Outfit | Mix and match je kleding voor een nieuwe look

Het is weer tijd voor een nieuwe outfit! Vandaag draag ik een kleur die ik niet veel draag. Eerlijk gezegd vind ik rood niet altijd even mooi, er zijn slechts een aantal tinten rood waar ik wel voor val en deze is daar een van. Het zit een beetje tussen oranje en rood in. Door de kleur van dit vest, springen de vogels en de bloemen van de top eronder er beter uit. Deze top is van Lollys Laundry, laatst schreef ik ook over het blauwe polly jasje van dit merk. Het is een mooi merk gemaakt van goede kwaliteit stoffen en ze hebben een leuk, apart assortiment. Deze top kreeg gelijk mijn aandacht. Naast een hele zachte stof, straalt de vrolijkheid er vanaf. Op de close-up foto kun je het goed terug zien.

Lollys laundry melborne Lollys laundry melborne mix and matchLollys laundry melborne Lollys laundry melborne

De broek van de Sting en deze Blackstone schoenen heb je al in veel outfit posts op mijn blog terug kunnen zien. Zo kun je zien dat je één item op verschillende manieren kunt stijlen. Het is niet altijd nodig om veel nieuwe kleren te hebben om een nieuwe outfit samen te stellen. De kunst is mix and match van de verschillende items. Een aantal goede basisitems zijn daarbij natuurlijk wel een must. Ik wil jullie op mijn blog duidelijk maken dat je niet altijd iets nieuws hoeft te kopen om er leuk uit te zien! Ik hoop dat het mede door dit soort outfit posts duidelijk wordt. Alle items uit deze post zijn van mezelf en bezit ik al een tijdje. Alleen de top heb ik geleend van Lollys Laundry voor deze shoot. Kijk eens rond in de kledingkast van je vriendinnen, zusje/zus, nichtjes of moeder. Er zitten vast een aantal items bij die je weer leuk kunt combineren. Let wel op, vraag het eerst even aan de persoon voor je iets ‘leent’. Ik was vroeger ook regelmatig dingen kwijt (niet specifiek kleding) en als ik het dan vroeg was het ‘nee hoor ik heb het niet’. Achteraf bleek mijn zusje het dan wel te hebben. Ik vond het niet erg als ze het leende, maar ik vond het wel erg als ze erover loog. Vraag het daarom altijd eerst even voor je iets leent hihi. Wellicht kun je wat kleding uitwisselen voor een bepaalde periode! Ik doe dit regelmatig met mijn vriendinnen. Als we weer van maat verwisseld zijn of als we iets nodig hebben voor vakantie of een aankomende bruiloft. Zo bespaar je geld en maak je optimaal gebruik van de kleding die in de kast hangt bij jou en je vriendin!

Top | Lollys Laundry, huidige collectie (Melbourne shirt cream)
Vest | Primark, collectie winter 2014
Armband |Karma, zilver zebra jasper
Broek | the Sting, collectie lente 2015
Schoenen | Blackstone, collectie lente 2013
Bril | Polette

Ruil jij wel eens (tijdelijk) van sommige kleding items?

13 Reacties

 1. 25 mei 2016 / 08:50

  Wauw, echt een hele leuke outfit! Ik snap dat rood een moeilijke kleur is, maar deze heb je echt goed gecombineerd dat zelfs ik zo’n opvallende kleur zou willen dragen!

 2. 25 mei 2016 / 10:07

  Dat vest heeft zo’n vrolijke kleur, leuk bij dat printje op je shirt en die schoenen zijn ook mooi 😀 heel leuke outfit!

 3. 25 mei 2016 / 10:19

  Die top vind ik echt heel gaaf! Leuk gecombineerd ook met dat vest er bij. Vrolijk en écht lente-achtig. 🙂

 4. 25 mei 2016 / 11:53

  Leuke outfit, de rode kleur staat je wel vind ik. Zeker met dat topje er onder.

 5. 25 mei 2016 / 12:06

  Leuke outfit zeg! Ik vind de kleur rood je onwijs goed staan. 🙂
  Ik vind het vest ook echt heel erg leuk! Mooie locatie ook. <3
  Liefs! Evelien

 6. Joor
  25 mei 2016 / 14:19

  Wauw wat een te gekke outfit! Super leuk gecombineerd!

 7. 25 mei 2016 / 19:09

  Die kleur staat je erg goed, leuke outfit ook! Nu ik erover nadenk heb ik eigenlijk maar één rood shirtje – een donkerrode. Het is ook niet een kleur die ik snel pak.

 8. Mayke
  25 mei 2016 / 20:20

  Zo jammer dat rood mij niet staat. Het staat jou wel echt hartstikke mooi!! Mooie foto’s!

 9. 26 mei 2016 / 11:22

  Dat vest is gaaf! Vooral in de combinatie zoals jij ‘m nu draagt. Staat je goed!

 10. 26 mei 2016 / 19:14

  Leuke outfit! En wat een mooie schoenen heb je aan! Ik ben echt wel gek op rood, mijn werkkleding is ook helemaal rood dus ben het wel ook gewend haha -x-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.