Hunkemöller fabrieksverkoop | Hoe vond ik het en mijn aankopen!

Afgelopen donderdag zat ik om tien over negen in de auto richting Ahoy. Eindelijk was het zover, de Hunkemöller fabrieksverkoop en het Boekenfestijn. Twee evenementen waar ik al een tijdje naar uit keek!

In de wachtrij

Om tien over half tien loop ik Ahoy in en gelukkig kan ik nog nét binnen staan. Verassend genoeg gaat het allemaal vrij vlot. Na ongeveer vijftien tot twintig minuten in de rij, ben ik bij de kassa en kan ik doorlopen naar rij twee. De rij lijkt oneindig, maar om tien uur gaan de deuren open en loopt het in één keer door!

Wachtrijen Hunkemoller fabrieksverkoop saleLinks rij 1, de rij voor de kassa. Rechts rij 2, de rij voor de ingang. 

Shop shop shop

Het shoppen kan beginnen! Ik kom in een gigantische hal, helemaal afgeladen met lingerie. Ik kies de eerste de beste rij en ga lekker snuffelen. Hier hangen verschillende soorten body’s van corrigerende tot prachtige van kant. Ik neem er in totaal drie mee. Wat ik zelf erg handig vind, is dat je bij de ingang een plastic zak krijgt. Daar kun je dan alles in doen wat je die dag wil kopen. Geen gezeur met mandjes of volle handen dus!

Hunkemoller fabrieksverkoop factorysale

Bh’s en ondergoed

Ik ga verder kijken tussen de bh’s. Hier vind ik een aantal mooie, het valt me nog mee dat er nog zoveel beschikbaar is in mijn maat. Ik draag 75C of 80C en van beide is het aanbod uitgebreid. Nadat ik er genoeg heb gevonden ga ik kijken bij de pyjama’s. De drie die ik leuk vind hebben ze helaas niet in mijn maat. Ik loop door naar de bakken aan de zijkant en zie daar verschillende accessoires liggen. Uiteindelijk zit er niks bij wat ik echt leuk vind, dus loop door naar het ondergoed. Oke, hier ga ik helemaal los. In maat L is er genoeg beschikbaar! Weinig zwart, maar wel veel lichte kleuren en roze.

Hunkemoller fabrieksverkoop factorysale assortiment

Bikini’s & alles uitzoeken

Ik ga nog langs bij de bikini’s en neem een bikinibroekje mee in maat L. Daarnaast kies ik nog een hele nieuwe bikini uit. Ik loop langs de sportkleding en vind een mooie sportbh. Die had ik nog niet dus dat komt goed uit! Na nog een tijdje rond gestruind te hebben, gooi ik alles op de grond en ga uitzoeken wat ik nu allemaal in mijn plastic zak heb zitten. Ik skip wat ondergoed, een body en hang dat netjes terug in het rek. Het is ondertussen al half 12 en ik zie dat de rij bij de kassa op begint te lopen.

Naar de kassa

Hunkemoller fabrieksverkoop factorysale wachtrij kassa

Ik loop naar de kassa en ondertussen belt mijn zusje of ik al klaar ben om met haar naar het Boekenfestijn te gaan. Bijna, bijna. De rij van de kassa is niet kort, maar toch gaat het redelijk vlot. Na ongeveer een kwartier gewacht te hebben ben ik aan de beurt en rekent het meisje met mij af. Ik rekende in totaal € 63,- af. Wat ik allemaal voor dat bedrag kocht? Dat zie je hieronder:

Mijn aankopen op de hunkemöller fabrieksverkoop
Hunkemoller factory sale mijn aankopen

Ja, bizar veel hé! Oorspronkelijk kost dit alles € 515,73 bij elkaar! Een goede score dus 😉 . Ik ben thuis alles gelijk gaan passen en bijna alles zit perfect! Alleen de strapless bh’s rechts bovenin, vallen qua omvang iets ruimer uit dan normaal.

Eindoordeel over de Hunkemöller fabrieksverkoop

Dit was de eerste keer dat ik naar de fabrieksverkoop van Hunkemöller geweest ben. Ik vond het echt geslaagd! De wachtrijen vielen mij alles mee. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van welke dag je gaat en hoe laat. Het aanbod was ruim genoeg in mijn maat. Natuurlijk is niet alles meer in je maat beschikbaar, maar met sample sales is dit vaak ook niet het geval. Als de fabrieksverkoop weer bij mij in de buurt is ga ik daar zeker weer heen.

Wat vind jij van dit soort sales?

 

30 Reacties

 1. 28 januari 2017 / 07:27

  Wauw, wat ben je goed geslaagd! En geen geld zeg. Ik zag foto’s van de wachtrijen en daar word ik dan wel nerveus van maar van dit soort koopjes word je toch ontzettend blij.

  Benieuwd naar je boeken aankopen 😉

  • 29 januari 2017 / 15:46

   Gaaf he! Ja ik hou ook niet van wachtrijen en drukte. Dus was heel erg bang dat het niet zo goed zou gaan, maar het viel me alles mee 🙂

   Die komt a.s. week online 😉 !

