Kerst winactie | Win een Weleda Kerstster

Kerst winactie – 12 blogs met winacties voor kerst

Sinterklaas is nog maar net het land uit en vandaag begin ik al met mijn eerste kerst winactie! Niet alleen ik, maar met mij nog 11 andere! Deze blog is namelijk onderdeel van een kerst bloghop.

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een leuke en makkelijke manier om op één dag kennis te maken met diverse blogs. Je begint bij één blog, daar word je doorverwezen naar een andere blog en zo verder. Uiteindelijk kom je weer bij de blog uit waar je begonnen bent en heb je weer een aantal nieuwe, leuke blogs leren kennen. Als klap op de vuurpijl kun je bij elke blog die meedoet ook nog eens een prijs winnen!

Kerst winactieAls het goed is ben je op mijn blog gestart of kom je via Anna Gerrie van Beautyonthefarm.nl naar mijn blog gehopt. Ik volg Anna Gerrie zelf al een hele tijd. Ze maakt prachtige make-up looks, reviewt originele producten en is net als ik dit jaar moeder geworden.

Ben je voor het eerst op mijn blog? Superleuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben Lesley en blog over alles wat mij blij maakt. Beauty, mode, lifestyle, hotspots en ga zo maar door. Sinds afgelopen jaar heb ik mijn genre ook uitgebreid met zwangerschap en moederschap. Vorig jaar mei raakte ik zwanger en in februari van dit jaar ben ik moeder geworden van een prachtige dochter genaamd Mimi. Kijk dus gerust even rond op mijn blog en als je het leuk vindt volg me dan op jouw favoriete social media kanaal om op de hoogte te blijven. Kom je hier wel vaker? Wat leuk dat je ook vandaag een kijkje komt nemen! Kijk gerust even rond en vergeet niet door te gaan met de bloghop en mee te doen aan mijn winactie!

Weleda Ambassadeur

Als je mij op instagram volgt weet je het waarschijnlijk wel, sinds oktober dit jaar ben ik Weleda Ambassadeur. Elke maand krijg ik een aantal items opgestuurd die ik gedurende die maand mag testen. Mijn bevindingen dien ik te delen op instagram. Heel erg leuk want Weleda is een prachtig en natuurlijk merk. Deze maand heb ik als opdracht om uit te zoeken welk van de Weleda producten ervoor zorgen dat ik #WeledaWinterproof ben.

#Weledawinterproof

Ik heb alle bovenstaande Lip Balms en ik moet zeggen ik vind ze heerlijk en ze zijn mijn musthave voor de winter! De Lip Balm Berry red is een van mijn favorieten. De kleur valt wel lichter uit dan op de verpakking lijkt. Het is een mooi kleurtje die je lippen net een mooie gezonde tint geeft en je lippen daarnaast de verzorging geeft die het in de winter goed kan gebruiken.

Iemand iets leuks van Weleda voor de kerst geven? Bekijk dan eens de exclusieve Weleda cadeau’s! Een van de items uit deze collectie is de Weleda Kerstster die ik hieronder weggeef!

Kerst Winactie | Win een Weleda Kerstster

Bij mij kun je met deze kerst winactie een Weleda Kerstster winnen. Het is een prachtige verpakking met daarin een Amandel Douchecrème en een Amandel Verzachtende Handcrème. Hoe je mee kunt doen lees je hieronder.

Weleda Kerstster Amandel douchecrème en handcrème Weleda Kerstster

Mimi ging er bijna vandoor met mijn Weleda Kerstster 😉

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wilt doen met deze kerst winactie van de bloghop.

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: FacebookInstagram. Geef ook even in je reactie aan op welke kanalen je me volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot 24 december. Op kerstavond wordt de winnaar van de Weleda Kerstster gekozen!

Voor de oplettende kijker, naast de kerstster die ik in de deze blog weggeef, heb ik op mijn instagram ook een winactie lopen om een Weleda Kerstster te winnen! Vergeet dus niet aan beide winacties mee te doen, dan heb je dubbel zoveel kans 😉 .

Dan ga ik jullie nu vanuit mijn blog doorverwijzen naar de blog van Yvonne: YVON. Ze geeft een prachtige prijs weg, namelijk een poster met daarop een foto naar keuze! Na deze blog word je weer doorverwezen naar een andere blog en zo verder tot je uiteindelijk weer uitkomt bij de blog waar je begonnen bent. Veel plezier met de bloghop!

Liefs Lesley

53 Reacties

 1. Marian zw
  8 december 2018 / 06:52

  Leuk! Had al een foto op insta staan:) loot graag mee voordeze fijne prijs.

