Unboxing Styletone box mei + review

Alweer mijn derde Styletone box. De eerste twee mocht ik proberen vanuit Styletone, ik ben zo tevreden met de boxen en zo nieuwsgierig naar wat er in de nieuwe boxen zit dat deze editie zelf bestelde. Ik vind de kwaliteit van de producten top, het is meestal mijn smaak en daarnaast vind ik het het goed dat de producten niet getest zijn op dieren. Allemaal natuurlijke producten dus geen rommel voor je gezicht en huid. Natuurlijk telt de prijs ook mee. Voor € 12,50 incl. verzendkosten vind ik dit een betaalbare box.

Styletone box mei | unboxing

Styletone box meiStyletone box mei

De buitenkant van de Styletone box mei past prachtig bij mijn nieuwe bijzettafel 🙂 . Ik vind het erg fijn dat de box weer op brievenbus formaat is.

Styletone box meiStyletone box mei

De inhoud bestaat zoals altijd weer uit 5 producten en een magazine. De producten even voor je op een rijtje:

 • Lekkerineenpotje – Lip Scrub
 • 29 Cosmetics – Crush Grape Seed age protecting Blush
 • Emite – Eyelid Base
 • Manna Kader – Lip locked priming gloss stain
 • Marsk – Eyeshadow Brush

Drie merken zijn nieuw voor mij en twee merken die ik ken uit Styletone box maart of Styletone box april.

Styletone box mei | producten

Styletone box mei

Lekkerineenpotje | Lip Scrub

Het merk Lekkerineenpotje is een Nederlands merk en wordt gemaakt in Utrecht. De producten zijn zo natuurlijk dat je ze zelfs kunt eten als je zou willen! De Lip Scrub die ik ontvangen heb is de smaak Strawberry & Lemon. Ik gebruik normaal gesproken de Lip Scrub van Lush en daar ben ik heel erg tevreden over. Ik heb dit product nu ook uitgetest en ik vind dat dit product goed te vergelijken is met die van Lush. Het werkt en smaakt en ruikt lekker. Je lippen worden er zacht van en velletjes verdwijnen.

Lekkerineenpotje

29 Cosmetics | Crush Grape Seed Age Protecting Blush

Van 29 Cosmetics ontving ik in de vorige box een foundation die voor mij perfect is. Deze maand zit er van dit merk een blush in. Het is geen gewone blush maar een die je, door het druivenzaad extract, helpt je te huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hij lijkt hier op de foto wel heel erg oranje. In het echt is dat iets minder maar de kleur is ook stukken minder als je het product op de huid doet. De blush kwam bij mij, ondanks de goede verpakking, los aan in het doosje. Met een druppel montagekit heeft Tiemen hem weer voor mij vastgezet.

29 cosmetics blush

Emite | Eyelid Base

Met dit product ben ik echt heel erg blij. Mijn huidige oogschaduw basis was net op, naja niet op maar de verpakking zorgt ervoor dat ik de laatste restjes er niet meer uitkrijg. Ik kan daar zo slecht tegen. Dit product zit in een potje waardoor dat je niet kan gebeuren. Dat is een mooi voordeel. Het potje is wel redelijk klein waardoor je er net met je vinger in kunt. Je kunt hierdoor beter een klein kwastje gebruiken om dit product op te doen. Het is een vrij stevige creme die een mooie dekking geeft op je ooglid. Het blijft een hele dag goed zitten en trekt niet in de lijntjes. Dit product kun je daarnaast ook gebruiken om donkere ringen weg te werken onder je ogen. Breng het dan aan voor je je concealer aanbrengt.

eyelid base emite

Manna Kadar | Lip Locked Priming Gloss stain

Vorige keer zat er een lip potlood in de box, dit keer is het een lipgloss. Niet zomaar een lipgloss eentje van Manna Kadar. Het mooie aan dit product is dat het naast een mooie kleur, ook verzorging biedt en een primer in één is. Het product blijft hierdoor lang zitten. Je kunt het eigenlijk zien als een matte lipgloss maar dan eentje die je lippen niet uitdroogt en beter blijft zitten dan normaal. Het is een makkelijk aan te brengen product. De kleur vind ik mooi, maar is er niet een die ik momenteel dagelijks zal dragen. Daarvoor vind ik hem iets te donker.

