Trends voor Spring Summer 2016 ; Hoe combineer je het?

De lente begint pas over 1,5 maand, maar ik ben nu al bezig met wat ik tegen die tijd weer allemaal kan gaan dragen. Misschien is het het zonnetje dat dit weekend lekker scheen of gewoon mijn behoefte aan wat warmer weer, ik weet het niet, haha. De verwachte trends voor Spring Summer 2016 zijn al een tijdje bekend. Vandaag ga ik jullie laten zien welke trends ik me dit voorjaar op ga richten en hoe ik ze combineer.

Pantone 2016

Laten we beginnen met de kleuren. Ik ben altijd al gek van blauw en roze. Ik vind het mooie kleuren en zeker in de pastel versie. Nu Rose Quartz en Serenity zijn gekozen tot kleuren van Spring Summer 2016 komt er waarschijnlijk genoeg beschikbaar in deze kleuren. Ik vind de pantone kleuren van dit jaar toch wel echt super! In de onderstaande outfits komen deze kleuren dan ook overal terug.

Kledingset 1 | zes trends in één outfit

Trends ss 2016

Ik begon bij de tas, deze vond ik bij C&A. Dé tas voor het aankomende seizoen, de goede kleur en het perfecte model. Ik combineer de tas met een witte ripped jeans en een blauwe off shoulder top. Dit topje is echt heel schattig en typisch Lesley. Deze hakken vond ik erbij. Ik heb soort gelijke nog in mijn kast liggen. De natuurlijke materialen in schoenen zul je dit seizoen veel terug gaan zien. Deze schoenen hebben net als mijn eigen paar, kurk als hak.

Ik combineer met deze set gelijk zes trends in één. De pantone kleuren van dit jaar, de off shoulder trend in combinatie met roesjes/plooitjes, de ripped Jeans trend die ook dit jaar doorzet, natuurlijke materialen in de schoenen en de zadeltas als favoriete tas formaat. 

Kledingset 2 | Blijf dicht bij jezelf

Trends ss 2016

Modetrends zijn leuk maar wat ik zelf altijd vind, is dat je dichtbij jezelf moet blijven. Je hoeft niet altijd alles nieuw te kopen, je kunt gebruik maken van bepaalde items die je al hebt in combinatie met iets nieuws.  Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van de witte Nike Air Force One. Vorige jaar waren ze mijn favoriet maar ook dit jaar kun je ze gewoon nog dragen! Witte sneakers blijven namelijk hip and happening. Ik combineer dit met een ripped jeans uit mijn eigen kast van H&M. Als nieuw item heb ik voor de top met open schouders gekozen. Je kunt het op het plaatje misschien slecht zien maar deze witte top heeft wel mouwtjes maar bij de schouders is het open. Dit is een trend waar ik een beetje aan moet wennen maar in combinatie met het oude vertrouwde moet het goed komen. Daarnaast om de pantone kleur nog een beetje terug te laten komen schattige roze oorbellen en een ijsjes sjaal. Deze kun je om je nek knopen maar ik zou hem oprollen en door mijn broek doen als riem en vastknopen met een strik.

Ik combineer met deze set vijf trends in één. De pantone kleuren van dit jaar, de open schouders trend in combinatie met roesjes/plooitjes, de ripped Jeans trend die ook dit jaar doorzet en witte sneakers. 

Kledingset 3 | Blijf op je strepen staan

Trends ss 2016

Deze trui van C&A vind ik echt top. Ik hou van streepjes en voor deze prijs laat ik hem echt niet liggen! Ik zou deze trui combineren met een witte blouse eronder. Een mooie witte blouse is eigenlijk nooit weg. Je kunt hem blijven combineren en out of style raakt hij nooit. De broques heb ik vorig jaar zelf aangeschaft. Ik kocht een lila suède paar van Sasha. Deze blauwe van Pretty Ballerina zijn ook erg mooi, vooral de dikke witte zool in combinatie met het suède vind ik prachtig. Ondanks dat de prijs erg boven mijn budget is weet ik dat dit kwalitatief wel goede schoenen zijn en dus lang meegaan. Om het weer lekker budget te houden een geweldige tas van Primark voor een kleine prijs 🙂

Ik combineer met deze set zes trends in één. De pantone kleur van dit jaar, de strepen trend in combinatie met het witte overhemd, de suede in combinatie met de broques. Een trend die ook dit jaar doorzet en dé musthave tas van dit jaar de zadeltas.  

Onder elke afbeelding staat aangegeven waar de items van zijn. Een deel van deze items is van Zalando, waar op dit moment diverse kortingscodes voor beschikbaar zijn. Kijk even of er een kortingscode is die jij kunt gebruiken en wie weet kun je in een handomdraai wat geld besparen 🙂 .

Welke trends voor Spring/Summer 2016 zijn jouw favoriet?

 

11 Reacties

 1. Desiree
  10 februari 2016 / 07:57

  Leuk les ik heb ook zin in de lente!!

 2. 10 februari 2016 / 08:28

  Hee wat leuk!
  Ik wist van deze kleur trends (iemand die ik ken heeft er onderzoek naar gedaan). Ik werd geadviseerd om het in MN website re gebruiken, maar t paste er niet lekker tussen.
  Ik wist alleen niet dat het ook in kleren zat! Super leuk!
  Esther onlangs geplaatst…Goodbye party – Vlog #2 – ESSINESSMy Profile

 3. 10 februari 2016 / 10:18

  Oh de trui uit set 3 is erg leuk! Die zou ik wel willen! Heb sowieso drinken behoefte aan wat extra truien in mijn kast, goed excuus dus 🙂

 4. 10 februari 2016 / 13:05

  Ik zou voor outfit 1 gaan, máár dan met de trui en tas van outfit 3 haha!

 5. Jennifer
  10 februari 2016 / 14:37

  Ik zou voor kleding set 1 kiezen. Voor mij mag het al wat warmer worden 🙂

 6. 10 februari 2016 / 21:04

  Wauw, het eerste outfit is helemaal mijn ding. Die top is zo mooi.

 7. 12 februari 2016 / 11:13

  Streepjes kun je nooit genoeg hebben natuurlijk. Outfit 3 is favoriet. Ik vind deze kleurtjes trouwens ook echt heel mooi in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.