Hoelahoep Challenge + WIN je eigen hoepel!

Het nieuwe jaar start ik met een nieuwe challenge: de Hoelahoep challenge!

Zoals jullie misschien wel weten is hoelahoepen iets wat ik erg leuk vind om te doen. Bij Robin van Robin Hoop heb ik zelfs een cursus hoelahoepen gevolgd in het park. Hoepelen is iets wat je overal kunt doen, je traint je buikspieren, werkt aan je conditie, bent bezig met je balans en dat alles met een grote glimlach op je gezicht. Beter kan niet toch?!

Hoelahoep Challenge

Van 1 tot en met 14 januari 2017 start ik samen met Robin,  Sally (Hoopsadaisy), Jennie (Jennie from the Blog) en Yousra (Ninja Moeder) aan een twee wekelijkse #hoelahoepchallenge. Het zou natuurlijk super leuk zijn als er meer mensen meedoen en daarom daag ik jou ook uit!

Wat houdt het in?

Je kunt je jaar niet beter beginnen dan met een hoelahoep challenge! Hoelahoepen heeft onwijs veel positieve effecten. Een nieuw jaar lijkt me een goed begin om deze positieve vibes te delen en te verspreiden!

#hoelahoepchallenge

Hoe werkt het?

Meld je aan op de facebook challenge pagina. Elke ochtend, 14 dagen lang, wordt er daar een verse video met een nieuwe oefening gepost. Je kunt zelf thuis aan de slag met deze oefeningen, wanneer het jou uitkomt. Uiteraard is Robin er om te helpen waar nodig! Heb je geen facebook en wil je toch meedoen? De video’s worden ook op de Hoop It Yourself YouTube pagina gepost. 

Support elkaar en deel je ervaringen! Deel je foto’s, video’s en verhalen in dit evenement of op andere social media met hashtag #hoelahoepchallenge. De hoepelscene is positief. Iedereen mag hoepelen op zijn of haar manier en iedereen heeft een ander waarom en doel. Iedereen mag zijn wie hij/zij is!

Wat heb je nodig om mee te doen?

Een goede hoelahoep voor volwassenen. Een hoelahoep tussen de 90 en 110 cm. is geschikt om alle oefeningen mee uit te voeren. Heb je nog geen hoelahoep? Op www.hoopityourself.nl vind je ruime keuze geschikte hoelahoeps én bestel je voor het eind van de challenge een hoepel dan heb ik nog een mooie verrassing voor je.

Met de kortingscode: MYLITTLEHAPPINESS ontvang je maar liefst 10% korting op een hoepel bij Hoop It Yourself.

WIN je eigen Hoelahoop!

Naast dat je er nu extra voordelig een kunt aanschaffen mag ik ook nog een hoepel weggeven op mijn blog! Hoe werkt het?

Win je eigen hoepel 1

♡ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de WIN je eigen Hoelahoop winactie.

♡ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook, Twitter,Instagramof Bloglovin. Delen van de actie mag natuurlijk ook! Geef ook even in je reactie aan op welke kanalen je me volgt.

♡ Meld je aan voor de Challenge op Facebook: Hoelahoep challenge – Boost je Buikspieren!

♡ En dan… afwachten maar! De winactie loopt tot eind van de week. We zorgen er dan voor dat je hoepel zo snel mogelijk verzonden wordt zodat je gelijk mee kunt doen met de challenge!

Doe jij ook mee aan de Hoepel challenge?

38 Reacties

 1. 27 december 2016 / 07:03

  Oooh ja dit wilde ik gaan doen maar toen kreeg ik opeens werk en kwam het er niet meer van. Oepsie! Ik doe daarom graag mee voor zo’n leuke hoepel, zodat ik wel moet! Ik heb alle stappen dooropen en volg je op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin. En nu duimen! 🙂

 2. 27 december 2016 / 08:02

  Haha wat een leuke challenge! Ik sla hem even over, vooral omdat ik totaal niet kan hoelahoepen.

 3. 27 december 2016 / 09:00

  Wat een leuke challenge en winactie!! Aangezien ik met mijn babybuik zit laat ik hem even aan me voorbij gaan haha. Succes iedereen die meedoet!

 4. Anita H.
  27 december 2016 / 12:04

  Ik volg je via al genoemde social media en ik doe graag mee!

 5. Anita H.
  27 december 2016 / 12:04

  Ik volg je via al genoemde social media en ik doe graag mee!

