DayTox Peel Off Mask | Review

Nieuw en exclusief bij Douglas is het DayTox Peel Off Mask. De laatste keer dat ik een Peel Off masker testte, was vooral het verwijderen van het product een ramp. Dit product belooft een eenvoudige Peel Off met behulp van Vegan ingredienten. DayTox helpt het lichaam in balans te brengen en op eigen kracht te komen. De huid krijgt daardoor haar eigen stralende vitaliteit terug. Ik ben benieuwd! 

DayTox Peel Off Mask | Review

Het DayTox Peel Off Mask wordt geleverd in een zwart met gouden doosje.

DayTox Peel Off MaskDayTox Peel Off MaskOp de achterkant van de verpakking wordt aangegeven welke ingredienten in het product zitten. Daarnaast staat er in het Duits een gebruiksaanwijzing op. Mocht je Duits niet zo goed zijn, hoef je niet te schrikken. In de verpakking zit een uitgebreide gebruiksaanwijzing met ook de Nederlandse taal erop ๐Ÿ™‚ . De producten van DayTox zijn: vegan, dierproefvrij, hebben een hypoallergene parfumering en zijn vrij van parabenen, kunstmatige kleurstoffen en paraffine-oliën.

DayTox Peel Off Mask

Één tube bevat 100 ml. Als je het product uit de verpakking haalt zie je een vrij grote, zachte tube met dezelfde kleur details als de verpakking. Erg mooi, maar wat belooft het product?

Zwart is de nieuwe trend op het gebied van skincare. Het zwarte, houtskool Peel-Off Mask van DayTox zorgt voor een intense en diepe reiniging en voor een vitale, verfijnde teint. Het Peel-Off Mask helpt overtollig talg te absorberen en werkt bij regelmatig gebruik mee-eters voorkomen. Het resultaat is een stralende teint. Het gebruik van houtskool in skincare is een nieuwe hype onder beauty experts o.a. door het absorberende effect. Overtollig talg en invoeden van buitenaf zijn vaak oorzaken van het ontstaan van onzuiverheden en een geïrriteerde huid. De huid ziet er moe, vaal en mist vitaliteit. DayTox biedt de oplossing.

DayTox Peel Off Mask

DayTox Peel Off Mask | In gebruik

Het aanbrengen van dit masker ging gemakkelijk. De geur is lekker en het smeert fijn uit. Het is niet te vloeibaar en ook niet te stevig. Na het aanbrengen wacht je tot het masker is opgedroogd. Gemiddeld duurt dit ongeveer 20-30 minuten. Bij mij merkte ik dat vooral de vette gedeeltes van mijn gezicht na 20 minuten echt wel ‘klaar’ waren. Het masker kwam daar zelfs al een stukje los.

Na 30 minuten was alles helemaal droog en ben ik het er af gaan halen. Dit ging echt super makkelijk. Ik denk dat ik het masker in drie of vier stukken van mijn gezicht heb kunnen halen. Er bleven een aantal kleine stukjes zitten, maar ook deze kun je er zo vanaf halen. Het deed totaal geen pijn. Toen ik een vriendin vooraf vertelde over een zwart masker via Whatsapp kreeg ik direct de link van allerlei Youtube filmpjes toegestuurd. Gelukkig is dit masker pijnloos en snel te verwijderen ๐Ÿ˜‰

DayTox Peel Off Mask

DayTox Peel Off Mask | Mijn eindoordeel

Na het aanbrengen voelt mijn huid fris en ziet het er stralend uit. Ik was heel erg benieuwd hoe mijn huid de volgende dag aan zou voelen. Meestal merk ik dan pas wat een masker voor mij gedaan heeft. Ook de volgende dag voelde mijn huid nog steeds heerlijk aan. Wat me enorm opviel is dat mijn t-zone een stuk minder vettig is na gebruik. In de ochtend voelt het helemaal niet vettig aan, aan het eind van de middag slechts een fractie van normaal. Ik heb het masker op zondag aangebracht en tot en met nu (dinsdagavond) merk ik dat mijn huid nog steeds een stuk minder vet is. Op mijn neus begint het wel al iets vetter te worden, dus daar ga ik hem straks nog even aanbrengen. Aangeraden wordt om het masker 1-3 keer in de week te gebruiken, afhankelijk van jouw huid.

