Outfit | 37 weken zwanger met een metallic touch

Het was alweer een tijdje geleden. Op mijn instagram komen er wel regelmatig outfit en buiken foto’s voorbij maar op mijn blog is het redelijk stil. Ik heb super veel ideeën, maar mijn hoofd stond er niet echt naar om de teksten te schrijven. Alles wat ik deze periode schrijf kan dan ook een beetje warrig overkomen 😉 haha. Dit is waarschijnlijk de laatste outfit die ik samen met buddy Margo schoot voor de bevalling. Nog steeds vind ik het superleuk om te doen en achteraf terug kijken op hoe groot mijn buik in de tussentijd is geworden is toch wel gaaf! Alleen kost dit toch wel steeds meer energie. Moe, nee hoor absoluut niet te zien 😉  haha.

Deze outfit is geschoten toen ik precies 37 weken zwanger was. Inmiddels ben ik alweer ruim 1,5 week verder. 38 weken en 4 dagen en nog steeds geen baby haha. Het wachten op de bevalling is nu echt begonnen en het wordt nu wel erg spannend hoor. Ik heb er zin in om kennis te maken met ons meisje. Het hele huis is opgeruimd (jeetje wat kan een mens een hoop verzamelen zeg) en de babykamer is helemaal klaar! Binnenkort komt er ook een roomtour online van de babykamer. Maar nu eerst, een nieuwe (zwangerschaps) outfit!

Outfit | 37 weken zwanger metallic touch Woden YDUN METALLIC GUN METAL. Outfit | 37 weken zwanger metallic touchOutfit | 37 weken zwanger Woden YDUN METALLIC GUN METALOutfit | 37 weken zwanger metallic touchOutfit | 37 weken zwanger metallic touchOutfit | 37 weken zwanger metallic touchOutfit | 37 weken zwanger metallic touch WODEN YDUN METALLIC GUN METALOutfit | 37 weken zwanger metallic touch

Outfit

Tijdens het laatste trimester zijn de dagen dat je mij in een broek hebt gezien op een hand te tellen. Ten eerste vind ik het gewoon zo een gedoe om nu een broek aan te trekken, ten tweede die band drukt op mijn blaas en daardoor moet ik nog vaker plassen 😉 . Ik leef dus de afgelopen drie maanden in jurken en leggings. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot ik mijn high waist skinny weer aan kan.

De outfit die ik hier draag was ideaal voor het weer van de afgelopen tijd. Alhoewel het deze week weer wat kouder was, was het afgelopen week toch heerlijk met temperaturen van +10 graden! Deze positiejurk is van het merk Ripe en bestelde ik net als het jasje bij Wehkamp. Hij is superzacht en zit mooi aansluitend om mijn lichaam. Het fluwelen jasje is van Supermom en is nu in de sale voor € 24,95. Dit soort jasje heb ik tijdens mijn zwangerschap echt heel veel gedragen, ideaal! Ik had het vaak warm en dan droeg ik, als ik even kort naar buiten moest, alleen een bomberjack met een sjaal in plaats van een dikke winterjas.

Deze geweldige metallic sneakers zijn van Woden. Ik schreef al vaker over hun en heb inmiddels drie paar schoenen van dit merk in de kast staan. Nu mijn voeten nog dikker zijn van het vocht, zijn dit samen met mijn Uggs de enige schoenen die nog écht lekker zitten. Ze voelen aan als veertjes aan je voeten en dat is op dit moment ideaal 😉 . De metallic trend zag je vorig jaar al op mijn blog voorbij komen. Toevallig met een ander paar Woden schoenen. Dit jaar zet deze trend nog even door en deze sneakers passen daar dan perfect bij! Mijn ketting is van Take What You Need en maakt het een mooi geheel 🙂

Outfit details

Jurk | Ripe
Jasje | Supermom
Schoenen | Woden YDUN Metallic Gun Metal *
Ketting | Take What You Need
Bril | Polette

6 Reacties

 1. 9 februari 2018 / 07:47

  Wauw, wat een geweldige outfit! Ik kan me voorstellen dat je de broeken wel mist soms, maar zo’n jurk staat je ook geweldig. Mooi gecombineerd ook met het jasje en de schoenen. One hot mommy 🙂

 2. 9 februari 2018 / 08:49

  Het staat inderdaad leuk en ik vind je schoenen er goed bij passen 🙂

 3. 9 februari 2018 / 09:42

  Wat een mooie outfit, de jurk staat je echt prachtig! Ik krijg een beetje koude benen bij het idee van blote benen met dit weer, maar het was vorige week inderdaad nog een stuk warmer, haha!

 4. 9 februari 2018 / 11:15

  Wauw je straalt zo erg, je ziet er zo prachtig uit! Wat een ongelofelijk toffe jurk, die wil ik ook wel hebben. Ik ben zo benieuwd wanneer jullie meisje geboren wordt! Malou x

 5. 9 februari 2018 / 11:54

  Wat zie je er goed uit en wat een leuk jurkje!
  Liefs

 6. 9 februari 2018 / 16:38

  Wat een mooie sneakers! Ik hou wel van een leuk printje. En je jurk, wat heb je mooi zwanger figuur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.