Dit kreeg ik voor mijn verjaardag!

Ik vertelde jullie al meerdere keren over mijn verjaardag en ik ga er gewoon nog even lekker over door. Na het maken van de wishlist leek het me leuk om jullie te laten zien wat ik nu daadwerkelijk heb gekregen! Vandaag daarom een blog met wat ik voor mijn verjaardag kreeg afgelopen zaterdag. Maak je klaar voor een belachelijk grote blog met cadeaus!

Lush heaven

Ik had Lush gevraagd en dat heb ik geweten ook. Wauw! Ik ben in de Lush hemel aangekomen en kan bijna mijn eigen winkel beginnen hihi. Hieronder de Lush items die ik kreeg.

Lush Bath Bombs

Lush sexbomb

Sex Bomb Bath Bomb, deze heb ik twee keer gekregen. Ik heb deze al vaker gebruikt en het is mijn favoriet van alle bath bombs.

lush-experimenter

The Experimenter Bath Bomb. Een waar ik heel erg benieuwd naar ben. Hij lijkt me erg leuk door de verschillende kleuren. Nog nooit eerder geprobeerd dus ik ben heel erg benieuwd. 

Lush Bubble Bars

lush-lavendel-bubble-bar

A French Kiss Bubble Bar, ook deze heb ik twee keer gekregen. Deze heb ik al vaak zien liggen en elke keer dacht ik o die neem ik de volgende keer mee. Nu heb ik hem dus 🙂 

lush-flamingo

Pink Flamingo Bubble Bar. Hoe cute is deze! Nog nooit eerder geprobeerd, dus ben benieuwd. 

lush-roses

Rose Jam Bubbleroon, Bubble Bar. Deze vind ik ook erg lekker en heb ik vaker gekocht/gehad! Kom maar door met die heerlijke geur en glitters in bad!

lush-comforter

Old time favorite: The Comforter Bubble Bar. Blijft een hele lekkere en was mijn eerste Lush product ooit! 

Nog meer Lush

bathmelt-lush

You’ve been mangoed luxury bath melt. Ik heb nu al twee bath melts geprobeerd en ik vind het echt verrassend lekker. Vooral al je een droge huid hebt is dit heerlijk. Deze is nieuw voor mij dus maar snel uitproberen!

Lush inpakpapier

Een van de Lush cadeaus was ingepakt in deze leuke sjaal. Bij Lush hebben ze geen inpakpapier maar sjaals waarmee ze de producten inpakken. Milieuvriendelijk en ook nog eens goed geschikt om her te gebruiken!

lush-showerjelly-klein-formaat

Ook kreeg ik nog een sample van de shower jelly Whoosh. Ik heb zelf ooit één shower jelly gekocht bij de Lush Kitchen. Ik dacht van te voren dat het shower gel zou zijn en dacht dat die jelly echt niks voor mij was. Ik heb het nu een tijd uitgeprobeerd en ik vind het juist een heel fijn product. Het werkt heel makkelijk en je hebt maar weinig van het product nodig voor een hoop schuim. 

Trolley

Ja hoor, ik heb hem!! Nadat hij in meerdere blog berichten was verschenen heb ik hem eindelijk! Van mijn ouders kreeg ik deze leuke SuitSuit handbagage trolley. Nu snel en stedentrip boeken 😉

suitsuit-koffer

Voor in de keuken

Ik kreeg een fles wijn en een perzik wodka. Drank kan natuurlijk niet ontbreken als cadeau hihi. Daarnaast kreeg ik ook nog de volgende items:

cadeau-voor-in-de-keuken-1

De nieuwste theedoek van Blond Amsterdam. Deze vond ik altijd al leuk, maar had ik zelf nog nergens in de winkel gezien. Een luxe rasp (op de foto is hij nog een beetje vochtig haha) ik heb hem gelijk de dag erna al gebruikt voor het maken van mijn ontbijt. Wij hadden al een rasp van dit merk en die zijn echt mega scherp. Die wij al hadden was een fijne rasp, deze is wat grover. Daarnaast heb ik een echte spirelli gekregen! Ik had er een van Ali en dat ding was echt verschrikkelijk. Nu kan ik dus normaal courgetti maken! Ook heb ik nog een boek gekregen van Blue Band. Ik zag er al een aantal leuke recepten in staan die ik graag uit wil proberen.

Verzorgingsproducten

verjaardags-cadeautjes-lesley

De prachtige bos bloemen kreeg ik van mijn zusje. Aan de linkerkant zie je een cadeau vanuit het verre Aruba. Mijn vriendin was daar op vakantie geweest en gebruikt dit zelf regelmatig. Ze wist dat ik ook wel van dit soort dingen hield dus heeft ze dit voor mij gekocht. Het is een handcreme en handzeep van het merk Island Remedy. Tegenwoordig is dit merk ook in Nederland te koop in een heuse conceptstore in Amsterdam.

Van mijn tante kreeg ik deze schattige glitter nagellakken van Essence. De rechtse ben ik nu eerst aan het testen en tot nu toe blijft hij goed zitten! Bij het pakje wat ze gemaakt had zaten ook twee heerlijke bruisballen. De chocoladeschoenen van De Bonte Koe heb ik ook van haar gekregen. Echt heerlijk! De buren kwamen ook nog even gezellig langs en namen deze twee Rituals producten mee. Dit is een van mijn favoriete geuren van Rituals dus dat komt mooi uit!

