KIKO Best Friends Forever review Lipstick Endless love #6 Passion plum

Afgelopen zaterdag bezocht ik de Kiko winkel in Rotterdam. Bij binnenkomst stond de nieuwe Kiko Best Friends Forever collectie direct in het zicht. Deze collectie bestaat uit 6 lipsticks, 6 bijbehorende lipliners, een prachtige blush/bronzer set,  mascara, 3 kleuren nagellak, een geurtje, lipbalm en een pochette. Via instagram zag ik deze geweldige collectie al eerder voorbij komen. Ik was heel erg benieuwd en dat was eigenlijk de reden voor mijn Kiko bezoek. Want zeg nu eerlijk: een lipstick in de vorm van een hartje, wie wil die nou niet?!

 

Lipstick Endless love #6 Passion Plum

Samen met een van de medewerksters van Kiko ging ik een aantal kleuren uit de nieuwe lijn proberen. Ik twijfelde nog tussen twee producten no.2 : Dinky Magenta of no.6 Passion Plum. Uiteindelijk koos ik voor de Passion Plum omdat ik de Dinky Magenta te veel vond lijken op mijn Chanel Roussy.

Kiko Best Friends Forever Lipstcik Passion Plum
Kiko Best Friends Forever Lipstcik Passion Plum

De verpakking is helemaal in stijl. De lipstick heet Endless Love Passion Plum no.6. Ik vind de verpakking luxe uitstralen. Het is een mooi glimmend doosje met daarop een hartje en de naam/het nummer op de bovenkant van het doosje.

Kiko Best Friends Forever Lipstcik Passion Plum

Wat ze erg leuk hebben gedaan, is dat ze de huls ook helemaal in stijl hebben gemaakt. De kleur van de lipstick zie je terug in het hartje op de huls. Je kunt de kleur hier dus al een beetje zien. Het is een mooie rode kleur met een gouden shimmer er doorheen. De kleur heeft een beetje een paarse gloed erdoor heen, vandaar ook de naam Passion Plum. De huls is, in tegenstelling tot een andere Kiko limited edition die ik hiervoor probeerde, erg stevig.

Kiko Best Friends Forever Lipstcik Passion Plum

Je kunt zien dat de kleur van de huls overeenkomt met de lipstick zelf. Dit is toch echt te gek, een lipstick in de vorm van een hartje! <3 echte liefde voor dit product. Mijn eerste vraag hierbij was, waarom maken ze niet alle lipsticks zo ๐Ÿ˜‰ haha. Later kom ik er wel achter..

Swatches en look

Kiko Best Friends Forever Lipstcik Passion Plum

De swatch van deze Kiko BFF Passion Plum. Hier zie je al een beetje waar ik het hierboven over heb. De reden waarom ze niet alle lipsticks in een hartjesvorm maken. De swatch is breed, om deze lipstick op je lippen goed te kunnen gebruiken moet je hem een beetje draaien. Anders gaat het er heel raar uitzien ๐Ÿ˜‰ . Deze swatch is van één keer. Je kunt zien dat de pigmentatie écht top is. Het is een cremé, glanzende lipstick.

Kiko Best Friends Forever Lipstcik Passion PlumKiko Best Friends Forever Lipstcik Passion PlumKiko Best Friends Forever Lipstcik Passion Plum

Het eerste wat mij opviel toen ik deze lipstick opdeed is dat hij lekker romig is. Toen ik voor het eerst in de spiegel keek was ik erg verrast. Ik had het idee dat mijn ogen een stuk blauwer lijken met deze kleur/tint. Deze lipstick dekt goed en blijft ook erg goed zitten. Zelfs na een hapje en een drankje zit hij nog. De glans gaat er dan een beetje af maar de kleur blijft. Voor de ogen gebruikte ik het MUA Elysium Eyeshadow Palette, een mascara van Clinique, de highlighter van E.L.F. en de blush uit de Treasure Trove collectie van Catrice.

Deze Kiko Best Friends Forever lipstick is te koop voor € 5,90. Wil je een lipstick die goed blijft zitten en er qua uiterlijk mooi uitziet? Dan zou ik hem zeker aanraden!

Heb jij al een hartjes lipstick?

31 Reacties

 1. 8 februari 2016 / 07:19

  Wat een heerlijke kleur zeg alleen het aanbrengen op mijn smalle bovenlip lijkt mij wat lastig

  • 9 februari 2016 / 21:22

   Dat zal inderdaad niet makkelijk zijn. Ik houd de lipstick een beetje schuin en dan gaat het goed. Een normale lipstick is toch wel iets makkelijker met aanbrengen hihi

 2. 8 februari 2016 / 08:37

  Alleen al die verpakking… zoooo cute! Pluspuntje dat deze ook nog eens goed blijft zitten. Mooie foto’s heb je ook gemaakt dame. Leuk, leuk , leuk!