 2. 28 januari 2017 / 07:41

  Wauw, wat een geweldige aankopen! Dit zag er wel wat meer geregeld uit dan die kleinere verkopen die wij wel eens in Enschede hebben haha. Ben benieuwd naar je aankopen van het boekenfestijn.
  Susan onlangs geplaatst…Hotspot: STOET in EnschedeMy Profile

  • 29 januari 2017 / 15:47

   Ik ben nog nooit in Enschede geweest dus ik heb geen idee hoe het daar gaat hihi. Ik vond het hier goed geregeld, natuurlijk moet je af en toe wachten maar het was geen gekkenhuis. Mijn aankopen van het boekenfestijn komen a.s. week online! 🙂

 3. 28 januari 2017 / 07:49

  Wauw, wat veel aankopen voor dat bedrag! Echt superkoopjes! Ik zou het zelf wel lastig vinden om tussen zoveel rekken en met zoveel mensen iets te vinden, maar het lijkt me wel leuk om zo’n sale een keer bij te wonen.
  Romy onlangs geplaatst…Tips voor productief thuiswerken? Dit helpt mij!My Profile

 4. 28 januari 2017 / 11:04

  Ik ben nog nooit naar zoiets geweest maar dit lijkt mij wel heel leuk. Je hebt leuke dingen gekocht en voor weinig geld. Ik ben echt dol op het ondergoed van de Hunkermoller.

 5. 28 januari 2017 / 12:17

  Ik ging vorig jaar naar de Hunkemöller fabrieksverkoop in Eindhoven, vind het leuk gedaan vanuit de Hunkemöller! Vriendinnen van mij gingen vrijdag middag en er hing alleen niks meer bij voor ze, dat is dan wel weer het nadeel.
  Lieke onlangs geplaatst…Do it yourself | Kleding rekMy Profile

 6. Dana
  28 januari 2017 / 12:20

  Ik ben al zo’n 3x gegaan geloof ik. Elke keer goed geslaagd aangezien ik een kleine maat heb 🙂

 7. 28 januari 2017 / 13:12

  Wauw. Dat is echt een goeie ‘buit’! Ik ga het zeker in de gaten houden zodat ik de volgende keer kan gaan. Denk alleen dat ik lang moet wachten, aangezien ik in de buurt van rotterdam woon.,,,

 8. 28 januari 2017 / 17:23

  Wauw dat scheelt echt enorm veel geld! Het lijkt mij leuk om eens naar een fabrieksverkoop te gaan, maar meestal zijn ze niet bepaald in de buurt bij mij en ik vind het jammer (maar wel begrijpelijk) dat je niet kunt passen. Met onderbroeken geen ramp, maar met bh’s is het vaak wat lastiger.
  Dalinka onlangs geplaatst…Verjaardags wishlistMy Profile

 9. 28 januari 2017 / 19:27

  Wauw, wat een koopjes! Ik denk dat ik ongelooflijk veel stress zou krijgen van zo een sale. Het is toch van een heel ander kaliber dan bv. het Boekenfestijn, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Ik ben blutMy Profile

  • 29 januari 2017 / 15:50

   Ja dat is het zeker. Ik vond het wel mee vallen t.o.v. bijv. een ugg sale die ik een keer heb meegemaakt. Ik heb zelf het trekken en duwen om de kleding nu niet gezien en ook niet meegemaakt. Ik hoorde het later van een vriendin wel die later was gegaan die dag. Daar stonden ze te vechten om badjassen. Bij mij was iedereen gewoon aardig naar elkaar en waren ze zelf behulpzaam, samen zoeken naar twee maten gaat bijv. sneller dan alles alleen af.
   Lesley van de Langkruis onlangs geplaatst…Hunkemöller fabrieksverkoop | Hoe vond ik het en mijn aankopen!My Profile

 10. 30 januari 2017 / 10:51

  Je had zoveel moois geshopt!
  Het scheelt zoveel met de orginele prijzen.
  Ik was er ook geweest en had er veel moois geshopt.

  Xoxo

 11. 31 januari 2017 / 23:13

  Zo hee wat een goede score had jij! Super cheap en leuke dingetjes zeg. Ik kan vaak in de winkel al niet slagen dus ik ben niet gegaan. Leuk geschreven weer meis, xx
  Josine onlangs geplaatst…vurige ValentijnMy Profile

 12. 1 februari 2017 / 14:42

  Wauw, wat veel heb je nog kunnen vinden! Ik ga zelf nooit omdat ik bang ben dat ze mijn maat niet hebben of dat je uren moet wachten. Het lijkt me na jouw verslagje alles mee te vallen dus misschien volgende keer toch!
  Mira onlangs geplaatst…Life | Een maand niks kopen..My Profile

 13. desiree
  4 februari 2017 / 13:32

  oee gaaf les kanten pakje ook erg leuk!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.