Outfit | Rose gold metallic bomberjack

Het goede voornemen meer outfits plaatsen, probeer ik nu al een beetje waar te maken haha. Ik heb weer een leuke outfit voor jullie. Afgelopen maandag liet ik jullie in een shoplog een aantal nieuwe items zien die ik kocht in de sale. Één daarvan was mijn rosé gold metallic bomberjack. Voor slechts 9,- scoorde ik deze in de sale bij H&M. Er kwamen veel leuke reacties op en een hoop van jullie zijn net als ik weg van dit jasje. Afgelopen zondag heb ik hem al aan gehad naar het 90ste verjaardagsfeestje van tante Bep! Gelukkig was mijn zusje zo lief om even wat foto te maken van mijn outfit. Hoewel het al vrij snel donker werd heeft ze toch een paar leuke plaatjes kunnen schieten 🙂 ! Hieronder de outfit.

Outfit Metallic jasje Woden sneakersOutfit Metallic bomberjack Woden sneakersOutfit Metallic jasje Woden sneakersOutfit Metallic jasje Woden sneakersOutfit Metallic jasje Woden sneakersOutfit Metallic jasje Woden sneakersOutfit Metallic jasje Woden sneakersOutfit Metallic jasje Woden sneakers

Outfit rose gold metallic bomberjack

Ik combineer het rosé gouden metallic bomberjack hier op een casual manier. Een beetje stoer, maar de kleur van het jasje maakt het ook wel wat lieflijk. Onder het jasje draag ik een witte blouse met een waterval voorkant. Ik heb deze blouse al jaren en vind hem nog steeds geweldig. Net als de spijkerbroek die ik eronder draag. Ik vond het leuk om de kleur van het jasje terug te laten komen in mijn ketting. Ik draag mijn Mi Moneda ketting met daarin een rosé gouden munt. Deze is precies dezelfde kleur als het bomberjack.

WODEN sneakers YDUN Bright White

De sneakers die ik aan heb zijn van het Deense merk WODEN of terwijl WOrks of DENmark. Het merk is opgericht in 2013 en wordt al in maar liefst 600 winkels in ruim 16 landen verkocht. Natuur, eenvoud en puur zijn drie kernwoorden van het merk. Dit laten ze ook duidelijk terug zien in de schoenen. De schoenen worden ontworpen met respect voor de natuur. De focus ligt hierbij op het gebruik van zo natuurlijk mogelijke materialen, zoals de anatomisch gevormde kurken inlegzool. Dit voetbed ondersteunt de onderkant en hiel van de voet. Kurk heeft dezelfde eigenschappen als leer, het is schokbestendig en vochtabsorberend.

Dit paar ontving ik vlak voor kerst en is uit de nieuwe voorjaarscollectie. Ze zijn onder andere te koop bij van den Assem en Wehkamp. Dit model heet de YDUN Bright White. Spierwit zijn ze zeker. Het heeft dan ook even geduurd voor ik ze echt buiten aandurfde te doen! Hopelijk wordt het snel lente en kan ik ze vaker dragen, ze zitten namelijk heerlijk! Ik heb van schoenmaat normaal maat 39/40 en van deze sneakers draag ik maat 40.

Details

Blouse | Unknown
Rosé gold metallic bomberjack | H&M
Ketting | Mi Moneda
Haarelastiek| Invisibobble pink Heroes
Broek | Unknown
Schoenen | WODEN YDUN Bright White*

Vinden jullie het jasje nog steeds gaaf?

19 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 07:33

  Ik vind het jasje nog steeds gaaf! Vooral in combinatie met die sneakers, staat je mooi meid!

 2. 18 januari 2017 / 08:10

  Ja, het jasje blijft héél gaaf! Wat heb je het mooi gecombineerd! Mooie sneakers ook trouwens!

 3. 18 januari 2017 / 08:32

  Ooh zo gaaaf! Ik vind je schoenen ook echt prachtig!

 4. 18 januari 2017 / 09:14

  Je hebt het jasje echt super tof gecombineerd! Hij is echt heel gaaf! Love it <3
  Liefs,
  Evelien

 5. 18 januari 2017 / 09:40

  Mooie combi draag je hier! En jeej, ook WODEN sneakers 🙂 De mijne durf ik ook nog niet zo goed te dragen, hihi.

 6. 18 januari 2017 / 10:47

  Het jasje past mooi bij je schoenen! Staat je leuk!

 7. 18 januari 2017 / 11:43

  Staat je ontzettend tof!! De schoenen vind ik helemaal te gek ❤

 8. 18 januari 2017 / 13:05

  Ik vind ‘m echt gaaf! Ik zie’m al helemaal voor me in het voorjaar op een felroze plooirok!

 9. 18 januari 2017 / 13:13

  Super leuke outfit! Dat jasje is echt een winnaar!

 10. 18 januari 2017 / 14:33

  Je jasje is echt supermooi, die kleur zo mooi.

 11. 18 januari 2017 / 15:30

  Je jasje is tof, maar ik vind je schoenen echt te gek! Sowieso heb je een leuke outfit aan!

 12. 18 januari 2017 / 16:55

  Ik vind je jasje heel erg gaaf, maar je schoenen ook

 13. 18 januari 2017 / 20:03

  Leuke outfit! Lekker sportief en relax, hou ik van 🙂 jasje past ook perfect bij die toffe sneakers!

 14. Desiree
  19 januari 2017 / 00:43

  Oeeeee very nice les!!!

 15. 19 januari 2017 / 11:06

  Mooie outfit! En leeeuk die roze bomber. Ik heb er zelf ook eentje in de sale gescoord bij H&M, die is iets meer paars-roze.

 16. 19 januari 2017 / 18:36

  Super leuke outfit ook weer 🙂 Vind het jasje heel erg leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.