Cadeaubonnenlush-cadeaukaart

Naast alle prachtige cadeaus ontving ik ook nog een aantal cadeaubonnen! Hieronder welke ik kreeg:

 • Sooohappy.nl cadeaubon
 • 2 Lush cadeaubonnen
 • Fashioncheque
 • VT wonen cadeaubon

Money money money..

Het liedje gaat gelijk door mijn hoofd. Ik had ook geld gevraagd en ook hier is goed naar geluisterd, wauw! Ik ben ineens al op de helft van het bedrag wat ik nodig heb voor een nieuwe camera.

Ik wil iedereen bedanken voor de gezellig avond en de prachtige cadeaus. Ik heb het zo naar mijn zin gehad. Ook wil ik iedereen bedanken die de moeite heeft genomen mij een felicitatie te sturen in welke vorm dan ook 🙂 Maandag was ik echt jarige en plaatste ik ook een winactie voor jullie online. Wie jarig is trakteert! Doe jij al mee met deze actie?

Wat is jouw leukste verjaardag ooit geweest?

25 Reacties

 1. 21 september 2016 / 07:46

  Wat een leuke producten allemaal! Zo te zien kun je weer even vooruit qua badproducten. Ook die koffer vind ik superleuk!

 2. 21 september 2016 / 07:54

  Wauwww wat een mooie cadeaus! En dat koffer…dat is helemaal geweldig!!!

 3. 21 september 2016 / 08:04

  Ohh wat ben je lekker verwend hihi. Onwijs veel Lush ook <3 Geld is ook altijd handig idd, kun je lekker zelf gaan shoppen.

 4. 21 september 2016 / 08:05

  Wauw wat een prachtige cadeau’s! Ontzettend leuk.
  En wat een prachtige lush items, en heerlijk ritueel is dat he van rituals! <3 Ook mijn favoriet.
  Je suitsuit koffer, zo tof!

  Liefs,
  Evelien

 5. Nathalie
  21 september 2016 / 09:29

  Heerlijk al die lush producten ✨?
  En dan ook nog is een cadeaubonnen, happy shopping girllll ?

  Liefs nathalie ?

 6. 21 september 2016 / 10:05

  Wat een leuke Lush producten en super mooie foto’s, geniet er van!

 7. 21 september 2016 / 10:17

  Wauw Lesley lekker verwend joh! Ik vind die trolley echt heeeeeel leuk, wat een heerlijk kleurtje!

 8. 21 september 2016 / 10:21

  Wat een jaloersmakend artikel. Ik kom je Lush producten jatten, pas maar op hahaha!
  Heel eeg fijn allemaal, geniet van je leuke cadeaus!

 9. 21 september 2016 / 10:58

  Wat heb je veel leuke cadeaus gekregen! Heerlijk dat het allemaal items zijn die je graag wilde en waar je wat mee kan 🙂

 10. 21 september 2016 / 11:58

  Wooow goed verwend! De Lush schappen zullen nu wel leeg zijn 😛 geniet van al je mooie cadeaus!

 11. 21 september 2016 / 12:26

  Jaloers op je producten van LUSH, daar baal ik steeds van als ik die mooie items zie dat ik geen bad heb! Vereiste voor een huis in de toekomst een bad haha al is het alleen maar voor LUSH! Lekker verwend zeg, gaaf allemaal je koffer is ook prachtig

 12. 21 september 2016 / 13:28

  Wauw wat ben je ontzettend verwend! Ontzettend leuk hoe Lush die cadeaus inpakt, dat wist ik namelijk niet!

 13. 21 september 2016 / 13:38

  Wat een leuke cadeaus allemaal! 🙂 En Lush is zo lekker! Ik heb de Sex Bomb bath bomb ook wel eens gehad, volgens mij een keertje, maar vond hem super lekker.

 14. 21 september 2016 / 16:39

  OMG jij bent echt super in de watten gelegd! En die koffer!!! AMAZING. die wil ik ook nog steeds. Super mooi kadootjes allemaal. Bofkont! XOXO

 15. 21 september 2016 / 18:23

  Wat een super mooie cadeaus, en vooral je Lush producten. Heerlijk hihi!

 16. 21 september 2016 / 18:47

  Die trolley is gaaf! En ja Lush… heerlijk! jij kunt genieten komende winter maanden ;-).

 17. 22 september 2016 / 11:48

  Wauw, wat een cadeaus! En wat een schattige trolley! ♥ Ik heb zelf dringend een stevige koffer nodig om mee te nemen naar Amerika. Het gaat natuurlijk om een smak geld, dus ik weet niet goed welke ik moet kiezen. 🙁

 18. 22 september 2016 / 21:47

  My goodness, ben jij verwend of wat?? Super gaaf allemaal zeg! Die trolley is echt geweldig!

 19. 6 oktober 2016 / 11:41

  Wauw wat ben je verwend! Heerlijk! Dat wordt genieten van al die mooie producten! Ik vind de foto’s trouwens ook echt heel mooi en vrolijk, met die slingers op de achtergrond!

 20. 7 oktober 2016 / 13:12

  Wat heb je veel cadeaus gekregen zeg, en ook zulke leuke items. Dingen van de Lush zijn echt altijd goed en leuk om te krijgen, net als cadeaubonnen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.