Na al veel maskers getest te hebben, waarvan een aantal peel Off Maskers waar ik totaal niet tevreden over was. Heb ik nu het eerste Peel Off Mask gevonden wat wel voor mij werkt. Ik heb geen onzuiverheden op mijn huid, maar wel wat mee-eters een vette t-zone. Na het gebruik van dit product is mijn huid een stuk minder vettig en ook de mee-eters zijn nagenoeg weg. Mijn huid reageert goed op dit masker, ik krijg er geen uitslag van en mijn huid wordt er rustiger door. Ik ben er dus erg tevreden over.

DayTox Peel Off Mask | Algemene informatie

Dit masker is exclusief te koop bij Douglas. Deze tube kost € 19,95. Niet voordelig, maar ik verwacht dat je wel een keer of 10/20 kunt doen met de tube. Dan kom je op één tot twee euro per masker uit en als je het zo bekijkt vind ik het goed te doen!

Dit product heb ik ontvangen ter review. 

21 Reacties

 1. 12 april 2017 / 07:31

  Bij het zien van het zwarte masker, dacht ik ook meteen aan die filmpjes. Fijn dat het goed bevallen is. Klinkt een stuk beter dan die horror maskers

  • 17 april 2017 / 10:48

   Ja haha, daar was ik stiekem ook wel erg bang voor hoor! Gelukkig is het allemaal goed gekomen en laat het erg gemakkelijk los ๐Ÿ˜‰

 2. 12 april 2017 / 08:10

  Ik ben heel benieuwd geworden, hij lijkt mij heel erg fijn!
  Ik vind maskers altijd heel erg fijn om te gebruiken want ik merk dat mijn huid er vaak een goede boost van krijgt.
  Liefs,
  Evelien

 3. 12 april 2017 / 08:17

  Klinkt als een fijn masker! En als je bedenkt dat je zo veel uit de tube kan halen, dan valt de prijs idd ook wel mee.

  • 17 april 2017 / 10:51

   Ja ik vond het eerst ook erg aan de prijs, toen dacht ik ineens ja maar met zo een tube doe je wel zoveel keer. Als ik een los maskertje koop is dat ook meestal 2 euro ofzo. Dus in verhouding komt het op hetzelfde neer ๐Ÿ™‚

 4. 12 april 2017 / 08:30

  Ik ga straks even lekker bij de Douglas snuffelen!

 5. 12 april 2017 / 08:45

  Ik moet hem nog testen. Ben erg benieuwd, maar je review belooft veel goeds ๐Ÿ™‚

 6. 12 april 2017 / 09:29

  Klinkt goed zeg! Fijn dat ie zo goed werkt bij jou!

 7. 12 april 2017 / 13:36

  Fijn dat deze peel off masker wel voor jou werkt!

 8. 12 april 2017 / 15:01

  Klinkt toch wel alsof het een geslaagd product is! Handig ๐Ÿ˜€

 9. 12 april 2017 / 15:16

  Oh das niet gek! Ik ben altijd al zo benieuwd naar zwarte maskers. Fijn dat je er ook nog een paar dagen erna profijt van hebt, kan ik ook wel gebruiken voor m’n glibberige voorhoofd. Ben bijna jarig, dus ga deze eens even op m’n verlanglijstje zetten ๐Ÿ˜€

  • 17 april 2017 / 10:52

   Je kunt hem volgende week wel bij mij proberen als je wil ๐Ÿ™‚ Kun je kijken of het voor jou ook wat is!

 10. 12 april 2017 / 19:27

  Ooooh… die wil ik! Ik heb als bijna 50-tigger ook nog behoefte aan een goed poriรซn zuiverend masker!

 11. 12 april 2017 / 20:23

  Ik ben benieuwd geworden! Klinkt als een fijn masker.

 12. 12 april 2017 / 22:18

  Fijn dat het vegan is! Inderdaad niet goedkoop, maar als het effectief doet wat het moet doen, is het z’n geld waard!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.