Primark Alice in Wonderland make-up | Looking for Wonderland palette

Vorige week was ik bij Primark toen ik bij de make-up afdeling een poster zag hangen van de Primark Alice in Wonderland make-up collectie. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op Disney. Mijn oog viel gelijk op het palette uit deze collectie. Alleen die verpakking al wauw! Ze hadden hem gelukkig nog liggen. Afrekenen en op naar huis om dit palette eens beter te bekijken. In deze blog vind je uitgebreide foto’s van het palette, swatches, een look en ook mijn mening over dit product.

Primark Alice in Wonderland make-up |  De verpakking

Oké hierboven heb ik het al een beetje verklapt, maar WAUW wat een prachtige verpakking.

Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette - Primark Alice in Wonderland make-up

Het is eigenlijk gewoon een simpel kartonnen doosje, wat mij een beetje doet denken aan een sieraden doosje van vroeger. Als je het klepje omhoog doet, zie je de oogschaduws en de spiegel. Daaronder zit nog een extra lade waar onder andere de highlighters in zitten.

Ze hebben dit ‘simpele’ kartonnen doosje een hele mooie Alice in Wonderland print gegeven. En dan bedoel ik niet alleen aan de buitenkant, maar het is echt overal op de verpakking doorgevoerd.

Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palettePrimark Alice in Wonderland make-up

Op de achterkant van de verpakking staat aangegeven wat er qua inhoud in deze verpakking zit. Ook hebben ze de producten aangeduid met een cijfer. Ik kan helaas niet ontdekken waar 1/2/3/4/5/6 voor staan. Nu gok ik dat 1 staat voor de glitter oogschaduws en twee staat voor de matte tinten. Van 3 durf ik het niet te zeggen. Het lijkt mij gewoon een glitter oogschaduw. Vier zijn de highlighters die in de lade zitten. Vijf is een prachtige lipgloss en ik denk dat je de andere lipgloss dan als topcoat over de roze lipgloss aan kunt brengen.

Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette

Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette | Het product

Ik vind dat het palette een hoop mooie kleuren heeft. Het ziet eruit alsof de oogschaduws erg gepigmenteerd zijn. Wat ik wel verwacht te missen is dat er slechts vier matte tinten zijn. Verder ziet het eruit als een compleet palette waarmee je veel kanten uit kunt qua look.

Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palettePrimark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette

In de lade van het palette zitten vier highlighters, een fel roze lipgloss en een bruine met glitters.

Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palettePrimark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette

Primark Alice in Wonderland make-up | Swatches

Hieronder nog een foto van het palette en daaronder de swatches van de oogschaduw. Ik ben zoals je kunt zien links in de bovenhoek begonnen. Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palettePrimark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette swatches

Het pigment van de oogschaduws is heel erg goed. De kleuren komen supermooi over op mijn arm. Het enige wat ik al snel merk tijdens het swatchen is dat de oogschaduws wat poederig zijn. Je kunt dit ook wel zien in de swatches als je goed kijkt naar bijvoorbeeld de zacht roze kleur. Ik hoop dat ik hier tijdens het aanbrengen weinig van merk.

Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palettePrimark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette swatches

De swatches van de highlighters hebben ook al zo een prachtig pigment. Kijk eens naar die parelmoer witte kleur! Wauw! Daarnaast zie je ook een swatch van de twee kleuren lipgloss. Ik vind vooral de fel roze erg mooi! Het enige jammere is dat deze lipgloss erg klein is 😉 .

Primark Alice in Wonderland make-up | De look

Hieronder zie je de look die ik maakte met dit palette. Als oogschaduw heb ik hier gebruikt: de zacht roze in de binnenste ooghoek en bij mijn wenkbrauw bot, de tweede kleur van de bovenste rij op de binnenkant van mijn ooglid, de kleur daaronder voor het midden van mijn ooglid en eerste kleur van de tweede rij in de buitenhoek. Dat heb ik nog een beetje aangezet met de paarse kleur van de onderste rij. In mijn arcade boog heb ik de bruine matte tint gebruikt.

Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette

Voor highlighter/ blush heb ik de parelmoer witte en de oranje tint gebruikt. Op mijn lippen heb ik eerste de fel roze lipgloss gebruikt met daaroverheen de bruine glitter variant.

Primark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palettePrimark Alice in Wonderland Palette - Looking for Wonderland Magical Face and Eye palette

Ik moet zeggen dat ik deze look erg mooi vind en ik ben verbaasd over de houdbaarheid. Aan het einde van de dag zit het nog steeds als een huis. Hierbij heb ik wel een face primer/oogschaduw primer en setting spray gebruikt.

Het aanbrengen van de oogschaduw ging wel wat moeizaam. Na het oppakken van het product op je kwast, moet je hem wel goed aftikken voor het aanbrengen. Op deze manier valt het niet op de rest van je gezicht. Echter is het resultaat hierdoor niet gelijk zo mooi als op de swatch. Daarvoor moet je het product wel twee of drie keer aanbrengen. Ik miste daarnaast wel wat meer matte tinten voor de basis. Even een kritische noot van mij dus, daar kan het volgende Disney oogschaduw palette wat Primark hopelijk gaat uitbrengen alleen maar beter van worden toch 😉 .

De Primark Alice in Wonderland make-up collectie bestaat naast het palette ook nog uit een set mini lipsticks en normale lipsticks. Deze producten liggen nu in de winkel en bij deze collectie geldt op=op. Voor € 12,00 is dit palette van jou. De mini lipsticks zijn € 5,00 per set en de normale lipsticks € 4,00.

Kende jij deze make-up lijn van Primark al?

5 Reacties

 1. 7 september 2018 / 07:16

  Wauw, die verpakking alleen al inderdaad…wat onwijs mooi! Alleen al daarom is dit een mooi palette om te hebben 🙂 En er zitten ook prachtige kleuren oogschaduw, highlighter en lipgloss bij. Mooie look heb je ermee gemaakt!

 2. 7 september 2018 / 07:35

  Wat een gaaf palette! Jammer dat er geen Primark bij mij in de buurt is.

 3. 7 september 2018 / 10:54

  Deed me meteen denken aan dat Alice-palet van Urban Decay. Jammer dat er zo veel verschil zit tussen de pigmentatie van de swatches en het eigenlijke aanbrengen op je gezicht, maar de look is toch mooi geworden. Die lipkleur staat je trouwens erg goed! Ik kan zo’n felroze niet hebben, haha.

 4. 8 september 2018 / 14:45

  Deze zag ik wel en vond ik er toen al mooi uitzien en dat blijkt. Mooie pigmentatie ook zo te zien op je arm 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.