Review | Biovène Charcoal Magnet Mask

Biovène houtskool magneet masker

Een magneet masker is dé nieuwste trend op het gebied van maskers. Ik test in deze blog het nieuwe masker van Biovène genaamd: Charcoal Magnet Mask. Ben jij al bekend met deze variant maskers? In deze blog vind je mijn mening over dit product en laat ik je zien hoe het werkt.

Biovène Charcoal Magnet Mask | Review

Wat belooft Biovène met dit masker?

Ben jij klaar voor dit next generation gezichtsmasker met aantrekkingskracht? Met het Biovène Charcoal Magnet Mask verwijder je met een magneet supersnel en superclean onzuiverheden! Amandelolie en lavendelolie doen de rest!

Biovène Charcoal magnet mask

De verpakking

Het masker wordt geleverd in een doosje. Hierin zitten naast het masker nog andere benodigdheden die je nodig hebt om het masker te kunnen gebruiken. Het doosje is roze/zwart met wit. Ik vind de verpakking er aantrekkelijk uitzien.

Biovène houtskool magnetisch masker verpakking

Op de achterkant van de verpakking kun je terug vinden wat dit product voor je doet, de ingrediënten, de houdbaarheid en ook de keurmerken. Dit product is geschikt voor alle huidtypen. Het is voor 99% natuurlijk, dermatologisch getest, is niet getest op dieren én geschikt voor veganisten. Ook bevat het masker geen parabenen, minerale oliën, siliconen, ftalaten, triclosan, natriumlaurylsulfaat en geen gluten.

Biovène houtskool magnetisch masker verpakking

Op de zijkant staat nog meer informatie over wat het masker voor je kan doen.

Biovène houtskool magnetisch masker verpakking

Op de andere zijkant staat heel handig aangegeven wat er in het doosje zit. Ook staat er een duidelijke “how to use” op!

Biovène houtskool magnetisch masker inhoud verpakking

Als je het doosje opent krijg je de tekst ” You are beautiful” te zien. Wat een leuke verrassing vond ik dat!

Biovène Charcoal magnet mask flatlay

Alle items uit het doosje: het masker zelf, een spateltje, een magneet en een roze zakje met daarin de doekjes die je over de magneet kunt doen voor het verwijderen van het masker.

Biovène Charcoal magnet mask

Als je de magneet dichtbij het masker houdt, schiet hij er gelijk tegenaan. Het masker bevat magnetische ijzerdeeltjes waardoor dit gebeurd.

Hoe werkt het

Biovène Charcoal magnet mask spatel

Je brengt een dun laagje van het masker aan met het bij geleverde spateltje.

Biovène Charcoal magnet mask swatch

Hier zie je het masker als swatch op mijn hand.

Biovène Charcoal magnet mask hoe werkt het

10 minuten nadat je het hebt aangebracht kun je het product verwijderen. Hiervoor pak je de magneet en een bijgeleverd doekje. Het doekje doe je om de magneet. Dan haal je de magneet met doekje langs je gezicht (ik in dit geval langs mijn hand). Dit is wat er dan gebeurd: het masker wordt verwijderd door de magneet. Het doet absoluut geen zeer. Je voelt het amper.

Biovène Charcoal Magnet Mask | in gebruik & mijn oordeel

Allereerst, dit masker ruikt heerlijk vanaf het moment dat je de verpakking open draait krijg je een instant happiness gevoel. Een lekker fris en vrolijk geurtje.

Je vraagt je misschien af of het bovenstaande ook echt op je gezicht werkt. Ik was van te voren een beetje sceptisch, maar het werkt dus echt!

Biovène houtskool magnetisch masker aangebracht

Ik had best wel een redelijke laag aangebracht zoals je kunt zien. Het aanbrengen gaat trouwens heel makkelijk. Het product is glad dus je glijd met de spatel zo over je huid. Ik had wel zelf één of twee grote stukjes erin zitten, dat was iets minder.

Biovène Charcoal magnet mask

Nadat je het product tien minuten op je gezicht hebt zitten, kun je het eraf halen. Vergeet niet de papiertjes tussen het masker en de magneet in te houden, anders heb je een vieze magneet. Ook deze wat dikkere laag ging er gemakkelijk vanaf. Hieronder heb ik geprobeerd vast te leggen wat de magneet doet. Je ziet dat de magneet het houtskool & de magnetische ijzerdeeltjes zonder enige moeite verwijderd. Je houdt de magneet op een paar millimeter afstand en hij trekt het masker er zo vanaf.

Biovène houtskool magnetisch masker - eraf halenBiovène houtskool magnetisch masker - eraf halen

Het ziet er best grappig uit, alsof het een houtskool kristal geworden is. Het verwijderen gaat best snel. Probeer het niet met water te doen, want dat gaat niet goed. Ik probeerde mijn spatel met water af te wassen, maar dat werd één groot plakkerig zooitje. Dus als je die wil schoonmaken moet je ook de magneet gebruiken.

na het Biovène houtskool magnetisch masker

Als je het product van je hele gezicht afgehaald hebt, blijft er een laagje met olie over. Deze kun je nog even lekker inmasseren. Mijn huid voelt na het masker erg zacht. Ik heb best een gevoelige huid en vaak heb ik de dag na een masker veel last van onzuiverheden. Dat heb ik met dit masker niet gehad. Mijn huid voelt nog steeds erg zacht en glad aan. Ik ben dus erg blij met dit masker en ga hem zeker vaker gebruiken! Wat mij betreft echt een aanrader.

Ik vind het concept ook gewoon erg leuk, dat je met een magneet alle onzuiverheden verwijderd en de goede oliën uit het masker achterblijven om in te masseren. Het Biovène Charcoal Magnet Mask is te koop bij onder andere Kruidvat in de winkels. Momenteel voor een introductieprijs van € 9,99. De verkoopadviesprijs van Biovène Barcelona is € 25,-

Ben jij al bekend met magneet maskers?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Biovène Charcoal magnet mask

Kijk hier voor een review van een andere topper: de DayTox Peel Off Mask 

Dit product heb ik ontvangen ter review

3 Reacties

  1. 13 mei 2019 / 08:32

    Het klinkt zeker als een heel fijn masker. Wat een grappig product ook! Lijkt me alleen al daarom heel leuk om eens te proberen 😉 En fijn dat het nog goed werkt ook!

  2. 14 mei 2019 / 10:35

    Het klinkt heel erg fijn! Ik vind dit soort zwarte maskers alleen altijd zo’n gesmeer, vandaar dat ik ze er niet snel bij pak haha. Bij mij zit dan alles weer onder, terwijl ik toch heel zorgvuldig te werk ga haha.

  3. 14 mei 2019 / 21:18

    OMG… ik zie al te veel tierelier, dat gaat mis bij mij! Wel heel innovatief hoor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.