 6. Ling Choi
  27 december 2016 / 12:26

  Altijd al een hoelahoep willen hebben. Ik zag het op de blog van Jennie (Jennie from the blog) en werd er al enthousiast van. Ik ken dus het verhaal van Robin Hoop al, hoe het begon ect. Het lijkt mij heel leuk om mee te doen en dus doe ik graag mee! Ik volg je op Facebook en hoop op een portie geluk!

 7. 27 december 2016 / 12:27

  wat leuk dat jullie deze challenge gaan doen, ben benieuwd naar de resultaten 🙂

 8. 27 december 2016 / 12:37

  Jaaaa wat super leuk! Ik wil heel erg graag mee doen met the challenge, ik wil onder andere meer gaan sporten, daar zou deze vrolijke en leuke hoepel zeker bij helpen, ik ben ook heel benieuwd naar de challenge dus ik doe graag mee! 🙂
  Ik volg je overal, en heb mezelf bij het evenement aangemeld. <3
  Fingers crossed!!
  Liefs,
  Evelien

 9. Lynn Mahieu
  27 december 2016 / 13:27

  Heel leuk idee die challenge! Goed om de kilo’tjes er weer af te krijgen! Ik deed dat vroeger heel graag (en redelijk goed al zeg ik het zelf 😉 ) maar heb geen hoepel meer in huis. Ik zou heel graag meedoen met de challenge dus als ik zou winnen doe ik sowieso mee! 😀

 10. Wendy v V
  27 december 2016 / 15:53

  Super leuk! Ik doe mee, zonder hoepel lukt dat alleen niet, dus ik ga voor het winnen.
  Kk volg via facebook en bloglovin.

 11. 27 december 2016 / 16:03

  Leuk zeg! Ik heb de ruimte er niet voor om in huis te hoelahoepen hoor dus ik laat een ander dit graag winnen.
  Wel echt een leuk initiatief! Zet ‘m op!

 12. 27 december 2016 / 16:45

  War een super leuk idee dit haha! Ik moet ook maar weer eens gaan hoelahoepen want het is fijn, leuk en bent ook nog een klein beetje sportief!

 13. 27 december 2016 / 17:54

  super leuk zeg, ik ben benieuwd, ik heb een hoepel staan maar gebruik hem eigenlijk nooit. Dus dit is een goede motivatie om hem te gaan gebruiken, ik heb me aangemeld op fb leuk 😀

  • 5 januari 2017 / 18:16

   Wat leuk dat je meedoet! Lukt het een beetje? Tot nu toe vind ik het goed te doen, leuke oefeningen die niet al te moeilijk zijn.

 14. 27 december 2016 / 19:37

  Wat een tof initiatief! Sinds ik bij Nesrin van Dailycupofblablabla en Jennie hoepels zag en op andere blogs ook foto’s van resultaten twijfel ik al.
  Maar ja, er zijn hier zoveel dingen/hobby’s zijn hier de revue gepasseerd, dus dan blijf ik denken “Is dit wel iets voor mij? Straks komt het ding weer op zolder terecht…”
  Ik waag dus graag een kans en ik volg je op meerdere kanalen.

 15. 28 december 2016 / 02:09

  Wat super leuk! De hoepels van hoop it yourself zien er ontzettend vrolijk uit, zo krijg je ook meer zin en motivatie om te sporten! Ik doe graag mee, ik volg je op Twitter , Instagram en Facebook!

 16. 28 december 2016 / 09:48

  Joehoe allemaal,
  Wat een leuke reacties allemaal! Ik heb er heel veel zin in. Tot over een paar dagen in de challenge!
  Liefs! Robin

 17. Yvonne
  28 december 2016 / 12:11

  Ik doe graag mee aan de WIN je eigen Hoelahoop winactie!
  Als ik win is de hoelahoep voor een lieve vriendin die geen geld heeft om een eigen hoepel aan te schaffen en eigenlijk een iets grotere nodig heeft dan die ze nu van me leent.
  We willen graag samen meedoen aan de challenge. Ik heb er zin in! 🙂

 18. Marloes
  28 december 2016 / 18:13

  Leuk! Ik doe graag mee aan de win actie 🙂
  Super goede start van het nieuwe jaar, meedoen met de challenge én een hoepel winnen. Wat wil je nog meer!

  Ik volg je op Facebook en Instagram!
  Super leuk!

 19. 28 december 2016 / 21:20

  Hoi hoi,

  Als eerst: Wat super duper leuk/lief dat je zoiets wil doen voor je volgers!
  Ik volgde je al op IG (onder @c_like_celebrate) en heb je nu ook op FB geliked!

  Heel veel bedankt voor de leuke winactie en een fijn nieuwjaar én succes met de challange!

  Liefs,
  Chiara

 20. 28 december 2016 / 21:27

  Wat wil ik graag winnen! Ik heb me ingeschreven :-). Ik volg je op instagram en twitter.

