Eindejaars Bloghop, dag 2017 | Win een Dooky!

 Vandaag doe ik mee aan een eindjaars bloghop met in totaal 31 bloggers. Wat is een bloghop?
Een bloghop is een leuke en makkelijke manier om op één dag kennis te maken met diverse blogs. Je begint bij één blog, daar word je doorverwezen naar een andere blog en zo verder. Uiteindelijk kom je weer bij de blog uit waar je begonnen bent en heb je weer een hoop, nieuwe, leuke blogs leren kennen. Als klap op de vuurpijl kun je bij elke blog die meedoet ook nog eens een prijs winnen!

Als het goed is ben je op mijn blog gestart of kom je via Inge van Monsieur Mango naar mijn blog gehopt.

Ben je voor het eerst op mijn blog? Superleuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben Lesley en blog over alles wat mij blij maakt. Dit is beauty maar ook mode, lifestyle, hotspots en mijn hondje Zoë. Sinds is zwanger ben vind je op mijn blog ook genoeg terug over de zwangerschap en aankomende baby. Kijk dus gerust even rond op mijn blog en als je het leuk vindt volg me dan op jouw favoriete social media kanaal om op de hoogte te blijven. Kom je hier wel vaker? Wat leuk dat je ook vandaag een kijkje komt nemen! Kijk gerust even rond maar vergeet niet door te gaan met de bloghop en mee te doen aan mijn winactie!

Dag 2017!

Het eind van het jaar komt nu angstig dichtbij. Kijk jij al uit naar 2018? Ik moet zeggen dat 2017 voor mij echt een heel bijzonder jaar was. Een waarin ik veel geleerd heb, meer los gelaten heb, waarin ik van angstig dichtbij geconfronteerd werd met ziekte, ik verdriet gehad heb, maar vooral ook zoveel blije momenten heb meegemaakt.

Het geluk wat ik voelde toen ik na lang wachten en veel onderzoeken eindelijk die geweldige uitslag kreeg, mijn zusje die afstudeerde als dokter en ten huwelijk gevraagd werd. Net als veel lieve vriendinnen trouwens. Ook mijn eigen geregistreerd partnerschap wat we klein en intiem gevierd hebben. En uiteraard als kers op de taart in verwachting raken van een meisje. Een jaar welke mij zeker nog heel lang bij zal blijven. Ik kijk met volle nieuwsgierigheid uit naar 2018, het jaar waarin wij papa en mama gaan worden. Een nieuw leven start, letterlijk en figuurlijk.

2x maak kans op een Silver Star Dooky!

Tijdens de bloghop mag ik in samenwerking met Dooky twee keer een Dooky Universal Cover Silver Star weggeven.

Dooky silver star

Dooky is ideaal om je kindje te beschermen tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. Met dit product creëer je gemakkelijk een rustige beschermde omgeving voor je kindje, zodat hij/zij geen last heeft van omgevingsinvloeden. Dooky is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen aan de autostoel, kinderwagen en buggy, door middel van bijgeleverde ringen die overal omheen passen. De Dooky is gemaakt van 100% katoen en filtert ook nog eens meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen. En uiteraard niet geheel onbelangrijk, Dooky kan gewoon in de wasmachine gewassen worden.

Ik heb zelf ook al een Dooky en kan niet wachten om hem uit te proberen 🙂 !

HOE KUN JE MEEDOEN?

Win een Dooky✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wilt doen met de winactie.

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: FacebookTwitterInstagramof Bloglovin. Geef ook even in je reactie aan op welke kanalen je me volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met woensdag 10 januari 2018.

Dan ga ik jullie nu vanuit mijn blog doorverwijzen naar de blog van Nicky: Nicky Nails. Op deze blog komen er elke week meerdere artikelen online. Een nieuw product of een uitgebreide review, je vindt het hier allemaal terug! Na deze blog word je weer doorverwezen naar een andere blog en zo verder tot je uiteindelijk weer uitkomt bij de blog waar je begonnen bent!

Ik wens jullie daarnaast alvast al het goeds toe voor 2018!

Liefs Lesley

40 Reacties

 1. 30 december 2017 / 08:15

  ik doe graag mee voor mijn zus chantal die in februari mag bevallen 😀 ik volg j via e volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Bloglovin: lindaraaijmakers

 2. Christa lindhout
  30 december 2017 / 08:21

  Hoi heel fijn uiteinde alvast gewenst. Ik heb je op fb waar ik je volg. Ik doe graag mee met je winactie

 3. 30 december 2017 / 08:26

  Leuk en ik doe heel graag mee met deze toffe eindejaarsactie…..

