Benefit event | Hoola

Afgelopen woensdag was ik uitgenodigd voor een event van Benefit Nederland. Zoals jullie weten schrijf ik regelmatig over Benefit. Ik vind dit een erg leuk merk en het is dan ook echt een eer dat ik was uitgenodigd voor hun event. Vandaag geef ik jullie een impressie van dit event en de drie nieuwe producten die hier geïntroduceerd zijn.

Benefit event: Hoola

Bij binnenkomst kreeg ik gelijk een lekkere cocktail in mijn handen! Het event werd gegeven in de Aloha Bar in Rotterdam. Wellicht is deze bar beter bekend als de bar in het oude zwemparadijs Tropicana. Na het event is hij gesloten voor een grote renovatie/verbouwing. Vanaf 25 maart 2016 gaat hij weer open voor publiek. Ik zou tegen die tijd zeker een keer gaan kijken want het is een leuke en mooie locatie!

Benefit event: Hoola

De producten waar het tijdens dit event voornamelijk om draait! Hoola Zero Tanlines en Dew the Hoola. De producten zien er weer echt Benefit uit. Heel aantrekkelijk van de buitenkant doordat het vrouwelijk/meisjesachtig is vormgegeven. Dew the Hoola is in de vorm van een bamboestok met een gouden fles. Dit kun je zien als een vloeibare versie van de welbekende bronzer Hoola. Deze is geschikt voor je gezicht. De Hoola Zero Tanlines is een bronzer voor de rest van je lichaam. De verpakking van deze bronzer vind ik zelf echt helemaal gaaf! Je kunt de dop eraf draaien en in de dop zit een applicatie spons verwerkt. Binnenkort review ik beide producten dan kun je het duidelijker zien!

Benefit event: Hoola Benefit event: Hoola

We werden opgedeeld in drie groepen. Elke groep deed op dat moment iets anders en dat rouleerde zo. Ik begon met de mini workshop van Benefit. Ik heb deze workshop geheel al gevolgd bij Douglas. Toch wilde ik nog graag een aantal producten testen. De concealer van Benefit de erase paste, High Beam en de groene They’re Real Push-up Liner. Samen met de andere bloggers hebben we hier gezellig gekletst en producten getest.

Benefit event: Hoola

De originele Hoola. Ik heb hem voor het eerst gebruikt tijdens mijn eerdere workshop. Vind het een erg fijn product en heb hem daarom laatst ook aangeschaft in een combinatie met alle blushes. Van dit product komt er dus ook nog een review online.

Hoola bursh

Dit product vind ik zo gaaf! Hij komt pas richting de zomer uit maar speciaal voor de Hoola familie hebben ze bij Benefit een prachtige kwast ontwikkeld. Hij ziet er toch alleen al prachtig uit?!

Benefit event: Hoola

Toen de tweede ronde! We kregen uitleg van de nieuwe producten. Hoe gebruik je ze en wat is het precies. Mijn eerste echte kennismaking met het product en ik zal alvast één ding verklappen. Dew the Hoola ruikt echt goddelijk!

Benefit event: Hoola

De laatste ronde voor mij, het eten. Ze hadden super veel lekkere hapjes staan! Nog even bijkletsen met de andere bloggers en met de mensen van Benefit. Ook stond Robin daar van Hoop It Yourself ik kende haar nog van vroeger maar waarvan wist ik ook niet meer precies. Ze vertelde wat ze allemaal deed momenteel en het hele hoepel verhaal. Het lijkt me zo leuk om dat een keer te doen! Ze heeft me uitgenodigd om een keer met haar te gaan hoelahoepen in het park in de lente/zomer. Daar zeg ik zeker geen nee tegen!

Ik heb echt een super leuke middag gehad bij het Benefit Event. Aan het eind van de middag kreeg ik nog een goodiebag mee naar huis waar de twee nieuwste producten in zitten zodat ik ze zelf kan testen. Ook zat er nog een super gave kofferlabel in en een paspoorthoesje. Wanneer mag ik weer op reis ?! 😉

Benefit event: Hoola

Benefit, bedankt voor deze middag!

 

18 Reacties

 1. 29 januari 2016 / 13:30

  Ik had al spijt dat ik niet kon komen.. Maar nu al helemaal!! 🙁
  Hopelijk kan ik er ook volgende keer bij zijn!

 2. 29 januari 2016 / 13:59

  Ohh dat klinkt als een heerlijke middag! Die cocktail alleen al zag er geweldig uit, haha.

 3. 29 januari 2016 / 14:38

  Oh wat leuk dat je daar bij mocht zijn, klinkt als een leuke dag!

 4. Esther
  29 januari 2016 / 15:16

  Stiekem een beetje jaloers! Wat een leuke setting! x

 5. 29 januari 2016 / 15:49

  Wat een leuk en mooi aangekleed event. Snap wel dat je het naar je zin hebt gehad! Leuk dat je uitgenodigd bent 🙂

 6. 29 januari 2016 / 16:35

  IK heb het al een paar keer voorbij zien komen, maar wauw wat een prachtig event is dit

 7. 29 januari 2016 / 19:06

  Het ziet er heel leuk uit en zeker ook zo passend is deze lichte locatie aan het water….de hoola kwast is wel heel erg gaaf om te zien….

 8. 29 januari 2016 / 20:24

  Dit event ziet er net zo tof uit als de producten van Benefit! De prijs is steeds iets wat mij tegenhoudt, maar de producten zijn zo leuk vormgegeven…!

 9. 30 januari 2016 / 08:26

  Hi Lesley,
  Leuk te gesproken te hebben bij Benefit van de week! Ging net op m’n gemakje even je blog opzoeken, zie ik daar opeens mijn naam staan! Je moet zeker een keer komen hoepelen. Ik denk een goede toevoeging aan je happylist! In maart is er ook weer een workshop in Hellevoetsluis… Ik stuur je er wel een mailtje over van de week.
  Leuke blog! Keep up the good work en hopelijk tot snel in een hoepel!
  Liefs, Robin

  • 30 januari 2016 / 20:31

   Ja dat denk ik ook wel 🙂 Ik ben heel benieuwd! O een workshop in Hellevoetsluis! Daar wil ik graag bij zijn dan! Ik hoor het graag van je, liefs Lesley

 10. 30 januari 2016 / 21:49

  Ik had echt geen flauw idee wat Benefit is of doet, maar ik bevind mij dan ook niet in de make-up kringen 😉
  Het klinkt als een heel gezellig event!

 11. christa
  1 februari 2016 / 10:05

  super leuk Les!!!! En wat een mooie locatie.

  Ik zie allemaal mooie dingetjes!

 12. Stephanie
  13 februari 2016 / 20:31

  Hey Lesley,
  Was heel benieuwd naar je blog en zie ik daar gewoon dat je naar een benefit even bent geweest. Super leuk, tot snel.
  Groetjes Stephanie van douglas spijkenisse

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.