 21. 28 december 2016 / 21:35

  Ik doe heel graag mee!! Superleuk! Ik kan me helaas niet aanmelden voor de groep want ik heb geen facebook.. maar toch volg ik je al overal! Xx

 22. 28 december 2016 / 22:36

  Yes! Yoga-Hoelahoepen is vast ook een ding. Mis ik alleen die mooie hoepel en die tips van de challenge!

  Ik volg je via insta en bloglovin!
  X

 23. 28 december 2016 / 23:02

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee 🙂 ik denk dat dit een superleuke manier is om aan mijn conditie te gaan werken.
  Ik volgde je al op Instagram en nu ook op Facebook.

 24. Lotte
  29 december 2016 / 09:33

  Super leuk Les! Ik doe mee 🙂 Met welke hoepel kun je het beste beginnen?

 25. 29 december 2016 / 12:20

  Aah de meeste winacties laat ik aan mij voorbij gaan, maar nu kan ik het echt niet laten! Zit er al langer aan te denken om te gaan beginnen met Hoelahoepen! Ik volg je op Twitter en Bloglovin, ik heb je bericht op Facebook geliked en je pagina natuurlijk! En ik heb me als geïnteresseerde voor het evenement aangemeld. Ondanks dat het in Rotterdam is, lijkt het mij enorm leuk om mee te doen. Zo duur zijn de hoepels überhaupt niet, misschien moet ik als ik niet win maar gewoon eens één kopen. Ik waag in ieder geval op deze manier een kansje 🙂

  • 5 januari 2017 / 18:19

   De challenge is online! Je hoeft er niet de deur voor uit. De cursus die ik zelf gevolgd heb bij Robin was in Rotterdam. Ze geeft echter ook cursussen door de rest van het land dus dat is ook erg leuk om te doen. Maar de Challenge is met filmpjes online, dus als je wil kun je nog meedoen. De kortingscode is geldig tot en met 14 januari mocht je nog willen bestellen 🙂

 26. 29 december 2016 / 12:27

  Leuke actie!
  Graag doe ik mee aan de winactie.
  Op al je soc.med.k. volg ik je.
  Ook like ik je fb pagina al.
  Zal het ook voor je sharen.
  Deze post zal ik saven etc. op bl..

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instragram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 27. 29 december 2016 / 15:28

  Superleuk, zo’n challenge! Het lijkt me erg leuk om mee te doen, maar heb helaas nog geen geschikte hoepel. Daarom doe ik graag mee met de winactie. Ik volg je op alle social media onder de naam kimcarolinanl of de naam net als mijn mail. En ik ga me nu meteen aanmelden voor de challenge!

  fijne dag!

 28. Jolijn
  29 december 2016 / 17:08

  Wauw superleuk! Ik zou graag meedoen maar heb geen hoepel dus ik maak heel graag kans op die vrolijke hoepel. Ik volg je op facebook, twitter, instagram en bloglovin’

 29. 29 december 2016 / 23:18

  Wat een toffe winactie! Ik ken Hoop It Yourself nog toen Jennie nog bij het bedrijf zat. Ik vond het zo’n leuk concept maar nooit eentje gekocht, super zonde want ze zijn zo leuk! Daarbij lijkt het me ook een stuk leuker dan zweten in een muffe sportschool. Ik doe dus zeker mee. Ik volg je op facebook, instagram, bloglovin en heb me aangemeld! Fingers crossed (:

  • 5 januari 2017 / 18:21

   Vind dit ook echt wat voor jou! Kun je hem mooi gebruiken in combinatie met je geweldige meerminnen broek hihi. Die staat bij mij ook echt op mijn wishlist in combinatie met een leuke hoepel maken we het sporten toch weer super leuk! Je hebt helaas niet gewonnen maar kunt hem mocht je hem toch willen aanschaffen tot en met 14 januari nog kopen met de kortingscode hierboven!

   • 5 januari 2017 / 19:45

    Ik zit echt in dubio!! Ik wacht nog even maar denk dat ik hem wel bestel! Thanks

 30. 30 december 2016 / 09:22

  Leuke actie! Ikvolgje al op de genoemde kanalen, en ik ga meedoen met de challenge. Ik heb nu nog een kinderhoepel, maar ik zou graag een ‘echte’ willen!

 31. 30 december 2016 / 10:40

  Ik heb vorig jaar een paar keer een hoelahoep workshop gedaan. Zo leuk! Ik doe dus graag mee met de challenge en kan daarbij dan zeker een eigen hoelahoep gebruiken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.