Review | Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum

Ik doe regelmatig mee aan testpanels. Je hebt verschillende concepten waarbij je je kunt aanmelden om producten uit te testen. Via het platform Sampleo, werd ik uitgekozen om het Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum uit te testen. In deze blog vertel ik je mijn mening over dit product.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum

De verpakking van het product is, zoals ik gewend ben van Estée Lauder, licht blauw en heeft een mooie luxe uitstraling. Ik heb van Estée Lauder nog nooit verzorgingsproducten gebruikt alleen make-up. Daar ben ik tot nu toe erg tevreden over geweest en was daarom erg nieuwsgierig geworden naar dit product!

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum

Wat belooft Estée Lauder met dit product?

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II optimaliseert het vermogen van de huid om zichzelf ’s nachts te vernieuwen en haar stralende teint terug te krijgen. De huid wordt onmiddellijk intens gehydrateerd, voelt zachter en is beter beschermd tegen externe agressies. Deze schoonheidsklassieker reduceert bovendien de voornaamste zichtbare tekenen van huidveroudering zoals het verschijnen van lijntjes en rimpels en geeft de huid een meer egale, gezonde teint. Een uniek serum dat aan alle verwachtingen van je huid voldoet. Bewezen doeltreffend voor alle leeftijden, huidtypes en etnische groepen.

Daarnaast geven de test resultaten van Estée Lauder het volgende aan:

 • Lijnen en rimpels worden duidelijk minder zichtbaar.
 • De huid voelt zachter, steviger en beter gehydrateerd aan.
 • Uw huid ziet er jonger, stralender en egaler uit. Bewezen doeltreffend voor elke huidskleur.
 • Voor Advanced Night Repair zijn 25+ (aangevraagde) patenten wereldwijd.
 • Getest door dermatologen en oftalmologen. Parfumvrij.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum | Het product

Het product zit in een bruin flesje en voelt stevig en luxe aan.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum

Op de achterkant staat een kleine beschrijving. Dit is alleen niet in het Nederlands. Het viel mij ook al op dat de handleiding die in het doosje zat ook niet Nederlands was, wat ik wel een minpuntje vind. Ik kan zelf wel goed Engels, maar het product wordt verkocht in Nederland dus vind ik ook dat er een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij moet zitten.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum

Het product bevat de volgende ingrediënten:
Ingredients: Water\Aqua\Eau; Bifida Ferment Lysate; Methyl Gluceth-20; Peg-75; Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane; Butylene Glycol; Propanediol; Cola Acuminata (Kola) Seed Extract; Hydrolyzed Algin; Pantethine; Caffeine; Lecithin; Tripeptide-32; Ethylhexylglycerin; Sodium Rna; Bisabolol; Glycereth-26; Squalane; Sodium Hyaluronate; Oleth-3 Phosphate; Caprylyl Glycol; Lactobacillus Ferment; Oleth-3; Oleth-5; Anthemis Nobilis (Chamomile); Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure; Choleth-24; Hydrogenated Lecithin; Ceteth-24; Tocopheryl Acetate; Ethylhexyl Methoxycinnamate; Hexylene Glycol; Carbomer; Triethanolamine; Trisodium Edta; Bht; Xanthan Gum; Phenoxyethanol; Red 4 (Ci 14700); Yellow 5 (Ci 19140) <ILN39632>

Hoe gebruik je het product?

Je brengt het product aan op een gereinigde huid voor je dag- of nachtcrème. Dit doe je zowel ’s ochtends als ’s avonds. Je hebt maar heel weinig nodig, slechts 3-4 druppels. Het bijgeleverde pipetje zorgt ervoor dat je niet teveel in één keer pakt.

Smeer het product uit over je hele gezicht. Ik vind dat het product erg snel intrekt. Estée Lauder geeft aan dat het product geschikt is voor elk huidtype. Mijn huid is vrij gevoelig en op sommige plekken heel droog en op andere plekken juist weer snel vet.

