Outfit | De bootschoen: Sebago Docksides Spinnaker Leather

Hoe combineer ik de Bootschoen

Bootschoenen, je houdt ervan of niet. Ik vind ze geweldig en draag ze al jaren. Mijn eerste paar bootschoenen waren van Scapino. Ik weet het nog zo goed. Ik vond ze supertof, donkerblauw, standaard model en heel goedkoop. Ik denk zelfs dat ze die schoenen daar nu nog verkopen. Volgens mij vond iedereen om mij heen die schoenen echt superstom. Mij maakte het niet uit, ik vond ze cool haha. Dat paar heb ik echt veel aangehad! Over de afgelopen jaren heb ik verschillende soorten bootschoenen gehad. Nu was ik eigenlijk al een tijdje koos-bootschoen-loos. Tot ik de nieuwe collectie van het merk Sebago zag! Vandaag laat ik zien hoe ik mijn nieuwe bootschoenen combineer en vertel ik jullie wat over dit merk.

outfit sebago schoenen Outfit | sebago schoenen outfit sebago schoenen Outfit | sebago schoenenoutfit sebago boot schoenen Outfit | Mom jeans primarkoutfit sebago schoenen

Sebago

Misschien ken je dit merk wel via Kate Middelton. Ze is namelijk groot fan 🙂 . Sebago is een Amerikaans merk en bestaat dit jaar 70 jaar. De naam is afkomstig van het Sebago Lake bij Main, daar is het merk bedacht en wordt het gefabriceerd. Na een aantal jaar, kwam er een Zwitser op bezoek in Main en nam het merk uiteindelijk mee richting Europa. Een ware hype ontstond in Zuid-Frankrijk en uiteindelijk is het merk nu in geheel Europa te koop. Alle schoenen van Sebago zijn met de hand gemaakt. In eerste instantie zijn deze schoenen ontwikkeld voor op de boot maar je ziet ze nu ook veel terug in het straatbeeld. De schoenen zijn zout water resistent, super zacht, comfortabel en hebben een anti slip zool. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit zulke zachte bootschoenen gehad heb. Vanaf het moment dat ik ze aangetrokken heb zitten ze goed. Ik heb ook geen blaren gehad en heb ze in Berlijn ook dagen achter elkaar aangehad.

Hoe combineer ik de Sebago Docksides

Ik combineer deze schoenen met een top en een broek van Primark. Deze zijn uit de huidige collectie en kocht ik afgelopen maand. Net als de rugzak trouwens! Deze armband is van The Rubz en komt uit de Pixel Collectie. Ik draag hem nu ongeveer drie maanden al bijna dagelijks en ik ben er nog steeds helemaal weg van! Het vest heb ik al een aantal jaar en ik moet eerlijk zeggen dat ik twijfel waar ik hem destijds heb gekocht. Het is of Berska of The New Yorker. Het is een fluffy vest in een hele zacht roze kleur. De mouwen zijn half lang, het vest is dus voornamelijk geschikt voor een lekkere zomeravond of als het nog nét te koud is buiten.

Broek, top & rugzak | Primark (terug te vinden in mijn Primark shoplog van juni )
Bril | Eyes and More
Vest | Onbekend
Horloge | Guess
Armband | The Rubz*
Schoenen | Sebago Docksides Spinnaker Leather*

Wat vind jij van deze outfit?

18 Reacties

 1. 1 juli 2016 / 07:28

  Leuke combi en wat een vrolijke schoenen. Had ze vroeger ook 🙂

 2. 1 juli 2016 / 09:27

  Ontzettend leuke outfit! Ik vind de bootschoentjes ontzettend leuk gecombineerd. 🙂
  Liefs, Evelien

 3. 1 juli 2016 / 13:34

  Leuke schoenen, leuke kleuren ook zo bij elkaar 🙂

 4. 1 juli 2016 / 22:33

  Super leuke combi! Bootschoenen lijken me zo lekker zitten en dit paar met twee kleuren is tof! Heb vandaag alleen hakken gekocht.. Hmm, die staan vast ook leuk met je outfit.

  • 3 juli 2016 / 12:01

   hahah hakken zijn ook altijd goed. Ik draag ze nog zelden, krijg elke keer last van mijn rug dus vandaar voornamelijk platte schoenen. Deze zitten echt heerlijk, super zacht ook.

 5. 2 juli 2016 / 21:43

  Jaaa tof! Ik heb zefl ook 2 paar bootschoenen, Sperry’s. Ik draag ze eigenlijk nooit meer maar zo als ik ze nu weer zie moet ik ze echt weer gaan dragen, juist in de zomer!

 6. 3 juli 2016 / 20:26

  Oeh wat een leukerds zeg! bijzonder merk ook! Komt het leer ook uit de regio?

 7. 3 juli 2016 / 23:04

  Echt super tof gecombineerd! Ook qua kleurstelling, staan je goed!

 8. 4 juli 2016 / 12:20

  Ik vind ze wel wat op Sperry schoenen lijken qua model.
  Leuk gecombineerd!

 9. 4 juli 2016 / 20:59

  Echt hele mooie schoenen vooral de kleuren maken ze gaaf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.