Fashion inspiratie: tien items onder de € 75,-

Ik vind het zo leuk om dit soort dingen te maken. Het heeft alleen één gevaar. Dat je té veel leuke dingen ziet en dat je je niet kunt inhouden haha. Zo heb ik uit deze collage uiteindelijk de schoenen en het kussensloop gekocht en eerlijk gezegd wilde ik de blouse en de tas ook kopen maar daar was ik net te laat mee 😉 .

Vandaag dus twee fashion inspiratie collage’s voor jullie. Twee stijlen die beide zowel lief als stoer zijn. Het is allebei mijn stijl maar beide zijn anders qua kleuren. Ik vind dat je beide nu kunt dragen maar niet iedereen draagt ook lichte kleuren in de winter. Voor ieder dus wat wils 🙂 . Ik heb gekeken naar sale items 70% woehoee en gewoon voordelige items.  Ik vind het fijn als iets voordelig is maar het moet er dus niet goedkoop uitzien. Enjoy!

Tweed met een touch of pink

Tweed is leuk. Het kan tuttig overkomen maar dat is maar net hoe je het zelf combineert. In deze collage combineer ik tweed met roze, zwart, wit en een galaxy zilver. Dit is een liefelijke maar toch stoere outfit.

Fashion inspiratie
Ik begon eigenlijk bij de sneakers. Deze vond ik bij Invito voor slechts € 10,- in de sale! Eerlijk, ik denk dat deze in mijn kast staan eer dat deze blog online is. Daar gaan we weer… haha. Boven de schoen kun je deze wat wijd vallende jurk dragen met daaronder een panty. Omdat het nog een beetje koud is zou ik er zeker nog een jas bij aandoen.De tweed jas uit de collectie winterjassen van Bonprix past echt perfect bij deze schoenen. Om het roze nog weer een beetje naar boven te krijgen zou ik het zelf combineren met een roze tas bijvoorbeeld deze van River Island en een ketting met een touch of gold.

Blue Monday is over!

Gelukkig is Blue Monday alweer voorbij dit jaar. Ik heb er zelf geen last van gehad en jij hopelijk ook niet. De tweede set is er een met lichte kleuren. Als het weer een beetje opknapt is, is dit een echte voorjaarstreffer!

Fashion inspiratie

Oke, deze blouse is zo gaaf! Het is een lange van Object. Ik vond hem op de webshop van Sans Online. Deze zou ik zelf combineren met een witte spijkerbroek of een wat stoerdere zoals deze van H&M. Dit grijze vest van Bonprix kun je er voorlopig nog even overheen aan doen, omdat het nog een beetje koud is nu zonder. Voor die € 12,95 is dit vest natuurlijk een koopje! Ik heb hem al een tijdje op mijn wishlist staan maar twijfel nog een beetje of ik hem in deze kleur of in het zwart koop. Om het geheel lekker licht te houden witte gympen maar daar wel met een glitter-over-de-top fringles erop! De tas is van Pauls Boutique en maakt het één geheel.

Welk van de twee kledingsets is jouw favoriet?

 

10 Reacties

 1. Chris
  27 januari 2016 / 08:45

  2e set vind ik zo leuk! ?

 2. 27 januari 2016 / 09:03

  wauwie! Outfit 1 is echt te cute!! Dat jurkje <3

 3. 27 januari 2016 / 10:38

  Ohhh, die roze tas…die is echt geweldig om te zien….Twed met roze is echt een heel leuke combinatie…waarschijnlijk weet je dan ook gelijk wel naar welke outfit mijn voorkeur uitgaat…

 4. 27 januari 2016 / 12:16

  De tweede set vind ik het leukst! Die blouse met het lange vest vind ik een leuke combinatie. 🙂

 5. 27 januari 2016 / 12:42

  Moeilijk te kiezen, ik vind denk ik beide sets wel leuk. Als ik écht zou moeten kiezen ging ik ze combineren. Grijs met roze is zo leuk samen!

 6. 27 januari 2016 / 16:01

  Laat je me hier nou tussen kiezen? Ik vind ze allebei leuk 😀 Maar ik denk dat die eerste me beter zou staan. Ik heb een keer zo’n lang vest aan gehad en het leek net een dwangbuis bij me 😀

 7. 27 januari 2016 / 18:52

  Ohhhhhh die schoenen van allebei de outfits toppie!

 8. 30 januari 2016 / 22:33

  Ik vind de tweede erg leuk, maar dan zou ik de tas van de eerste nemen voor het pop of colour effect haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.