Vtech Sanne’s Smulparadijs | review

Vrolijke vriendjes, Sanne’s Smulparadijs

Vtech heeft afgelopen periode weer een hoop leuke producten op de markt gebracht. Een hele leuke Disney Collectie, award winning BlaBla blocks en ga zo maar door. Ook de collectie van Vrolijke vriendjes is uitgebreid. Er is een piratenschip op de markt gebracht en Sanne’s Smulparadijs. Die laatste review ik in deze blog!

Vtech Sanne’s Smulparadijs | De verpakking & het product

Vtech Sanne’s Smulparadijs wordt geleverd in een mooie kleurrijke verpakking, die goed past bij het product. Alles werkt al als het in de doos zit zodat als een kindje Sanne’s Smulparadijs krijgt hij of zij ook daadwerkelijk kan zien wat ze met het product kunnen. Hieronder de verpakking.

Vtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjesVtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjes

Ook een aantal andere items van Vrolijke Vriendjes zijn zichtbaar op de verpakking.

Vtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjes

Op de achterkant wordt nog even duidelijk vermeld wat je allemaal met dit product kunt doen. Bij het Smulparadijs worden nog een aantal losse items geleverd. Naast Sanne die interactief is, bevat het ook een hondje, een stoel, tafel en een verkoopbord.

Sanne’s Smulparadijs is geschikt voor kinderen van 1-5 jaar.

In elkaar zetten van het product

Ik dacht dat het product al helemaal klaar was hoe hij in de doos zat, maar de achterkant moest nog bestickerd worden. Hieronder laat ik je zien hoe dit werkt.

Vtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjesVtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjes

Bij de bijgeleverde stickers zit ook een kleine handleiding met daarop aangegeven waar je welke sticker moet bevestigen.

Vtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjes

Hierboven ik heb een deel van de achterkant al bestickerd.

Vtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjes

Als alles helemaal bestickerd is ziet Sanne’s Smulparadijs er zo uit aan de achterkant!

Wat belooft Vtech met dit product?

Sanne’s Smulparadijs is het mobiele ijs-, taart- en lollyfabriekje van Sanne en haar puppy Lolly. Never a dull moment, met zoveel liedjes, lichtjes en melodietjes. Motoriek, maar ook het besef van oorzaak en gevolg worden gestimuleerd. En ondertussen rollen de lekkerste taartjes en ijsjes uit het karretje.

Wat kun je allemaal met het product?

 • Je kunt aan de tandwielen draaien
 • Verschuif de kersen om de slagroom te zien draaien
 • Druk op de ijsjestoets om de smaak van de dag te kiezen
 • Het deurtje kan open en dicht
 • Er zit een handvat aan het product waardoor het gemakkelijk te vervoeren is
 • Je kunt aan beide kanten van het product spelen
 • Sanne’s Smulparadijs bevat twee zo genoemde Magic Points waar je Sanne op kunt zetten voor vrolijke reacties.
 • Sanne is meegeleverd en maakt ook licht en geluid. Ze praat en zingt verschillende teksten en liedjes.

Vtech Sanne’s Smulparadijs | Wat vindt Mimi van dit product

Een baby kan zich zo snel ontwikkelen dat is onvoorstelbaar. Ik heb veel producten van Vtech en vooral daaraan kun je zien hoe snel het gaat. Zo ook met dit product. Mimi zit momenteel in de fase deuren open en dicht doen. Iets wat voor ons heel normaal is, maar zij vindt het helemaal geweldig. Laat er in dit product nu nét een deur zitten. De eerste 10 minuten heeft ze alleen maar het deurtje open en dicht gedaan.

Vtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjesVtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjes

Bekijk ook mijn eerdere review van de Vtech Knuffel & Speel Puppy 

Al heel snel kwam ze erachter dat ze ook op Sanne’s buikje kan drukken en dat er dan een geluidje uitkomt. Ze is nog iets te jong om te begrijpen dat ze Sanne op het Magic Point kan zetten en dat er dan een ander verhaaltje uitkomt. Ze pakt haar wel van het Magic Point af om met haar te spelen.

Vtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjesVtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjesVtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjes

Ook de twee beweegbare items de tandwielen en de draaiende slagroom vindt ze helemaal leuk!

Afgelopen weekend had ik een oppaskindje die 3 jaar ouder is dan Mimi. Gezien Vtech een leeftijd tot 5 jaar heeft staan was ik benieuwd hoe zij op dit product reageerde. Het is leuk te zien dat het ook voor haar een erg leuk product is. Wat je merkt is dat ze er op een hele andere manier mee speelt dan dat Mimi doet. Mimi is echt nog aan het ontdekken, aan het kijken wat het product kan en met alle onderdelen los aan het spelen en het oppaskindje maakte er een heel rollenspel van.

Vtech Sanne’s Smulparadijs | Wat vindt mama van dit product

Dit product ziet er echt super schattig uit. Alleen daarom vind ik het zelf al een leuk product! Lekker kleurrijk met veel fantasie. Mimi is eigenlijk nog net iets te jong voor dit product. Ik was daarom bang dat ze het misschien nog niet goed zou begrijpen. Ik moet zeggen dat het mij reuze meevalt. Nu is Mimi ook wel redelijk vlug met alles dus misschien dat dat ook wel mee helpt.

Ze vindt Sanne’s Smulparadijs erg leuk. De kleurtjes vallen natuurlijk erg op. Ik merk dat ze vooral bezig is om alle losse onderdelen te ontleden en ontdekken. Echt rollenspellen speelt ze er nu nog niet mee, maar ik verwacht dat ze dit zeker wel zal gaan doen. Dan zal ze Sanne’s Smulparadijs op een hele andere manier gaan gebruiken waardoor het leuk blijft.

Ik vind het leuk dat deze lijn uit te breiden is met andere Vrolijke Vriendjes en andere werelden. Zo kun je er je eigen fantasieverhaal van maken keer op keer. De bewegende items in het Smulparadijs zijn leuk, echter had ik het nog leuker gevonden om hier een lichtje of geluidje aan gekoppeld te zien.

Vtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjesVtech Sanne's Smulparadijs review - Vrolijke vriendjes

Al met al weer een super leuk item van Vtech die zowel voor jonge kindjes als wat oudere kindjes leuk is. De adviesverkoopprijs is € 32,95 en hij is onder andere te koop bij bol.com

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Review Vtech vrolijke vriendjes Sanne's Smulparadijs

Dit product heb ik ontvangen ter review.

3 Reacties

  • 12 december 2018 / 21:50

   Hoi Tineke! Zaten de stickers er bij jou al op of is het leeg en ontbreken de stickers gewoon? Bij mij zaten ze samen met de losse items als het stoeltje/lolly en de tafel in een plastic zakje verpakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.