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Fijne jaarswisseling Xoxo

 4. 30 december 2017 / 08:26

  Leuk en ik doe heel graag mee met deze toffe eindejaarsactie…..

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Fijne jaarswisseling Xoxo

 5. 30 december 2017 / 08:29

  Ik doe graag mee en volg je via Twitter.
  Ik zou dit graag voor mijn beste vriendinnetje winnen.. Die heeft een zware bevalling en kraamtijd achter de rug en is nog steeds herstellende.

 6. 30 december 2017 / 09:00

  Leuk dat je ook meedoet!! Wij hebben al een Dooky dus sla de winactie over. Het is overigens echt een TOPproduct!! Fijne jaarwisseling!

 7. 30 december 2017 / 09:22

  Klinkt als een bijzonder jaar voor je! Leuk om zo even kort terug te blikken 🙂
  Ik doe graag mee aan je winactie. Mijn beste vriendin is begin deze maand bevallen en die wil ik graag blij maken hiermee. Ik volg je overal!

 8. Romy
  30 december 2017 / 10:04

  Wat een leuke blogs! Jou jaar klinkt als een bewogen leuk jaar, en zo te horen gaat het nieuwe jaar niet minder leuk worden.
  Heb meteen even verder gespiekt naar al je blogs, maar ga ze bewaren tot mijn verlof over 2 weken haha 🙂
  Een dooky staat nog op mijn wish list, dus zou ik super leuk vinden om te winnen.
  Ik ga je volgen op de 2 socials die ik heb:
  Facebook: Romy Tamara
  Instagram: romytamatlrw
  Tot lezens! 🙂

 9. 30 december 2017 / 10:47

  2018 wordt een spannend en mooi jaar ♡ Ik doe graag mee met je winactie en volg je al op al je kanalen 🙂

 10. Ilja
  30 december 2017 / 10:57

  Oh leuk inderdaad. Ben bij jou begonnen, volg jou sinds ik zelf zwanger ben. 7 april uitgerekend van onze eerste mini meisje. Doe graag mee ? liefs Ilja

 11. Jolanda
  30 december 2017 / 11:37

  Heel graag! Binnen nu en 4 dagen wordt onze baby geboren (jup, 41+3 dagen zwanger nu…) en als we dan eindelijk mét baby naar buiten kunnen lijkt me dit echt ideaal. Ook tegen pottenkijkers 😉

  Ik volg je al op bloglovin en Twitter!

 12. 30 december 2017 / 11:59

  Ik denk dat ik dit niet meer nodig heb! Wel een leuke prijs heb je uitgekozen!

 13. 30 december 2017 / 12:02

  Wat leuk dat je ook meedoet! Ik ben uit de dookyfase en diegene om me heen ook of ze hebben er al 1. Ik sla dus over maar wilde je wel een gelukkig nieuwjaar wensen!

 14. 30 december 2017 / 12:30

  Leuk dat je meedoet Lesley. Tess is hier al weer veel te groot voor hihi maar het lijkt me wel super handig. Dus succes iedereen!

 15. Wendy v V
  30 december 2017 / 12:40

  Mooi spul die dooky’s. Ik weet daar iemand heel blij mee te maken. Leuk om het nieuwe jaar te beginnen door iets te winnen.

  • Wendy v V
   30 december 2017 / 12:41

   Oh vergeet te melden dat ik volg via facebook.

 16. Marian B
  30 december 2017 / 13:15

  Wij hebben nog geen Dooky en het lijkt me eigenlijk toch wel heel erg handig! Loot graag mee. Ik volg je op Bloglovin. Alvast en fijne jaarwisseling gewenst.

 17. 30 december 2017 / 13:20

  Wat is 2017 een bijzonder jaar voor je geweest, heerlijk om te lezen! Ik hoop dat 2018 jou nog meer mooie momenten mag bezorgen!

 18. Marian Zw
  30 december 2017 / 14:41

  Ik loot graag mee, afgelopen maand is mijn nichtje geboren. Fijn als ze straks mee naar buiten mag met de bescherming van de wind en zon door zo’n fijne Dooky. Ik volg je op alle kanalen.

