Review & Win! L.O.L. Surprise! Sunshine make-over

Ontdek de nieuwste L.O.L. OMG poppen.

Afgelopen maand kwam er een hele nieuwe collectie van L.O.L. Surprise! op de markt. Dit keer een sunshine make-over serie die de OMG poppen laat veranderen van stijl en kleur als ze in aanraking komen met UV-licht of de zon.  Ik kreeg voor Mimi een pop opgestuurd om uit te testen en in deze blog lees je onze ervaring. Ook kun je aan het eind van deze blog een L.O.L. Surprise! Sunshine make-over bal winnen met een van de twaalf nieuwe tots om te verzamelen.

L.O.L. Surprise! Sunshine make-over OMG pop Bubblegum DJ

De OMG pop Bubblegum DJ is een van de drie poppen uit de sunshine make-over collectie. Elke pop heeft zijn eigen personage en eigen look. De poppen zijn 25cm.

Het mixen van kleurrijke kleding is waar Bubblegum DJ bekend om staat en haar favoriete kleuren zijn bovendien terug te vinden in haar flamboyante haarstijl. Haar outfit bestaat onder andere uit trendy beenwarmers en een hartvormige bril

De andere twee uit dit drietal zijn: Sunrise die in het oog springt door haar kimono, hoge kousen en tie-dye short en Switches die het liefst alleen nog pastelroze zou gebruiken in haar leven.

OMG pop Bubblegum DJ

De verpakking past helemaal bij haar personage. De pop zit gelukkig niet zo stevig vast gemaakt als de Mermaze mermaidz die wij vorig jaar getest hebben. Hij is makkelijk los te krijgen.

L.O.L. OMG Sunshine make-over doll Bubblegum DJVerpakking L.O.L. Surprise popL.O.L. OMG Sunshine make-over doll Bubblegum DJ

De pop wordt geleverd met een standaard waar je de pop in kunt zetten en een borsteltje. Bij het uitpakken voor het grote raam zagen wij al dat de beenwarmers en schoenen gelijk verkleurde bij het in aanraking komen met het zonlicht. Heel gaaf om te zien!

Onze ervaring met de Sunshine make-over poppen

Laat ik voorop stellen dat Mimi L.O.L. Surprise! altijd al erg leuk vindt. Ze heeft diverse ballen hiervan en dat vindt ze helemaal geweldig. Een OMG pop had ze echter nog niet. Toen ik deze binnen kreeg had ik hem even bewaard voor een speciaal moment. Ik vind niet dat ze zomaar speelgoed kan krijgen, ook al mag ze deze reviewen voor mijn blog. Toen ze door mocht naar badje 3 vond ik het een geschikt moment en ze was er enorm blij mee!

Sunshine make-over

De pop was helemaal haar smaak en we moesten gelijk uittesten of hij ook daadwerkelijk veranderde. Nu was het die dag enorm bewolkt en regenachtig dus een straaltje zon om hem te laten veranderen, nee die was er niet. De volgende ochtend scheen de zon dus hebben we de pop gelijk uit de verpakking gehaald om hem te testen. Zoals gezegd veranderde de schoenen en de kousen al direct door de zonnestralen die ze te zien kregen van achter het raam. Voor het haar was iets meer zon nodig dus hup de tuin in. En ja hoor! Daar veranderde ook het haar!

L.O.L. Surprise Sunshine Make-Over pop, verkleuren L.O.L. OMG Sunshine make-over doll Bubblegum DJ voor en na verkleuren

Hierboven een duidelijke voor en na foto van OMG Bubblegum DJ. Het haar veranderd van roze, geel en groen naar donkerder roze, goud en paars.  Haar rok, schoenen en kousen veranderen ook. Ik vind het ook erg toepasselijk dat ze er een mooie zonnebril bij heeft.

Als ik aan Mimi vraag wat ze er leuk aan vindt: Het veranderen in de zon. En dan vooral dat het haar goud wordt!

En wat ze er niet zo leuk aan vindt: Helemaal niets, ik vind alles leuk aan deze pop!

Nu maakt het misschien niet zoveel uit wat ik ervan vind, maar wat ik persoonlijk een heel groot pluspunt vind is dat het verkleuren niet eenmalig is maar dat hij van kleur blijft veranderen. Daardoor blijft het interessant! Binnenshuis heeft hij hele andere kleuren als buitenshuis wat het kind ook stimuleert om buiten met de pop te gaan spelen.

Al met al voor de grote L.O.L. Fans en zeker met de zomer in aantocht is dit een superleuk product! De adviesprijs van de poppen is € 34,99 per stuk en de adviesprijs van de ballen is: € 14,95. Ze zijn onder andere te koop bij Bol.com, Intertoys, Top1toys etc.

Doe mee en WIN een L.O.L. Surprise Sunshine make-over bal!

Winactie L.O.L. Surprise Sunshine make-over bal

Naast poppen van groot formaat zijn er 12 kleinere tots om te verzamelen. In de volksmond ook wel genoemd: de L.O.L. Surprise! ballen. Deze zijn niet alleen leuk om uit te pakken, maar zitten ook vol met verrassingen. Alle tots worden geleverd met een bijpassende waterfles. Wanneer ze een slokje water krijgen, staat je een verrassing te wachten. Denk hierbij aan het speels uitspugen van het water. Uiteraard hebben de poppen ook weer verrassende kledingstukken en accessoires.L.O.L. Surprise! Sunshine make-over tots

Wil jij kans maken op deze L.O.L. Surprise! Sunshine make-over bal? Het enige wat ik je vraag om te doen is om een reactie achter te laten op deze blog. Aan wie zou jij deze prijs geven? En hebben jullie al veel L.O.L. Surprise! in huis?

Natuurlijk zou ik het heel erg leuk vinden als je My Little Happiness en L.O.L. Surprise! ook volgt op instagram en/of facebook.

My Little Happiness Instagram – My Little Happiness Facebook
L.O.L. Surprise Instagram

Je kunt meedoen tot en met 10 april (Tweede Paasdag). Daarna ontvangt de winnaar van mij een e-mail!

7 Reacties

 1. Sandra
  26 maart 2023 / 22:35

  Onze dochter Emma is er helemaal weg van. Afgelopen kerst heeft ze aardig wat gehad. Dus haar gun ik zeker deze lol surprise. ❤️

 2. Vivian
  26 maart 2023 / 22:38

  Ik zou het geven aan t petekind van mijn vriend. Die leeft voor alles van LOL.
  ❤️

 3. Marijke
  27 maart 2023 / 06:25

  Ik word zo vrolijk en blij van L.O.L.
  Met kerst had Luna de advent kalender gehad zo leuk kan je haar telkens omkleden en ze speelt er mee in haar poppen huis. Dus ik doe graag mee voor een vriendinnetje erbij 🥰

 4. Pietsje
  27 maart 2023 / 06:39

  Wat een leuke actie! Mijn meiden vinden LOL geweldig. Dus hier zouden ze ook erg blij mee zijn.

 5. 27 maart 2023 / 08:45

  Leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze heeft twee L.O.L. ballen en die vindt ze helemaal geweldig!

 6. Melanie
  27 maart 2023 / 09:05

  Day vindt het geweldig om de surprise ballen te openen. En iedere keer als ze er één ziet vraagt ze of ik hem op haar lijstje wil zetten (tot december). Ze zou hier heel blij mee zijn 🥰🍀

 7. Robine
  27 maart 2023 / 19:48

  Hier echte LOL fan thuis. Ik vind het wel echt tof dat die pop ook echt duidelijk kan verkleuren. Ik had dat niet verwacht! Gaat zeker op haar lijstje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.