Outfit | Blue Loafers

Na een gezellig diner met Margo vorige week, hebben wij onze #OOTD uiteraard weer vastgelegd. Dit keer een casual outfit voor een gezellig middag in de stad.

Outfit | Sebago harper kil tie LT blue Outfit | Sebago harper kil tie LT blue, Blue loafers Outfit Sebago Outfit Sebago Outfit Sebago Outfit | Sebago harper kil tie LT blue | Blue Loafers Outfit | Sebago harper kil tie LT blue | Blue Loafers Outfit Sebago Outfit Sebago

Oja, als je denkt wat ziet ze er ineens anders uit?! Dat kan, ik draag op mascara en lipgloss na, geen make-up haha. 

Outfit Blue Loafers

Niet een super speciale outfit, maar wel een die ik jullie wil laten zien. Het is namelijk wel een outfit waar ik zelf gelukkig van word. Deze top is van H&M en kocht ik drie jaar geleden in de sale. Hij blijft naast mooi van kwaliteit ook gewoon erg leuk! De kleur roze past uiteraard goed bij mij, net als de ruffles. Ik draag hem boven mijn 7/8 ripped jeans van de Sting. Deze broek heeft rafels aan de onderkant wat ik echt superleuk vind staan. Hij is high waist en zit perfect in mijn taille. Voor mijn zitten de stretch broeken toch het beste. Door mijn, in verhouding smalle taille, brede heupen en stevige benen zijn dit soort broeken ideaal!

Blue Loafers

Zie hier, mijn nieuwe blue loafers. Al een tijd was ik opzoek naar een goed paar loafers. Deze zijn van het merk Sebago. Vorig jaar heb ik voor het eerst met dit merk kennisgemaakt. Toen kocht ik mijn eerste paar Sebago bootschoenen. Sinds die tijd ben ik erg enthousiast over het merk. De schoenen zitten echt heerlijk en voelen aan als pantoffels aan je voeten. Geen wonder dat Kate Middleton er regelmatig op gespot wordt. Dit model kende ik nog niet. Het is de Harper Kiltie Tie LT. Hij is leverbaar in allerlei verschillende leuke kleuren. Ik twijfelde erg over de roze variant hieronder. 
Echter toen zei mijn vriendin Danielle, Les hoeveel paar roze schoenen heb je ook alweer? Tja ik denk dat meer dan de helft van mijn schoenenkast (lees veel) bestaat uit roze schoenen. Dus uiteindelijk ben ik voor de blauwe variant gegaan. Ook erg leuk en gemakkelijk te combineren met roze 😉 . Wat ik zo leuk vind aan deze schoenen is dat ze franjes bovenop hebben. Daarnaast hebben ze een geweldig voetbed wat het dragen nog comfortabeler maakt.

Outfit details

Top | H&M
Ketting | Forever 21
Armband | Onbekend
Broek | Sting
Loafers| Sebago*

Dragen jullie ook graag loafers?

15 Reacties

 1. 12 juni 2017 / 10:34

  Je hebt het superleuk gecombineerd. Ik ben nog in twijfel over zulke schoenen als moccasins. Mijn man vind er geen bal aan, terwijl ik zoiets heb, ja maar ze kunnen wel lekker zitten. Dus wie de strijd hier gaat winnen?

 2. Danielle
  12 juni 2017 / 11:34

  You’re welcome! Superleuke outfit en deze schoenen kun je dus ook prima combineren met je roze tops! En wat een toffe locatie en mooi licht van de foto’s!!

 3. 12 juni 2017 / 17:48

  Die schoenen zijn echt heel gaaf! Leuk dat je ze in het blauw hebt gekozen. En wat een mooie roze top! De foto’s zijn ook weer prachtig geworden.

 4. 12 juni 2017 / 18:23

  Je hebt sowieso een erg leuke outfit aan en je loafers zijn cute!

 5. 12 juni 2017 / 19:47

  Heel erg leuk die loafers! Ik zoek ook nog een mooi paar!

 6. 12 juni 2017 / 20:34

  Ohh armband is H&M 😉
  Toch vind ik die roze schoenen ook errrrg leuk! Er bestaat niks als teveel roze 😉
  Mooi geworden, de foto’s!

 7. 12 juni 2017 / 21:13

  Wat een super cutie schoenen!
  Ik vind je outfit super leuk ondanks dat het ‘simpel’ is!

  X nathalie

 8. 13 juni 2017 / 19:12

  Inderdaad een hele leuke outfit. De schoenen zijn niet helemaal mijn ding, maar de top en broek vind ik erg leuk.

 9. 13 juni 2017 / 23:09

  Very nice Lesley.De loafers hebben echt een te gek kleurtjes, helemaal goed met een spijkerbroek erboven.
  Ik vind jouw top heel gaaf.

 10. 13 juni 2017 / 23:10

  Erg leuke schoenen! Kan me voorstellen dat ze heerlijk zitten, het merk zegt me niets dus ik ga eens een kijkje nemen 🙂

 11. 14 juni 2017 / 14:32

  Mijn moeder had vroeger altijd dit soort loafers en lelijk dat ik zo vond? Tegenwoordig betrap ik mezelf er steeds vaker op dat ik ze best leuk vind :’)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.