Outfit | JUST DO IT

Als je iets wil, moet je ervoor gaan! 

Onderweg naar huis vanaf mijn werk bedacht ik me dat er afgelopen maand helemaal geen outfit posts op mijn blog zijn verschenen. Zo jammer! Ik vind dit namelijk een van de leukste blogs om te maken en te schrijven! Waarom ik er dan een maand geen gepost heb vraag je je misschien af? Nou met verhuizen en verbouwen draag je niet anders dan je kluskleding of joggingpak/huispak. Het zit allemaal heerlijk maar echt fashionable is het natuurlijk niet 😉 . Toen ik maandag mijn nieuwe Nike Air Force 1 ontving wilde ik daar maar al te graag over schrijven. Ik bestelde ze tijdens de National Glamour Day met 20% korting, hoe leuk is dat!? Ik trok ze dinsdag direct aan naar mijn werk. Eenmaal thuis aangekomen bedacht ik me geen moment, het was droog en nog net niet donker. Het was tijd voor een outfit post! Ik heb ben zelf begonnen met een aantal foto’s en voor de full body foto’s riep ik snel Tiemen erbij 🙂 . Deze foto’s zijn genomen in de achtertuin van ons nieuwe huis. Hopelijk genieten jullie net zo veel van deze foto’s als ik heb genoten met het maken ervan!!

OUTFIT NIKE AIR FORCEOUTFIT NIKE AIR FORCE & SPECSAVERSOUTFIT NIKE AIR FORCEOUTFIT NIKE AIR FORCE
OUTFIT NIKE AIR FORCE
OUTFIT NIKE AIR FORCE, MI MONEDA EN PRIMARK OUTFIT NIKE AIR FORCE

Op deze foto’s draag ik iets wat ik dinsdagochtend zo bij elkaar geraapt heb eigenlijk haha. Naar mijn werk draag ik graag iets wat comfortabel zit en lekker warm is. Ik heb het daar namelijk altijd koud. Ik heb een legging aan met daaroverheen een lang hemd, een top van Dorothy Perkins die ik in Londen kocht en een lang fluffy vest. De accessoires maken het een mooi geheel. Mijn Mi Moneda ketting vond ik weer tijdens de verhuizing en heb ik sindsdien al een aantal keer weer omgehad. Hij blijft mooi vind je niet? De schoenen geven het geheel een stoer tintje. Ik heb hier trouwens mijn nieuwe bril op die ik uitzocht bij Specsavers. Ik deed namelijk afgelopen jaar mee aan de bloggende brildrager van 2015 en ben daar tweede geworden! Als prijs mocht ik een bril uitzoeken t.w.v. € 169,- bij Specsavers. Ik heb voor dit zwarte grote montuur gekozen. Later vertel ik jullie over hoe het gegaan is tijdens het bestellen en ophalen van de bril.

Legging | Primark
Onderhemd | Only
Top | Dorothy Perkins
Vest | Primark
Ketting | Mi Moneda
Ring | Primark
Schoenen | Nike Air Force 1 zwart
Bril | Specsavers

Wat vind jij van deze outfit? 

 

16 Reacties

 1. christa
  7 oktober 2015 / 09:20

  mooooiiii les!!!!!! en wat een prachtige tuin

 2. 7 oktober 2015 / 10:56

  Leuke foto’s! De tuin ziet er goed uit 🙂

 3. 7 oktober 2015 / 13:49

  Die bril staat je goed! Mooie omlijsting voor je ogen.

 4. 7 oktober 2015 / 14:23

  wat een leuke outfit! je schoenen zijn erg mooi:)

 5. 7 oktober 2015 / 19:41

  Het blauwe shirtje haalt de kleur echt op, mooi hoor! Je bril is trouwens ook erg leuk.

 6. 7 oktober 2015 / 20:08

  Wauw, staat je mooi dat blauw. Ik vind sowieso je outfit heel mooi 🙂

 7. 7 oktober 2015 / 22:17

  Wat een mooie tuin heb je! Ik zag dat je top van Dorothy Perkins is, leuk merk is dat hé?
  Ik ben groot fan van de spijkerbroeken van dat merk!

  Leuke outfit 🙂

 8. 8 oktober 2015 / 22:09

  wat een heerlijke , lekkere outfit, hij staat je ontzettend leuk, zeker de blauwe kleur van het shirt staat je heel erg mooi. Specsavers heeft zeker leuke monturen voor brillen zag ik pas toen ik met mijn man voor een nieuw modelletje voor hem ging kijken…Dit montuur staat je erg goed…
  Petra onlangs geplaatst…Schwarzkopf Gliss kur: Deep repair ….shampoo & conditioner…My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.