 2. Lisette Kleiweg
  8 december 2018 / 07:18

  Oja, WELEDA is zo zalig, ik doe ook graag mee, ik volg je al op Facebook en Instagram 🙂

 3. 8 december 2018 / 07:26

  Dat zou heerlijk zijn, ik doe graag mee, ik volg je op Facebook
  Groetjes Irene

 4. Marina Korink
  8 december 2018 / 07:28

  Heerlijke producten ❤️ ik volgde al. Ik vind de verhalen van Bloggers heel leuk om te lezen ?. En ook leuk dat jullie dit organiseren voor jullie volgers ?.

 5. Joyce vd velde
  8 december 2018 / 07:39

  Dat lijken mij heerlijke producten!??

 6. Cbdkl
  8 december 2018 / 08:04

  Hele fijne, lekkere prijs, doe graag mee. Volg op FB (Carla de gouw) en op instagram (cb.dkl) bloghop is ook erg leuk, dankjewel.

 7. Joanne Schutte
  8 december 2018 / 08:17

  Heerlijke een verwenmoment voor mijzelf! Heel leuk:)

 8. Tania
  8 december 2018 / 09:03

  Ben heel benieuwd naar deze producten. Ik doe graag mee. Ik volgde je al op Instagram en heb je facebook pagina geliked

 9. Hilde Janbroers
  8 december 2018 / 09:19

  Wat een geweldige foto trouwens, met je mooie meisje. ❤

 10. elisabeth maria martina
  8 december 2018 / 10:14

  wat een heerlijk gebaar, verras me maar met dit mooie exemplaar

 11. Kim
  8 december 2018 / 10:38

  Wat een lekker verwencadeau! Ik volg je op Insta en Facebook 🙂 Fijn weekend!

 12. Jacqueline Van de Manakker
  8 december 2018 / 11:07

  Heerlijk wat een verwennerij, ik doe heel graag mee
  Ik volg je op facebook

 13. Nynke B
  8 december 2018 / 12:03

  Wat leuk zo’n kerstster. Ik volg je nu ook via FB, zodat ik je nog beter leer kennen.

 14. Sohniet
  8 december 2018 / 12:16

  Leuk cadeautje!

 15. Jozina
  8 december 2018 / 12:53

  Leuke actie! Ik volg je ook op instagram.

 16. chucky1012
  8 december 2018 / 13:45

  Zo leuk ?
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie ?

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een fijne dag ?

 17. Linda Raaijmakers
  8 december 2018 / 14:32

  Wat een leuke set, ik doe graag mee 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: @lindaenbjorn

 18. sabrina
  8 december 2018 / 14:43

  O lijkt me zalig! Ik ben gek op amandel. Ik doe graag mee en volgde je al op facebook en insta

 19. Anita H.
  8 december 2018 / 16:15

  Ik volg via beide genoemde kanalen en ik doe heel graag mee.

 20. Trotsema fati
  8 december 2018 / 16:16

  Ik doe heel graag mee ❤

  Volg je op beide kanalen

 21. Jolanda
  8 december 2018 / 16:19

  Leuke blog en superprijs die je weggeeft. Ik ben je op fb aan het volgend vanaf dit moment.

 22. Esther Meerman
  8 december 2018 / 17:14

  Weleda is altijd zo lekker….
  Volg je op FB

 23. 8 december 2018 / 17:49

  Op beide kanalen volg ik je al een tijd en ik zou graag meedoen aan deze winactie. Heb nog niks geprobeerd van Weleda namelijk en ben erg benieuwd.

 24. 8 december 2018 / 17:56

  Ja, leuk natuurlijk! Weleda en amandelgeur? Helemaal goed!

 25. Sabine Hensens
  8 december 2018 / 18:38

  Weleda is fantastisch spul! Wij willen echt niet anders meer!! Ik zou het heel leuk vinden om een kansje te mogen maken. Ik volg nu op facebook en instagram.

 26. Viv Schobben
  8 december 2018 / 20:43

  Hier word ik blij van…heerlijk de producten van Weleda.
  Pure verwennerij, ik doe heel graag mee!

 27. 8 december 2018 / 20:52

  Wat leuk dat je ambassadeur van Weleda bent, heerlijke producten. Ik sla wel even over maar wens iedereen heel succes en plezier.

 28. 8 december 2018 / 21:12

  Wat leuk, zelf ken ik nog niet veel van die producten. Ik volg je op beide kanalen

 29. sylvia
  8 december 2018 / 21:30

  oohhw, lijkt me heerlijk om deze producten te proberen, ik doe graag mee en volg je op facebook en Instagram!

 30. Mina
  8 december 2018 / 21:30

  Graag doe ik mee en ik volg via Facebook!

