Mijn zwangerschapsshoot bij Dees Javu Fotografie

Voor mijn verjaardag had ik van mijn vriendinnen een cadeaubon gehad voor een zwangerschapsshoot. Iets wat ik van tevoren had aangegeven heel graag te willen doen. 7 december was het eindelijk zover! Ik had ik mijn geplande zwangerschapsshoot bij Dees Javu Fotografie! Hoe het verlopen was en het resultaat van de shoot zie je in deze blog terug!

Zwangerschapsshoot bij Dees Javu Fotografie | hoe gaat het in zijn werk?

Van te voren spreek je af wanneer je de shoot gaat doen en of je hem binnen of buiten wilt doen. Ik vind persoonlijk de buiten foto’s het mooist dus daar koos ik voor. Toen ik een dag van tevoren naar de weersvoorspelling keek werd ik niet vrolijk. Er was aangegeven dat het heel de dag zou gaan regenen. We besloten om het even af te wachten tot de dag zelf en wat ben ik blij dat wij dat gedaan hebben! Uiteindelijk hadden we net mazzel met het weer en was het gewoon droog tot het moment dat we klaar waren met de laatste jurk. De goden waren ons dus goedgezind.

Locatie

De locatie bepaal je in overleg met Dees Javu Fotografie. Desiree heeft goede tips voor locaties en heeft er natuurlijk al een hoop ervaring in. Ik koos voor het bos vlak bij ons in de buurt. Alhoewel ik gek ben op het strand, vond ik dat voor een winterbaby nou niet echt passend. In dit bos heb ik al eens eerder een outfitshoot gedaan en er zijn echt prachtige stukjes daar!

Kiezen van de jurken

Je mag voordat je de shoot gaat doen zelf kiezen welk van de jurken je aan wilt. Desiree van Dees Javu maakt alle jurken zelf, zo knap! Ze heeft denk ik wel 30 jurken om uit te kiezen dus voor ieder wat wils. Op het moment dat ik jurken uit ging kiezen had ze net een nieuwe jurk klaar. Deze jurk leek wel voor mij gemaakt, precies mijn stijl en zo mooi!

Jurkengallerij Dees Javu Fotografie

Aan de slag!

En dan is het zover. Op de locatie trek je een van de jurken aan en dan begint het shooten. Ik ben wel wat gewend doordat ik regelmatig outfit foto’s voor mijn blog maak. Zo weet ik inmiddels dat het maken van de foto’s lang niet zo glamoureus is als de foto’s er uiteindelijk uitzien. Je hebt te maken met kou, wind, mensen die passeren en het omkleden naar een andere outfit. Ik vind het zelf altijd erg leuk om te doen, omdat het uiteindelijke resultaat gewoon top is. Het omwisselen van de ene jurk naar de andere jurk kan in een speciaal hokje wat Desiree opzet, erg handig! Tijdens de fotoshoot geeft Desiree aanwijzigingen. Welke houding je aan kunt nemen en op welke manier je buik en de rest van je lichaam er het beste uitkomen 🙂 .

Zwangerschapsshoot bij Dees Javu Fotografie | Het resultaat

Binnen een korte periode na de shoot ontvang je van Desiree de foto’s. Ik vond het echt superleuk om te doen en ben erg blij met het resultaat. Het is een mooie herinnering aan je zwangerschap niet alleen voor jezelf, maar ook voor de rest van je familie. Hieronder een aantal van de prachtige foto’s die ik ontvangen heb.

Dees Javu Zwangerschapsshoot Dees Javu Zwangerschapsshoot Dees Javu Zwangerschapsshoot Zwangerschapsshoot bij Dees Javu FotografieDees Javu Zwangerschapsshoot Dees Javu Zwangerschapsshoot Zwangerschapsshoot bij Dees Javu FotografieDees Javu Zwangerschapsshoot Dees Javu Zwangerschapsshoot Zwangerschapsshoot bij Dees Javu FotografieZwangerschapsshoot bij Dees Javu Fotografie

Heb jij wel eens een professionele fotoshoot gedaan?

14 Reacties

 1. 27 december 2017 / 07:28

  Wauw, wat een prachtige jurken en wat sta je ontzettend mooi op de foto’s! Ik kan me voorstellen dat je heel blij bent met het resultaat. Je ziet er sowieso prachtig uit zwanger ♥

 2. Desiree
  27 december 2017 / 08:10

  Mooi geschreven les!
  Super leuk en ik ben ook blij met het resultaat ??? je ziet er prachtig uit ?
  Tot snel met je kleine meisje ???

 3. Marjon
  27 december 2017 / 08:11

  Wow mooi les! De lachende foto in de groene jurk is ook echt mooi! Ze zijn allemaal mooi hihi!

 4. 27 december 2017 / 08:51

  Wat een mooie foto’s zeg, wow! Ik vind die donkerpaarse jurk je echt heel erg mooi staan.

 5. 27 december 2017 / 11:43

  Wat is het mooi om jou weer te zien stralen op de foto’s. Zwanger zijn staat jou ook zo mooi! En wat is zo’n shoot een mooi cadeau. Dat zal ik later zelf ook graag willen 🙂

 6. 27 december 2017 / 14:03

  Wat een mooie foto’s en prachtige jurken!

 7. 27 december 2017 / 14:25

  Wat een mooie foto’s. Ik vind die roze jurk het mooist!

 8. 27 december 2017 / 17:41

  Wauw! Heel mooi. Ik heb nooit zo’n mooie foto’s laten maken. Ik heb alleen maar huge me in tuinbroeken !

 9. 28 december 2017 / 08:11

  Wat een bijzondere shoot. Vind het resultaat erg mooi geworden. Dat zijn prachtige herinneringen aan een magische tijd. Voorbijgangers hebben een bijzondere show meegekregen! 🙂

 10. 28 december 2017 / 20:41

  Wauw, wat een prachtige foto’s zeg. Je straalt! Heel mooi zo buiten in die jurken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.