 3. 8 februari 2016 / 08:54

  Wat een schattige verpakking! Echt te cute!

 4. 8 februari 2016 / 09:15

  Wauw, hij staat je echt heel erg mooi! Klinkt als een hele fijne lipstick. Ik heb zelf ook twee van Kiko, vind ik ook erg fijn!

 5. 8 februari 2016 / 09:56

  Ik vind hem leuk! Maar idd lijkt die hartjesvorm me wel wat lastig bij het aanbrengen. Maar daar hebben we kwastjes voor toch.

 6. 8 februari 2016 / 10:21

  Oh my, wat vind ik dit een prachtige collectie! Ik ben echt een sucker voor verpakkingen, dus hier word ik erg enthousiast van. Ik ga snel naar de Kiko rennen, want ik wil dit. Ik vind die hartjes vorm zรณ gaaf!

 7. 8 februari 2016 / 10:31

  Wat een mooie kleur! Ik dacht dat hij wat te rood voor mij zou zijn, maar ik vind de kleur geweldig! ๐Ÿ™‚
  En zo’n hartjes lipstick ziet er natuurlijk op zichzelf al prachtig uit! โ™ฅ

 8. 8 februari 2016 / 14:30

  Oooh die ziet er super schattig uit en de kleur is ook heel mooi!

 9. 8 februari 2016 / 16:41

  Schattig dat de lipstick hartvormig is, maar het lijkt me wel wat onhandig. De kleur is wel erg mooi, en staat je ook super goed!

 10. 8 februari 2016 / 16:44

  Wat een schatje! De vorm, de huls, de verpakking! Ik ga er ook een scoren denk ik, alleen al voor het uiterlijk van deze lipstick. De kleur matcht goed met de rest van je gezicht vind ik.

 11. 8 februari 2016 / 18:29

  De vormgeving vind ik echt heel leuk gedaan, alleen jammer dat hij zo wat minder prettig aanbrengt. Daar ben ik namelijk geen fan van. Verder is de kleur echt prachtig, you’re rocking it!

 12. 8 februari 2016 / 18:42

  Wat een prachtige lipstick! En wauw hij staat je zeker mooi. Zo cute met zo’n hartje. Heel lief <3

  Liefs! Evelien

  • 9 februari 2016 / 21:23

   Dank je wel ๐Ÿ™‚ Het werd ook goed opgemerkt door KIKO zelf want deze foto’s hebben ze zelf gedeeld via hun social media <3 super trots. Bedankt voor jou prachtige tips uit je boek. Ik leer er elke keer weer een beetje van en vind het steeds leuker worden!

   • 12 februari 2016 / 11:16

    Wat tof! Gefeliciteerd ๐Ÿ™‚ Goed om te horen. Ik heb op m’n product pagina trouwens gelinkt naar je review.

 13. 8 februari 2016 / 20:25

  Yes, goed gekeurd. Super mooi kleurtje!

 14. 8 februari 2016 / 20:53

  Wat is ie leuk om te zien en mooi van kleur…Ik wil hem ookkkk( snikt en vraagt zich een beetje wanhopig af wanner KIKO eindelijk de deuren in utrecht opendoet…

  • 8 februari 2016 / 21:00

   Geweldig he! Echt een toppertje hoor! Kiko Utrecht is toch al open of niet?! Zit aan het Vredenburg ๐Ÿ™‚ xx

 15. 8 februari 2016 / 21:19

  Wat een geniale lipstick! Alleen voor de looks zul je hem al toevoegen aan je stash! Het kleurtje staat je ook nog eens heel erg mooi! ๐Ÿ˜‰

 16. 8 februari 2016 / 21:51

  Je weet dat ik niet echt lippenstift durf te dragen, maar deze kleur vind ik wel echt heel mooi. Doet mij een beetje aan framboos denken ๐Ÿ™‚

 17. 8 februari 2016 / 22:19

  Wauw wat een mooierd! Ik vind dat hartje geweldig! Ik ga deze bff collectie denk ik ook even bekijken! Liefs ilona

 18. Dalinka
  8 februari 2016 / 23:44

  Wat een mooie lipstick! Niet alleen de kleur, maar ook de verpakking. Zo leuk gedaan! Nu wil ik er ook 1 (minimaal;-)).

 19. 9 februari 2016 / 11:19

  Wat een super schattige lipstick! Mooie kleur en zo lieve verpakking. Moet snel weer eens naar Kiko!

 20. 9 februari 2016 / 12:05

  Wat een leuke lipstick, vooral met het hartje er in verwerkt ook <3

 21. 10 februari 2016 / 01:03

  Wat een mooie lipstick! Word vrolijk van je fotos. Alleen lijkt het lastig om op te brengen

 22. Jennifer
  10 februari 2016 / 14:39

  De kleur staat je erg goed! En ook origineel dat ze de lipstick in een hartvorm hebben gemaakt. Erg leuk om te zien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.