Hotspot | Café Blond Amsterdam

Begin januari is er een nieuwe hotspot geopend: Café Blond Amsterdam! Als groot fan van Blond Amsterdam stond ik natuurlijk te trappelen om een kijkje te nemen in dit café. Afgelopen woensdag 1 februari was het zover. Samen met mijn vriendin Danielle en mijn hondje Zoë ging ik naar Café Blond Amsterdam!

Cafe Blond Amsterdam 8Café Blond Amsterdam zit aan de Ferdinand Bolstraat 44. Het is vlak bij de Blond winkel die aan de Gerard Doustraat 69 zit.

Cafe Blond Amsterdam 10Bij binnenkomst viel mijn oog gelijk op deze Limited Edition bordjes. Ik vind ze echt super leuk. Vooral het bordje: You are the gin to my tonic. Helaas zijn deze niet te koop 😉 .

Cafe Blond AmsterdamAan de rechterkant staat heel groot Blond Amsterdam op de stenen muur. Je kunt bij binnenkomst kiezen om rechts aan een tafeltje te gaan zitten, of links in de prachtige stoelen van Sissy Boy.

Cafe Blond Amsterdam 1 Cafe Blond Amsterdam 7Wij kozen voor de mooie stoelen 😉 . Ik bestelde direct een verse muntthee en Danielle een cappuccino. Ondertussen even de kaart bekijken die geheel in stijl is. Die kaart kun je online trouwens ook al bekijken op de site van Café Blond Amsterdam.

Cafe Blond Amsterdam 9Ik bestelde een sandwich met geitenkaas, hummus en geroosterde groente. Bij het broodje kregen we ook nog wat chips. Mijn broodje was redelijk pittig, maar wel erg lekker. Zo leuk dat alles ook wordt geserveerd op Blond borden, dat maakt het gevoel helemaal compleet.

Cafe Blond Amsterdam Pink velvet cakeNa het broodje moesten wij natuurlijk nog even de Pink Velvet cake proberen 😉 . Deze taart wordt gemaakt door Life of Pie Amsterdam en smaakt echt goddelijk. Enorm zoet maar ook echt heel lekker. Hieronder nog even de instagram waardige foto!


Cafe Blond Amsterdam 4Cafe Blond Amsterdam 3Bestellen aan de bar mag, maar ze serveren ook gewoon aan je tafel.

Cafe Blond Amsterdam deur naar toilettenDe toiletten! De deuren zijn weggewerkt in de achterwand. Ik had het eerste niet gezien tot Danielle zei, heb je die toiletten al gezien?!

Cafe Blond Amsterdam toilet 2Cafe Blond Amsterdam toilet 1 Cafe Blond Amsterdam toiletIn de toiletten vind je ook allerlei leuke Blond limited edition items terug.

Cafe Blond Amsterdam naar de shopWat ik zelf erg leuk vind, is dat je in café Blond ook een mini shop hebt. Nu denk je misschien dat het wat overbodig is aangezien de Blond Amsterdam flagship store aan de overkant zit. Ik vind dat dit het café juist wat extra’s geeft en het concept compleet maakt. Daarnaast is café blond wel open op zondag en de flagship store niet.

Cafe Blond Amsterdam Shop Cafe Blond Amsterdam Shop 2 Cafe Blond Amsterdam Shop 3Deze zijn zo schattig!

Cafe Blond Amsterdam Shop 1 Cafe Blond Amsterdam Shop - FlamingoErg leuk ingericht met veel roze, leuke accessoires, fijne quotes en een hoop vrolijk servies. Ik word er helemaal happy van!

Cafe Blond Amsterdam selfieNog even op de foto samen met Zoë 🙂 . Die mocht gelukkig ook het café in! Al met al vind ik dit een erg leuke hotspot. Het is een beleving, meer dan alleen een café. Naast een ontbijt, een lunch, een taartje of en uitgebreide high tea, kun je hier ook echt je ogen uitkijken. Voor kinderen zijn er speciale Blond kleurplaten (ik was ineens weer kind 😉 ) en er is free wifi .

Café Blond Amsterdam:
Ferdinand Bolstraat 44 in Amsterdam

Openingstijden:
Maandag: 10.00 – 19.00
Dinsdag: 08.30 – 19.00
Woensdag: 08.30 – 19.00
Donderdag:  08.30 – 19.00
Vrijdag: 08.30 – 19.00
Zaterdag: 08.30 – 19.00
Zondag: 10.00 – 17.00

Ben jij al in café Blond Amsterdam geweest?

 

21 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 07:15

  Wat leuk zeg! Wist helemaal niet dat dit er was. Wil zeker een keer gaan kijken.

 2. 6 februari 2017 / 07:16

  Wat een leuke hotspot! Vind zelf blond ook altijd erg leuk.
  De WC vind ik ook echt grappig en leuk dat ze er ook een shop bij hebben!

 3. 6 februari 2017 / 07:49

  Oh wauw, nu wil ik hier echt een keer naartoe als groot Blond-liefhebber! Wat ziet het er leuk en gezellig uit. Die bordjes op het toilet zijn echt hilarisch!

 4. 6 februari 2017 / 07:52

  Dat cafe ziet er zoooo leuk uit. Wist niet eens dat het bestond. Om te onthouden als ik nog eens naar Amsterdam ga

 5. 6 februari 2017 / 08:29

  Oh die taart!!! Ziet er heerlijk uit. En die vloer in de shop, en de wc! Leuk hoor!

 6. 6 februari 2017 / 09:07

  Wat ontzettend gezellig!! En die wasbak ?? jammer dat het zo ver is, anders was ik hier wel vaak te vinden

 7. 6 februari 2017 / 09:43

  Wat schattig, allemaal! Lijkt me erg gezellig. En wat zijn die bordjes in de wc leuk, haha! En WAUW, die stoelen!

 8. 6 februari 2017 / 10:56

  Wauw wat een leuke hotspot, echt helemaal in Blond sferen! Die stoelen van Sissy Boy zijn zo mooi, en die wasbakken zijn ook zo leuk met die Blond details! Malou x

 9. 6 februari 2017 / 11:59

  Aaaah wat schattig! Ziet er echt leuk uit. Als ik in de buurt ben ga ik erheen!

 10. 6 februari 2017 / 13:10

  Grappig zeg, ik ben zelf geen liefhebber van Blond maar ik snap dat dit onwijs leuk is als je dat wel bent!

 11. 6 februari 2017 / 18:34

  Ik wist helemaal niet dat dit bestaat, wat enorm leuk! Ahh dit ga ik gelijk even opschrijven zodat ik het onthoud. Hier wil ik zeker een keer naar toe nu ik dit heb gezien! Ga nu gelijk even de menukaart kijken. 😀

 12. 7 februari 2017 / 09:42

  Oh dat ziet er gezellig uit zeg! Als ik weer eens in Amsterdam ben zal ik zeker een keer kijken!

 13. 7 februari 2017 / 11:00

  OMG Serieus, hier moet ik ook een keer heen, die wasbak…. i am in love haha!!!

 14. 7 februari 2017 / 19:10

  Wat een super leuke en vrolijke hotspot! Ik wist hier niet eens vanaf!

 15. 7 februari 2017 / 20:51

  Oh dat ziet er tof uit zeg! Vooral die wc’s en die bordjes die daar hangen, geweldig! Jammer dat die dan weer niet te koop zijn!

 16. 11 september 2018 / 11:10

  Wat een leuke hotspot in Amsterdam. Zeker een kijkje nemen als ik in de buurt ben. Thanks voor de tip!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.