Outfit | Look at the beach

Enjoy the beach with a simple beach look

Mensen wat was het lekker weer afgelopen dagen zeg! Daarnaast wat een mazzel dat ik vakantie had!! Ik had wel de beste week uitgekozen van het hele jaar volgens mij haha. Tijdens mijn vakantie heb ik dus heerlijk kunnen genieten in eigen land. Ik heb op het strand gelegen, gelezen, mijn layoutΒ aangepast op mijn blog, een hoop geshopt, een hoop geregeld voor het nieuwe huis en vooral uitgerust en genoten! Voor vele van jullie begint de vakantie nu pas, ik wens jullie alvast een fijne vakantie toe πŸ™‚ ! Ik ben vanaf deze week weer druk aan het werk.

Het is alweer een tijd geleden dat ik een outfit post plaatste. De laatste is van 2 juni, mijn jump in to summer look. Ik zou het graag zelf meer doen maar helaas is het altijd even kijken wie de foto’s kan maken. Vaak komt het er toch op neer dat ik zelf iets moet verzinnen πŸ˜‰ . De timer is op dat moment mijn beste vriend hihi! Ook deze foto’s zijn weer op timer geschoten. Tijdens de zomer draag ik graag jurkjes. Ik ben dol op witte jurkjes met kantjes en franjes en natuurlijk met een touch of pink πŸ˜‰ Deze look is eigenlijk heel erg budget. De tas kocht ik voor € 5,00 in de sale bij H&M, de jurk bij primark voor ongeveer 15 euro, het roze spijkerjasje kocht ik twee jaar geleden ook bij primark maar dan in de sale voor € 5,00 en de handdoek heb ik gekregen bij aankoop van een luchtje. De duurste items zijn mijn birkenstocks en Guess horloge maar die draag ik zeker al 3 tot 5 jaar. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze look vinden!

Beach Look - OOTD Beach Look - OOTD Beach Look - OOTD Beach Look - OOTD - Tas H&M - BirkenstockBeach Look - OOTD Beach Look - OOTD - essentials - Babylips - brillenkoker en waterBeach Look - OOTD Beach Look - OOTD Beach Look - OOTD - tas H&M

Outfit

Jurk | Primark Spring/Summer 2015
Roze spijkerjasje | Primark Spring/Summer 2013
Tas | Divided Spring/Summer 2015
Schoenen | Birkenstock
Horloge | Guess
Zonnebril | Eyes and more
Brillenkoker | H&M Spring/Summer 2015
Handdoek | Marc Jacobs

Wat vind jij van deze beach outfit?Β 

 

36 Reacties

 1. 8 juli 2015 / 08:13

  Oh wat staat j dit goed zeg! Heel mooi πŸ™‚

 2. 8 juli 2015 / 08:28

  wauw! Wat een heerlijke zomerse look meid. Ik vind vooral je tas leuk vaker outfits posten ! Maar ik weet hoe dat gaat.. Weinig tijd – geen fotograaf hihi.. Xx

 3. 8 juli 2015 / 09:06

  Super leuk! En wat een prachtig jurkje πŸ™‚

 4. 8 juli 2015 / 09:13

  Hele mooie foto`s, jouw outfit is ook erg leuk!
  Liefs

  • 27 juli 2015 / 16:18

   Gaaf he! In de sale bij H&M. Hij stond niet meer op de site maar misschien dat je hem ergens nog tegenkomt πŸ™‚

 5. 8 juli 2015 / 10:30

  De outfit is zo lieflijk, het staat je heel mooi. Het tasje met de schelpjes is ook heel leuk trouwens. <3

 6. 8 juli 2015 / 14:07

  Het tasje is echt te schattig, maar je roze jasje maakt het echt helemaal af vind ik. Geeft je net een beetje extra pit! πŸ™‚

  • 27 juli 2015 / 16:22

   Ja heerlijk he als je het voor zo een koopje kunt scoren! Vooral al je er dan nog zoveel plezier van hebt ook!

 7. 19 juli 2015 / 13:32

  LOVE IT! Toffe tas. Het gouden horloge staat er ook mooi bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.