Review | Sudio Regent black, draadloze hoofdtelefoon

Mijn tweede draadloze item van Sudio! Nadat ik de roze draadloze oordopjes had ontvangen was ik ze elke keer kwijt. Nou ja kwijt, ze waren steeds in gebruik! Ik had mijn oordopjes van Sudio speciaal uitgekozen in het roze, maar vriendlief ging er toch regelmatig mee aan de haal 😉 . Om mijn eigen oordopjes weer terug te krijgen bestelde ik voor hem de Sudio Regent Black. Vandaag lees je onze mening over deze draadloze hoofdtelefoon.

Sudio Regent Black

De Sudio Regent Black is een draadloze hoofdtelefoon. Hij wordt geleverd in een stevige doos.

Sudio Regent, draadloze hoofdtelefoonSudio Regent, draadloze hoofdtelefoon

Op de achterkant staat aangegeven wat je van het product kunt verwachten. Naast een prachtig design die je ook nog kunt personaliseren heeft de Sudio Regent een speeltijd van 24 uur en een comfortabele lederen oorkussens. Er zitten drie knopjes op de hoofdtelefoon waarmee je hem geheel kunt bedienen.

Sudio Regent, draadloze hoofdtelefoonSudio Regent, draadloze hoofdtelefoon

Dit zit er allemaal in de verpakking. De marble caps die extra bijgevoegd zijn, heeft mijn vriend er direct opgeplaatst. Naast de twee caps die je bij deze Sudio Regent krijgt hebben ze nog veel meer verschillende die je extra kunt toevoegen aan je bestelling om hem helemaal naar jouw smaak te personaliseren.

Sudio Regent, draadloze hoofdtelefoonSudio Regent, draadloze hoofdtelefoon
De Sudio Regent is op te laden in 10 minuten (snel) of volledig in 120 minuten. De draadloze verbinding gaat via Bluetooth. Vaak heb je je telefoon bij je en dan kun je hem daar op aansluiten. Het bereik is 10 meter. Mijn vriend gebruikt hem voornamelijk binnenshuis en dan is dat zeker voldoende.

Sudio Regent | geluid en draagcomfort

Geluid

De Regent biedt een eerste klas helder geluid. Muziek luisteren wordt een hele nieuwe ervaring door het sublieme evenwicht tussen de instrumentale tonen en de vermindering van ruis.

Zowel mijn vriend, ik als mijn schoonbroertje hebben deze hoofdtelefoon getest. Ons uiteindelijke oordeel over het geluid is eigenlijk hetzelfde als bij de Sudio Vasa BLÅ. Ik vind het geluid goed, ik luister hiermee voornamelijk Adele of andere rustige muziek. Tiemen en zijn broertje vinden de bass te soft en missen iets om die beter in te kunnen stellen. Voor de rest zijn ze ook blij met deze hoofdtelefoon. Tiemen gebruikt deze hoofdtelefoon vaak in zijn garage als hij aan het klussen is en ik achter de computer tijden het schrijven van artikelen of het bewerken van foto’s.

Sudio Regent, draadloze hoofdtelefoon

Draagcomfort

Ik vind deze hoofdtelefoon eigenlijk nog fijner zitten dan de oordopjes van Sudio Vasa BLÅ. Ik had niet gedacht dat ik een hoofdtelefoon zo fijn zou vinden. Wat ik vooral erg handig vind aan deze, is dat er is aangegeven aan welke kant je welke oorcap moet dragen. Daarnaast zijn de lederen stukken erg zacht aan je oren. Ook kun je hem instellen op de goede hoogte van je oren. Dit gaat erg gemakkelijk en kun je ook tijdens het dragen nog aanpassen.

Sudio Regent, draadloze hoofdtelefoon

Eindoordeel en waar te koop

Ik ben erg tevreden over dit product. Normaal gesproken geef ik de voorkeur aan oordopjes boven een hoofdtelefoon, maar nu vind ik dit product toch wel echt heel fijn! Ik vind het geluid voor mijn muziek goed genoeg. Mijn vriend en zijn broertje vinden dat de bass nog wel beter kan.

Je kunt deze draadloze hoofdtelefoon aanschaffen via de website van Sudio. Hij kost € 129,-.  Daarvoor ontvang je de Sudio Regent Draadloze hoofdtelefoon, een audiokabel, een laadkabel, een handleiding incl. quick start, een garantiebewijs en de extra caps marble set. In samenwerking met Sudio mag ik je daarnaast nog eens een kortingscode aanbieden van 15% korting. Gebruik bij je bestelling de code:  mylittlehappiness en bespaar op je aankoop!

Draag jij liever oordopjes of een hoofdtelefoon?

Deze blog bevat producten die ik heb ontvangen ter review. 

12 Reacties

 1. 18 april 2017 / 07:57

  Wat een mooie hoofdtelefoon en hij klinkt heel fijn in gebruik! Zelf vind ik zowel een hoofdtelefoon als oortjes voordelen hebben. Met een hoofdtelefoon kan ik me beter afsluiten van alles om me heen, maar aan de andere kant kan ik door oortjes wel mijn mobiel of iemand die me roept heen horen. Dat is met een koptelefoon dan weer niet zo handig 😉

 2. 18 april 2017 / 08:52

  O wat is ie mooi en klinkt ie fijn! Ik gebruik meestal oortjes, maar het lijkt me heerlijk dat zo’n koptelefoon zachter is aan je oren. Mijn oren gaan na een tijdje echt pijn doen van oortjes. Deze is ook nog echt eens heel stylish, supertof! Malou x

 3. 18 april 2017 / 21:31

  Ik heb hier al verschillende reviews van gezien en ik moet zeggen dat het me prima kwaliteit lijkt! Ik zou persoonlijk voor het witte gaan, dat vind ik mooier. Ik luister dagelijks muziek dus goede kwaliteit spullen zijn dan wel belangrijk!
  Mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Benefit Cheek Parade Blush Bronzer PaletteMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.