 31. Febe
  8 december 2018 / 21:31

  Ik doe mee aan de winactie, ik hou echt van de weleda producten zo goed voor de huid! ? (Ik volg je op instagram)

 32. 8 december 2018 / 21:37

  Hi Toppers, Het lijkt mij geweldig om mijn woest aantrekkelijke en liefdevolle vrouw Ilona Giesbers te verrassen! ?Dit cadeau gaat ze sowieso super vinden ❤ Wat een onwijs leuke winactie hebben jullie georganiseerd ☺ Ben heel benieuwd naar de uitslag, spannend! #Fingerscrossed ? Sowieso volg ik je op Insta

 33. Nadine
  8 december 2018 / 22:23

  Ik doe graag mee voor deze fijne prijs!! Ik volg je op facebook.

 34. 8 december 2018 / 22:28

  Heerlijk merk is Weleda! Vooral deze geur! Ik doe dus graag mee! Ik volgde je al op FB, nu ook op insta!

 35. Shana
  8 december 2018 / 22:43

  Ik doe heel graag mee en volg je op insta!

 36. chucky1012
  9 december 2018 / 14:22

  Wauw….
  Zo een fijne winactie ?
  Ik doe heel graag mee..
  Mijn favoriete bezigheid met kerst is het samen zijn met vrienden en familie, samen kletsen, eten en spelletjes doen…

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hasssnkhan

  Em.: dots_223@hotmail.com

  Een fijne dag ?

 37. Jolanda
  9 december 2018 / 19:14

  Een hele leuke actie samen met je 11 collega blogsters! Ik volg je nu op insta. Ik wil graag meeloten om mijn cadeau aan iemand te geven die het goed kan gebruiken!

 38. Anne-Laura
  9 december 2018 / 20:03

  Super leuk, ik doe zeker mee. Ik volg je op instagram

 39. Corinne de Graaf
  9 december 2018 / 20:06

  Ik doe graag mee voor weldra.Fijne producten.

 40. Nele V
  9 december 2018 / 21:18

  Ik doe graag mee, ik volg je op Facebook

 41. Jorieke
  10 december 2018 / 00:11

  Hey Lesley!
  Ik kende je blog niet, maar nu dus wel 🙂 Leuk idee dat bloghoppen!! En een super leuk cadeau om te winnen ook <3
  Ik volg je op Facebook en op Instagram!

  Ps: wat een schatje is je dochtertje

 42. Pati
  10 december 2018 / 13:45

  Echt een toffe winactie! Lijkt mij echt heerlijk om dit te winnen! Ik volg je al op instagram (@patistilinski) ?❤️

 43. 10 december 2018 / 21:01

  Oh leuk, weleda is zo goed voor de huid <3 ik volgde je al via facebook, anders kan ik niet alle blogs bijhouden die ik volg 😀

 44. Jolijn
  10 december 2018 / 21:58

  Leuke actie, ik maak graag kans en volg je op beide social media (:

 45. anita kempenaers
  11 december 2018 / 11:27

  wat leuk, weleda producten, doe zeer graag mee
  volg je op facebook en instagram

 46. Wendy van Zetten
  12 december 2018 / 02:47

  ????Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige weleda pakket willen winnen wie wil dat nou niet ? #Pureverwennerij Van deze heerlijke verwennerij voor de feestdagen wordt iedere vrouw mega blij ? ik volg je op fb&insta. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van mezelf deze feestdagen beginnen ???

 47. Babet Jansen
  12 december 2018 / 07:11

  He Lesley! Wat een leuk blog heb je en wat tof dat je ambassador bent van Weleda; zo’n fijn merk!! Ik doe heel graag mee om dit leuke pakketje te winnen voor de kerst! Ik ben je meteen ook even gaan volgen via instragram! (Mijn account heet bars1000). En dan nu fingers crossed!! Liefs, Babet

 48. Gea
  15 december 2018 / 18:38

  Heerlijk ! Ik ben fan van weleda, op de Margriet winterfair nieuwste crème aangeschaft ,zoo lekker
  Ik doe graag mee?

 49. Mirjam Hellingman
  16 december 2018 / 19:23

  ?⭐️?? Wat een fijne prijs, ik doe heel erg graag mee! Ik volg je op faceboek en instagram (mirremeid) ?⭐️??

 50. Ling
  16 december 2018 / 19:35

  Heerlijke producten om mezelf te verwennen! Ik ben al helemaal weg van Weleda. Ik volg je op Facebook en nu maar duimen op een heleboel geluk!

 51. Oma Will
  18 december 2018 / 23:49

  Wow, wat een heerlijke producten van Weleda
  Graag zou ik mee willen doen, maar ik heb geen facebook (privéredenen)
  Heb wel geliked en geloved op Bloglovin, hoop dat ik ondanks dat ook mee mag doen.

 52. Alice
  24 december 2018 / 00:01

  Hoi, super leuke winactie. Ik doe graag mee, want deze producten lijken me super om uit te proberen! Ik heb je gevolgd op Instagram. Mijn Instagram is: @netflixslimes_
  Ik wens iedereen veel succes en fijne feestdagen?❣️

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.