Manna Kadar Lip locked priming gloss

Marsk | Eyeshadow brush

Het laatste product alweer. Een oogschaduwkwast van het merk Marsk. De kwast voelt heel erg zacht en glad aan. Ik had verwacht dat de kwast hierdoor niet zo fijn zou zijn en het product er daardoor makkelijker af zou vallen. Helemaal niet waar, het is juist een hele fijne kwast, zacht en hij houdt het product goed vast! Bij het aanbrengen heb ik geen fall-out met een oogschaduw waar ik normaal gesproken dat wel heb maar niet extreem.

Marsk eyeshadow brush

Swatches

Alle producten uit deze Styletone box mei heb ik geswatched waar nodig. Hieronder het resultaat.

Swatches Styletone box mei
Je kunt hier zien dat de blush een stuk lichter uitvalt dan op de foto. Het is een mooie roze/peach kleur met een prachtige shimmer erin. Hij is wel een beetje korrelig in de swatch maar ik merkte daar bij het aanbrengen een stuk minder van. De oogschaduw basis heeft een hele lichte kleur. Hier is hij nog niet uitgesmeerd. Het is een vrij dikke substantie die een goede dekking geeft. De lip locked priming gloss is vrij donker zoals je kunt zien. Bij het aanbrengen is het een soort gloss wat al redelijk snel opdroogt naar een mat product. Hij blijft goed lang zitten, na het eten vervaagt hij wat maar de kleur blijft zichtbaar.

Eindoordeel Styletone box mei

Ik ben heel blij dat ik deze box aangeschaft heb. Het is een mooie box met daarin een mooie variatie aan producten. Grappig dat er precies een oogschaduwbasis in zat terwijl ik die van mij aan vervanging toe was. Of ik de volgende box weer ga aanschaffen? Ik denk het wel. Ik kan mijn nieuwsgierigheid denk ik niet bedwingen haha en voor slecht € 12,50 heb je er een hoop mooie, diervriendelijke en goede kwaliteit producten bij.

Hier vind je meer informatie over de Styletone beautybox.

Ken jij Styletone en wat vind je van deze box?

16 Reacties

 1. 23 mei 2016 / 07:11

  Deze box heeft ook altijd een leuke inhoud, zeg! Mooie foto’s heb je gemaakt, super tof die marmeren ondergrond.

 2. 23 mei 2016 / 08:19

  Ik heb mij ook aangemeld voor de box en verwacht dan in april mijn eerste box! Ben er echt super benieuwd naar hoor zo veel leuke dingen en het ziet er altijd mooi uit. Ik hoop dat het mij ook net zo bevalt.

 3. 23 mei 2016 / 08:54

  Ik vind de inhoud helemaal geweldig! Alles is bruikbaar en de kleuren zijn voor mij perfect:-)

 4. Mayara Cabral
  23 mei 2016 / 10:14

  Ik ga het gelijk onthouden om na de zomervakantie aan te schaffen. Ik vind de producten erg leuk, ook is de prijs erg gunstig als je gaat vergelijken met andere boxen.

 5. 23 mei 2016 / 11:38

  Mooi gevulde box! Ik vind hem weer goed en afwisselend gevuld, met producten die me fijn lijken.

 6. 23 mei 2016 / 13:56

  Wat een fijne artikelen, vooral de lipscrub en de oogschaduwkwast lijken mij fijn!

 7. 23 mei 2016 / 15:04

  Wauw er zitten echt prachtige producten in! De merken zijn voor mij allemaal onbekend maar dat maakt het proberen alleen maar leuker!

 8. 23 mei 2016 / 15:20

  Wat een fijne producten zeg! Ik zou met alles blij zijn 🙂

 9. 23 mei 2016 / 18:54

  Allereerst, mooie foto’s 🙂 Vind de inhoud van deze maand weer erg leuk moet ik zeggen! Ben met alles eigenlijk wel blij.

 10. 23 mei 2016 / 22:19

  Ik zit toch heel erg te twijfelen om eens zo’n box aan te schaffen want dit zijn ook weer leuke producten die ik allemaal niet ken! Behalve de lipgloss zou ik alles wel gebruiken. Erg leuk!

 11. 25 mei 2016 / 00:08

  Wat gaaf zo’n box!! Ik heb nooit eerder zo’n box gehad dus het lijkt me ontzettend gaaf!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.