Outfit | Be Lovely!

Smile and be lovely!

Vorige week vertelde ik jullie dat ik graag wat meer outfit posts wil maken en plaatsen. Ik probeer me hier dan ook een beetje aan te houden! Ik vind het leuk om te maken en vind het vooral leuk om jullie te inspireren en jullie reacties hierop te lezen! De post van vorige week was nog niet geplaatst of ik ging met mijn vriend wandelen in het bos. Gelijk een mooie gelegenheid om foto’s te maken toch 😉 Daarnaast is een volgende outfit post alweer in de maak! Tijdens het festival wat ik afgelopen zaterdag bezocht samen met mijn vriendinnetje Danielle maakten wij een aantal foto’s van onze festival outfits! Deze komen dus binnenkort!

Met een nieuwe ketting, een nieuw vest en de nog niet gefotografeerde top uit Londen vond ik dit een leuke outfit om op de foto te zetten! Misschien ook wel omdat het zo lekker zit én er leuk uit ziet 🙂 . Tijdens mijn vakantie heb ik best wel een lekker kleurtje gekregen voor mijn doen. Ik moet zeggen dat alles dan toch wel net wat leuker staat 😀 . Veel plezier met kijken!

Outfit post My Little Happiness Birkenstock slippers Outfit post My Little Happiness Vest River island en horloge guess Outfit post My Little Happiness Primark ketting en top Outfit post My Little Happiness Outfit post My Little Happiness

Outfit

Vest | River Island spring/summer 2015
Top | Primark spring/summer 2015
Bril | Eyes and more
Necklace | Primark spring/summer 2015
Boyfriend jeans | Anti blue by sting spring/summer 2015
Schoenen | Birkenstocks wit
Nagellak | Essie Parka Perfect & Jam ’n Jelly
Telefoonhoesje | Mini in the Box
Horloge | Guess

Tip van mij: tot en met 30 juli hebben ze bij bol.com nog een aanbieding op Essie. Twee nagellakken koop je nu voor € 15,00 i.p.v. € 20,00

Wat vind jij van deze look? 

 

38 Reacties

 1. 15 juli 2015 / 09:36

  Hele mooie outfit, ik vind jouw vest zo leuk!
  Liefs

 2. 15 juli 2015 / 09:52

  Wat een geweldige accessoires! Je telefoonhoesje is ook erg mooi. Leuk dat je het laat zien.

 3. 15 juli 2015 / 09:57

  Heel leuk! Ik ben verliefd op je vest, wat een prachtige kleur!

 4. 15 juli 2015 / 11:07

  Heel erg mooi. Blauw is mijn favoriete kleur, dus dat kan eigenlijk niet missen!

 5. 15 juli 2015 / 13:16

  Oh wauw wat een prachtige outfit! Dit staat je echt waanzinnig goed!!

 6. 15 juli 2015 / 14:25

  Leuke foto’s en leuke outfit 🙂 Dat vest ziet er heerlijk uit, zit vast heel erg lekker 🙂

 7. 15 juli 2015 / 15:01

  Wat een mooie outfit, die broek staat je echt top!

 8. 15 juli 2015 / 15:18

  Mooie outfitfoto’s! Vooral de foto met focus op het bloempje.
  Ik vind de vest heel mooi.

 9. 15 juli 2015 / 21:58

  Ah helemaal super, dat blauw is mooi zeg. Alles is perfect op elkaar afgestemd wat mij betreft 🙂 Ik bestel bijna altijd bij mini in the box, ideaal!

  • 27 juli 2015 / 15:23

   Dank je wel!! Ja ik heb nu ook weer een bestelling lopen! Ben heel benieuwd wanneer die binnenkomt 😀 Kan ik er weer leuke foto’s van maken hihi!

 10. Mylou
  15 juli 2015 / 22:01

  Wat een prachtige ketting! Erg leuke outfit 🙂

 11. Kimberley
  16 juli 2015 / 17:01

  Erg mooie outfit! De kleur staat je erg goed. Je doet me trouwens een beetje denken aan Martine van Live Life Gorgeous :).

 12. 19 juli 2015 / 13:30

  Mooi outfit! Ik hou van zulke outfits met lichte kleurtjes bij elkaar. Je jeans zijn heel tof!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.