou slechts één product mogen kiezen zou ik die persoon zeker Sleek aanraden! Je kunt er alle kanten mee op. Het palet is dus onder andere te koop bij de V&D, ook diverse webwinkels verkopen het. De prijs van het palet is ongeveer € 11,-. Niet heel voordelig maar het is het dubbel en dwars waard!

De look

Ik creëerde met Sleek I-divine Storm de volgende herfst look. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van de volgende kleuren uit het palet:

– Dust Storm
– Fire Storm
– Thunder Storm
– Snow Storm
– Sand Storm

Ik vond de kleuren Dust Storm en Fire Storm redelijk op elkaar lijken op het moment dat je ze aanbrengt. Ik denk dat jullie op de onderstaande foto’s ook niet zo goed het verschil kunnen zien zonder dat je het weet. Dust Storm zit op het bewegend ooglid en Fire Storm daarboven.

Sleek I-Divine Storm Palet Sleek I-Divine Storm Palet

Verder gebruikte ik voor deze look: Cool Nude lipstick van Essence, foundation van Mac, highlighter van E.L.F., blush van HEMA, Essence All about Matt fixing powder, Benefit Gimme Brow en Benefit they’re real mascara.

Wat vind jij van deze herfstlook en heb jij Sleek wel eens geprobeerd?

 

 

14 Reacties

 1. 23 september 2015 / 08:47

  Wat een mooie look vrouw! en die wimpers jemig wat mooi

 2. 23 september 2015 / 09:48

  Wat een mooie kleuren! Voor zowel overdag als ’s avonds!
  Ik gebruik altijd verschillende paletten omdat ik van elk een andere kleur mooi vind. En wat fijn dat het zo gepigmenteerd is, scheelt ’s ochtend weer in de tijd 😉

 3. 23 september 2015 / 10:26

  De kleuren staan je erg goed 🙂 Ik ben ook nog altijd erg blij met dit palet!

 4. 23 september 2015 / 10:40

  Hele mooie kleuren heeft deze palette. Ik heb hem zelf niet maar een vriendin van mij wel en die is helemaal blij met deze palette! haha

 5. 23 september 2015 / 11:25

  Wauw heel mooi palet! Snap dat je er blij mee bent 🙂

 6. 23 september 2015 / 15:32

  Deze palette is inderdaad erg mooi, wat een prachtige kleuren zeg <3

 7. 23 september 2015 / 18:47

  Wat een mooi palet, vooral de donkere kleuren zijn prachtig!

 8. 23 september 2015 / 21:14

  wat een geweldig palette, zelf heb ik ook een palette van Sleek en wauw…ik ben er nog steeds een beetje verliefd op….de look die je gemaakt heb vind ik geweldig, hij spreekt mij echt heel erg aan…

 9. 23 september 2015 / 22:24

  Staat je goed! Ik hou wel van deze kleuren voor de herfst/winter.

 10. 24 september 2015 / 11:56

  Wauw die laatste look knalt gewoon van het beeldscherm! Zo onwijs gaaf. Loveeeee it!

 11. 24 september 2015 / 20:25

  Je hebt er een mooie look mee gemaakt. Ik heb een oogschaduw virgin, nog nooit geprobeerd!

 12. 2 oktober 2015 / 16:36

  Mooie look! Ik hoorde dat sleek sinds kort ook te koop is bij enkele filialen van de etos!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.