Review Kiko deco delight no. 3 en mijn eerste keer in de Kiko winkel  

Na jullie vorige week met een hoop collage’s om de oren geslagen te hebben heb ik besloten de week met iets anders te beginnen. 🙂

Afgelopen vrijdag maakte mijn auto ineens zo een rare beweging. In plaats van richting huis, reed hij richting Rotterdam Alexandrium. mmhhh.. Toch maar eens even laten checken bij de garage 😉 . Ik ging op zoek naar leuke dingen voor een winactie op mijn blog en was zo benieuwd naar de KIKO winkel (en bijbehorende producten natuurlijk).

De KIKO winkel was druk maar wel erg mooi. Ondanks de drukte vond ik dat er vrij weinig personeel aanwezig was. Als er meer personeel was geweest had ik waarschijnlijk meer gekocht. Ik kocht dit keer twee producten om uit te testen. Het eerste product ga ik vandaag hier reviewen 🙂 Het is de KIKO deco delight lipstick, nummer 3: Tropical Juice uit de Miami Beach Babe collectie.

Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat ik MAC store in Londen eigenlijk binnen ging voor de lipstick: Flamingo. Helaas was deze toch niet zoals verwacht en om dan 19 euro uit te geven voor een lipstick die je haast niet ziet zitten, nee dat gaat me echt te ver. Ik was nog steeds op zoek naar zo een kleur. Bij de KIKO winkel keek ik bij alle lipsticks en kon er helaas geen één vinden die er op leek. Dacht ik! Toen ik namelijk de winkel uit wilde lopen viel mijn oog op de Miami Beach Babe collectie! Deze bestaat o.a. uit zes vrolijke kleuren lipsticks. Een van de kleuren leek een beetje op de kleur die ik zocht en ik maakte een swatch. Jaaaaa dit wordt steeds beter! Het is precies de kleur die ik wilde en dat voor slechts € 7,90! Ik had al zo veel lipsticks geprobeerd ik had eigenlijk geen zin om deze nog op te proberen. Ik nam deze dus eigenlijk op de gok mee. Ik kon niet wachten om hem te proberen maar als je blogger bent moet je altijd even geduld hebben 😉 . Eerst het product op de foto en dan testen maar! Toen ik thuis kwam maakte ik gelijk de foto’s. Op dit soort momenten ben ik erg blij met mijn fototoestel die zelfs tijdens schemering nog prachtige lichte foto’s maakt! Hieronder de foto’s en meer..

Kiko Deco Delight nummer 3 tropical juice

De huls is glanzend paar met stipjes erop. Een mooie uitstraling van de huls maar eerlijk is eerlijk hij voelt wel een stuk goedkoper aan dan bijv. MAC of de andere hulzen van KIKO.

Kiko deco delight lippenstift

Als je de lippenstift open draait zie je dat ze de stipjes die er op de buitenkant te zien zijn ook leuk hebben doorgevoerd op de lipstick zelf.

Kiko Deco delight tropical juice

De lipstick is lekker romig. Hij geeft een erg mooie kleur af. Hij blijft goed zitten tot je iets gaat eten of drinken. Dan is hij helaas zo weg. De kleur vind ik zelf echt prachtig! Het is niet te oranje en ook niet te roze. Exact wat ik zocht dus 🙂 . Een nadeel vind ik dat hij zo los zit in de huls. Daarnaast omdat hij zo romig is moet je heel erg oppassen dat hij niet breekt. Ik merkte namelijk bij het op doen dat hij tegen de buitenrand aan kwam en je hem nu altijd goed recht moet duwen om hem niet te beschadigen.

Hieronder nog een full-face foto waarop je de kleur goed kunt zien!

Kiko Deco delight tropical juice

 

Hebben jullie al een lipstick van Kiko geprobeerd? 

Ps. deze week weinig blogjes want ik ga er een paar dagen tussen uit 🙂 even bijtanken! Daarnaast ben ik in het nu niet meer zo diepste geheim bezig met een nieuwe lay-out en logo dus stay tuned! xoxox

15 Reacties

 1. Dina
  22 juni 2015 / 08:04

  Overal die stipjes, zo leuk!

  • Dina
   22 juni 2015 / 08:04

   Oh en geniet lekker van je paar daagjes er tussen uit! Veel plezier!

 2. 22 juni 2015 / 10:16

  Wat een aparte verpakking, wel leuk en de kleur staat je ook goed! Lekker dat je er een paar dagen tussenuit gaat, geniet ervan.

  • 28 juni 2015 / 23:13

   Dank je wel, het was heerlijk. De kleur is echt geweldig en kleurt overal lekker bij. Het is een echt zomerse kleur. Mooi voor de aankomende zomersedagen 🙂

 3. 22 juni 2015 / 10:27

  Die lipstick ziet er echt cute uit. Oogt inderdaad wat goedkoper dan MAC, maar daar is de prijs ook naar 🙂 De kleur is iig TOF! Ik wens je een fijne week en knuffel voor Zoe!

  • 28 juni 2015 / 23:14

   Dank je wel Nina! Zoe gaat gelukkig weer goed! Ze is weer het vrouwtje 😉 Ja hij is qua verpakking wel wat slecht hoor. Omdat hij zo zacht is moet je hem heel voorzichtig op doen 🙂 Dat maakt de kleur en de kwaliteit van de lipstick natuurlijk niet slechter 😉

 4. 22 juni 2015 / 16:01

  Leuk die verpakking zeg en de lipstick staat je erg goed!

 5. 26 juni 2015 / 18:17

  De kleur vind ik erg mooi voor dagelijks en de stipjes zijn echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.