Outfit | Black & white with a touch of color

Wie mijn blog vaker leest weet dat ik regelmatig kleur draag. Het liefst roze of blauw, mijn favoriete kleuren. Afgelopen week droeg ik een outfit met alleen zwart/wit en slechts een heel klein beetje kleur. Ik vond deze outfit erg leuk en heb hem daarna vaker op deze manier gedragen.

Outfit zwart/wit Named Fashion Outfit zwart/wit Named Fashion Outfit zwart/wit Named Fashion Outfit zwart/wit Named Fashion Outfit zwart/wit Named Fashion Outfit zwart/wit Named Fashion Outfit zwart/wit Named Fashion Outfit zwart/wit Named Fashion

De foto’s zijn gemaakt op de moestuin van mijn schoonouders. Een heerlijk plekje om even tot rust te komen.

Outfit zwart/wit

Ik zag deze top online voorbij komen bij de nieuwe webshop Named Fashion en was gelijk verkocht. Weer iets met een streepje, maar totaal anders dan de outfit van vorige week. Dit keer dus een top die net zo lekker zit als een zacht t-shirt, maar een stuk netter is. Door het kraagje en de flap aan de onderkant lijkt het alsof er een blouse onder zit, dat is dus niet zo! Hierdoor zit het fijner en is de top ook een stuk luchtiger. Het kusje op de borst vind ik een erg leuk detail. Het maakt de top net wat aparter! Bestellen bij Named Fashion gaat trouwens er gemakkelijk. Ik kocht het vrijdag middag en ontving het pakje zaterdagmiddag met de brievenbuspost in huis.

De broek kocht ik vorig jaar bij H&M en is super high waisted. De gaten in de broek maken deze outfit net weer wat speelser. De onderkant van deze broek vind ik trouwens ook echt superleuk. Het is net alsof hij is afgeknipt aan de onderkant. Mijn oma zou zeggen, moet je die broek niet eens vervangen voor een nieuwe? 😉 .

Deze schoenen zijn nog steeds groot favoriet. Mijn Nike Air Force one zijn ondertussen toch wel echt aan vervanging toe. Ze zien er nog goed uit hoor, alleen ze kraken ineens. Nu hoor je dat niet als je een dagje aan het winkelen bent of in een pretpark loopt, maar wel als je ergens van de rust geniet haha. Ze zitten alleen zo lekker dus voorlopig vind ik het zonde om ze weg te doen.

Outfit details

Top: Named Fashion*
Broek: H&M
Schoenen: Nike

Wat vind jij van deze outfit?

30 Reacties

 1. 20 maart 2017 / 10:31

  Leuke outfit en vrolijke foto’s! Dit setje zou ik ook zo aantrekken 🙂

 2. 20 maart 2017 / 12:26

  Wat een mooie outfit weer en wat zie je er goed uit zeg! Ik vind de blouse/trui echt super leuk!

 3. 20 maart 2017 / 16:02

  Ja, hier houd ik wel van! Zoiets zou je mij ook wel zien dragen 🙂 Vind het een leuke outfit. En volgens mij is dat ook echt een heerlijk plekje!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…TAG | Van 10 naar 1My Profile

 4. 21 maart 2017 / 09:10

  Even geen miss Pink, maar dit staat je super leuk! Ik hou van streepjes. Die broek is super stoer, hou ik van he! En ja, die Air Force Nike’s zijn echt geweldig (heb ze nu ook aan). Ben je al eens in de outlet geweest van Nike? Aanrader! Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…liefde voor denim deze zomerMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.