Opening Lush Den Haag!

Vandaag op My Little Happiness een gastblog geschreven door Evelien van By-Evelien. Vrijdag 25 november werd het nieuwe filiaal van Lush Den Haag geopend. Aangezien ik zelf in Londen was, heb ik Evelien gevraagd om in mijn plaats naar de opening te gaan. Ze schreef hierover een gastblog die je hieronder kunt lezen, ENJOY!


Hiep hoi! Ik mocht voor My Little Happiness naar de opening van de grootste Lush in heel Nederland. Er is namelijk een nieuw filiaal in Den Haag sinds 25 November. Het nieuwe Lush Den Haag filiaal bevindt zich op de Spuistraat en is nu de grootste van heel Nederland. Ik kon natuurlijk geen nee zeggen en nam een kijkje, kijken jullie gezellig mee?

Lush Den Haag opening 25 november

Ik ging vrijdagochtend vroeg met de trein naar Den Haag voor deze gezellige vrolijke opening! Om 10 uur in de ochtend verwelkomde alle vrolijke medewerkers de klanten in hun nieuwe pand en de grootste locatie in Nederland. Hoe tof! Ik werd verwelkomd met heerlijke zelfgemaakte koekjes en champagne niet te vergeten. Ik kwam al helemaal ontspannen binnen.

Lush Den Haag opening 25 november Lush Den Haag opening 25 november Lush Den Haag opening 25 november

Ik ging rustig een kijkje nemen in dit prachtige filiaal en zag dat ze twee verdiepingen hebben. Als is zo ontzettend uitgebreid, hele gave styling en kreeg te horen dat veel meubelen zijn hergebruikt en een deel van de vorige meubels schonken ze aan de stichting Care. Ik vind het heel erg goed dat Lush hier zo van bewust is en aan meedoet!

Lush Den Haag opening 25 november Lush Den Haag openingLush Den Haag opening

Er zijn toffe nieuwe elementen in de winkel, namelijk een speciale party room waar feestjes gehouden kunnen worden (hoe tof), een hair lab waar je een heerlijke behandeling voor je haar kan krijgen en zelfs een skin care consultation bar waar persoonlijke huidadviezen worden geven. Ik vind het heel erg leuk dat ze dit doen, zo kan je de producten proberen en kijken welke goed bij jou passen!

Lush Den Haag opening 25 november

Ook ik heb een skin care advies gekregen, ik heb allerlei producten getest en aangeven wat mijn huid nodig heeft en ik zelf belangrijk vind. Ik vond het super leuk dat ik zo vriendelijk werd geholpen en heb echt van alles geprobeerd, ik ben helemaal verkocht van de gezichtreinigers (nooit geweten dat ze zo fijn zijn!) en de dagcrèmes. Ik heb testertjes meegekregen en ze zijn echt super fijn! Ik vind het leuk dat er de mogelijkheden zijn om je behoeften van een product te vertellen en dat de medewerkers je hierbij helpen om een geschikt product te vinden.

Lush Error 404 | #KeepItOn

Lush Den Haag opening 25 novemberLush Den Haag opening 25 november

Sinds vrijdag 25 November is ook de Error 404 in verkoop gegaan, dit product staat voor de digitale mensen rechten. De campagne strijdt tegen overheden die opzettelijk het internet in hun regio of land platleggen. De zogenaamde internet shut downs. Lush bundelt haar krachten samen met de digitale mensenrechten organisatie Access Now voor een wereldwijde campagne met #KeepItOn. Door het kopen van deze prachtige bathbomb steun je de campagne! Goed initiatief vind ik.

Lush Den Haag opening 25 novemberLush Den Haag opening 25 novemberLush Den Haag opening 25 november Lush Den Haag opening 25 november

Ik heb in ieder geval genoten van deze leuke en feestelijke opening! Ik heb twee uur rondgelopen, heerlijk geshopt en vooral veel producten geprobeerd. Ik vind het zeker een aanrader om heen te gaan! De nieuwe Lush bevindt zich op de Spuistraat 3 in Den Haag.

Gaan jullie een kijkje nemen bij de nieuwe Lush Den Haag?

Liefs, Evelien


De huidige openingstijden van Lush Den Haag zijn:

maandag | 12:00 – 19:00
dinsdag | 10:00 – 17:00
woensdag | 10:00 – 19:00
donderdag | 10:00 – 21:00
vrijdag | 10:00 – 19:00
zaterdag | 10:00 – 19:00
zondag | 12:00 – 18:00

10 Reacties

  1. 30 november 2016 / 10:21

    Wat fijn dat je mocht gaan! Ziet er weer een erg mooie winkel uit. Den Haag is voor mij als Belg wat uit de richting, maar ik ren straks naar de Lush hier in de stad voor de Error 404 Bath Bomb! Hopelijk hebben ze hem nog op voorraad!
    Jessica J. onlangs geplaatst…Lush | Twilight Bath BombMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.