 19. Frieda
  30 december 2017 / 20:08

  Mooi beschreven, deze terugblik op een bewogen jaar.. Hopelijk wordt 2018 een prachtig, rustig jaar voor jullie: sowieso heel bijzonder, met de komst van jullie meisje! Ik doe graag mee aan de winactie, weet hoe handig dit dooky is en kan er met de komst van onze kleine ook wel weer eentje gebruiken ☺️ liefs!

 20. 30 december 2017 / 21:41

  Leuke actie, maar ik sla hem over, want geen kindje hier. Wens je wel alvast een fijne jaarwisseling 🙂

 21. Mari Tendeloo
  30 december 2017 / 21:55

  Ik volg je al sinds heel lang! Toen we nog samen blond Amsterdam vriendinnetjes waren!

  Ik volg je blogs en via Facebook.

  10 janauri heb ik mijn geslachts bepalingsecho van mijn eerste mini! Hoe leuk zou het zijn als ik dit mooie cadeau ook nog eens zou mogen winnen ?

  Ik wens je een heel mooi 2018 toe, met heel veel mooie mamma momentjes.. want weet nu zelf ook hoe bijzonder dat moet zijn.

  Veel geluk voor jou en je gezinnetje ??

 22. Miekske Dingens
  30 december 2017 / 22:15

  Graag meegedaan, wat een leuke actie! Volg je op Feestboek 🙂

 23. 30 december 2017 / 22:23

  Super leuk om via de bloghop bij je terecht te komen. Ik ga eens lekker je blog bekijken en wie weet heb je er een volger bij. Jouw winactie laat ik voor de andere. Ik heb zelf al een Dooky, dus gun ik het iemand anders.

 24. Anita H.
  30 december 2017 / 22:24

  Ik wil graag meedoen aan deze winactie.

 25. Anita H.
  30 december 2017 / 22:25

  Vergeten te vermelden: ik volg je via alle genoemde kanalen.

 26. Lynn Mahieu
  30 december 2017 / 22:35

  Die zou heel welkom zijn om mijn dochtertje te beschermen tegen de koude! Ik volgde je al via twitter, instagram en bloglovin! 😀

 27. Kristel
  30 december 2017 / 23:35

  Wat zie je er prachtig uit. Mooi met die 4 jurken ? we maken graag kans op op de dooky voor onze dochter Lotte van 3 maanden oud. Fijn uiteinde.

  • Kristel
   30 december 2017 / 23:35

   Volg je nu via Facebook en Instagram

 28. Christine
  31 december 2017 / 10:45

  Wat leuk zeg, dat bloghoppen!
  Ik doe graag mee aan de winactie en volg je met veel plezier op facebook en instagram:)!

  Fijne jaarwissrking, en op naar een heel mooi 2017???

 29. Corinne de Graaf
  31 december 2017 / 15:07

  Ik doe graag mee en ik volg je op instagram.

 30. Liesbeth
  1 januari 2018 / 13:50

  Leukk!!!! Ik doe mee!
  Ik volg je op Facebook, Instagram (Liez04) en Bloglovin

 31. Iris
  2 januari 2018 / 13:17

  Ik ben echt fan van Dooky, ik heb hem voor de kinderwagen en de maxicosi, ideaal! Ik doe nu graag mee voor een vriendin die eind deze maand is uitgerekend

 32. yvonne
  3 januari 2018 / 13:37

  Leuk, ik doe graag mee! ik volg je overal behalve op twitter want dat heb ik niet. op instagram met de naam yvonneoninsta, en op fb met de naam Mini On.

 33. Evi Huys
  4 januari 2018 / 18:06

  Ik volg je op facebook.

  Ik doe heel graag mee. Ik ben zwanger van mijn 3de kindje en dit ziet er mij wel ontzettend handig uit!

 34. Jolijn
  4 januari 2018 / 22:30

  Ik maak graag kans voor m’n nicht!

 35. Elsbeth Johanne
  4 januari 2018 / 22:40

  Wat leuk voor mn beste vriendinnetje!
  (ik volg (en deel) je op twitter, insta en facebook als Elsbeth Johanne/@elsbethjohanne)

 36. Marijke
  9 januari 2018 / 10:36

  Ik doe graag mee! Ik ben bijna 26 weken zwanger en verwacht dus in april mijn eerste kindje. Ik kijk er heel erg naar uit om van het voorjaar en de zomer naar buiten te gaan en de Dooky zou dan natuurlijk heel erg welkom zijn! Ik volg je trouwens op Twitter, Instagram en Bloglovin’. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.