Pipet Estée Lauder advanced Night Repair

Mijn mening over Estée Lauder Advanced Night Repair

Ik heb het product een week of drie/vier getest. Ik merkte al snel dat het product ervoor zorgde dat mijn huid goed gehydrateerd aanvoelt. Het is extreem zacht en ik heb het idee dat het niet meer heel vet en ook niet meer heel droog is. Ik was erg enthousiast over het product. Tot ik merkte (en vooral mijn omgeving) dat er denk ik een stof in dit product zit waar ik zelf niet goed tegen kan.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum

Ik had het al sinds het begin, maar het werd dus steeds erger. Na het aanbrengen van het product verschenen er direct rode vlekken op mijn gezicht. Ik heb er een foto van gemaakt en deze kun je hieronder terug zien. Zelfs na het aanbrengen van mijn foundation (de rechter foto) bleven de vlekken zichtbaar. Het deed absoluut geen zeer en voelde ook niet raar, maar het zag er alleen raar uit.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex IISerum - reactie op product

Helaas helaas, want in de testperiode was ik wel degelijk enthousiast en als ik de vlekken niet gehad had, had dit zeker een van mijn nieuwe favorieten geworden. Hieronder nog even de voor- en nadelen van het product op een rijtje. Nog even voor alle duidelijkheid, dit betreft mijn mening. In de reviews onder alle testers zag ik dat ongeveer 3% ook een vorm van allergische reactie had gekregen van het product. De rest van de testpersonen had hier gelukkig geen last van.

Voor- en nadelen van het product

Voordelen:
– Dit product is zuinig in gebruik, met één flesje doe je erg lang.
– Het zorgt voor een goed gehydrateerde huid
– Mijn huid voelde door het gebruik van dit product erg zacht aan.

Nadelen:
– Het product is prijzig.
– Ik krijg er zelf en allergische reactie op / vlekken van.

Eigenlijk maakt Estée Lauder dus inderdaad de belofte van het product waar. Of het product de fijne lijntjes minder zichtbaar maakt vind ik niet dat ik goed kan beoordelen dus dat laten we even in het midden.

Het product is te koop in een flacon van 30 ml en 50 ml bij onder andere Douglas. De prijs voor een flesje van 30 ml ligt rond de € 88,- en een flesje van 50 ml rond de € 125,-. Ze hebben geregeld leuke acties waarbij het product voor een voordeligere prijs te koop is.

Kende jij dit product al?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Estée Lauder

4 Reacties

 1. 8 april 2019 / 20:27

  Wauw meis wat een heftige reactie zeg! Ik heb dit serum ooit (lang lang geleden haha) gebruikt en vond hem heerlijk! Wel behoorlijk aan de prijs 🙁

 2. Marian zw
  8 april 2019 / 23:18

  Ik mocht ook testen en inderdaad na een week gebruiken kreeg ik ook rode vlekken. Nu heb ik ook een hele gevoelige huid dus ik dacht dat ik gewoon snel reageerde op een nieuw product. Goed dat ik het heb kunnen testen want het is best prijzig en dat zou zonde zijn. Ik had er een “boekje” bij in het doosje, als handleiding. Binnenin stond de gebruiksaanwijzing in verschillende talen, en dus ook gewoon in hetnederlands.

 3. 9 april 2019 / 19:48

  Oh poehee, dat is echt niet fijn. Nu ben ik blij deze niet gekocht te hebben… mijn huid is al super gevoelig.

 4. Lenneke Kerkhove
  8 maart 2021 / 11:10

  ik gebruik het product nu 2 maanden . ik ben wel om . het is heerlijk voor mijn oudere huid .(70)

  mijn huid is supergevoelig , maar heb geen last .
  mijn huid is gehydrateerd , ziet er fris ,en verzorgd uit .

  het is zeker prijzig !. maar je heb maar 1 huid . waar je lang mee moet doen .

  ik kijk ook wel naar de aanbiedingen , vaak krijg je er mini,s bij .!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.