MUA matte Lipstick Pouty Pink

Let’s try Pouty Pink

De MUA matte lipsticks zitten al een tijdje in het assortiment. Ik ben dol op matte lipsticks, vooral op die van MAC.  Ze blijven lang zitten en voelen heel natuurlijk op je lippen. Tijd om te kijken of deze MUA matte lipstick een beetje in de buurt komt! Ik kocht de kleur: Pouty Pink. Dit is een van de acht kleuren uit de matte collectie van MUA.

MUA MATTE LIPSTICK POUTY PINKS

De huls van deze lipstick is mooi om te zien. De onderkant van de huls voelt vrij stevig maar het bovenste gedeelte helaas niet. De dop zit er vrij losjes op, niet handig als je hem ook in je tas mee wil nemen. Als je de lipstick opent voelt het zilver gekleurde deel waarmee je de lipstick omhoog schuift erg plastic-achtig aan. Op zich niks mis meer maar bij mij zit deze zilveren huls al los en kan ik er afhalen. Het draai mechaniek werkt daardoor niet altijd goed. Wel eens grappig om te zien waar de lipstick nu echt in zit. Dat is dus gewoon doorzichtig plastic 😉

MUA MATTE LIPSTICK POUTY PINKS

Zo op het eerste gezicht vind ik de kleur erg mooi. Oke eigenlijk wel logisch anders had ik hem natuurlijk niet gekocht haha. Deze kleur kwam nog niet voor in mijn collectie en ik ben dan ook heel benieuwd hoe hij is in gebruik. De lipstick heeft onderin de huls nog een klein potje zitten waar ook lipstick inzit. Een leuk idee maar of ik dat echt ga gebruiken?

MUA MATTE LIPSTICK POUTY PINKS

Hoewel de swatch me in de winkel had overgehaald tot verkoop, schrok ik eigenlijk een beetje van de dekking toen ik hem later thuis nog een keer probeerde. Het is een mooie kleur maar je ziet dat hij niet goed dekt. Ik heb hier trouwens al een aantal keer met de lipstick overheen moeten gaan voor ik een beetje dezelfde kleur terug zag als de lipstick.

MUA MATTE LIPSTICK POUTY PINKS

Op mijn lippen na een aantal keer goed aanbrengen ziet het er in close-up dan zo uit. Ik vind het er niet mooi uitzien van dichtbij. Je ziet dat hij vooral op mijn onderlip echt slecht dekt. De dekking is niet op elk punt gelijk en elke keer als ik mijn lippen over elkaar haal zie je ook dat het weer op een andere plek niet goed dekt. Daarnaast worden de velletjes die ik echt amper heb erg geaccentueerd.

MUA MATTE LIPSTICK POUTY PINKS

Op de full-face foto is de slechte dekking minder goed te zien maar waarschijnlijk omdat je het nu weet zie je het wel 🙂 . Ik vind de kleur wel mooi maar je moet hier wel een aantal keer met de lipstick overheen voor dit resultaat. Ik kocht deze lipstick bij Kruidvat voor € 2,99. Het was het proberen waard maar helaas zou ik deze lipstick niet nogmaals kopen. Ik denk dat ik eerder een tijdje door zou sparen voor een MAC in soortgelijke kleur 🙂 Het schijnt wel dat het per kleur erg verschillend is hoe de dekking is.

Wat vind jij van deze lipstick? 

 

14 Reacties

 1. 24 augustus 2015 / 08:03

  Ik dacht eerst wauw wat een mooie kleur maar bij de foto van je lippen dacht ik oef wat een lelijke dekking. Jammer de kleur is prachtig en je kan hem hebben

 2. 24 augustus 2015 / 09:39

  Wat jammer dat de lipstick zo slecht dekt. Ik zou hierdoor snel niet meer iets van MUA aanschaffen.

 3. 24 augustus 2015 / 10:12

  Mooi kleurtje! Jammer dat de dekking zo slecht is.

 4. 24 augustus 2015 / 10:57

  Op de fullface foto ziet het er eigenlijk we mooi uit. Alleen van dichtbij zie je wel dat het pigment wat vreemd is.. jammer! De kleur is namelijk super mooi. Over mijn eerste MUA lipstick ben ik heel tevreden gelukkig.

 5. 24 augustus 2015 / 12:01

  Ik vind de kleur best mooi, maar erg jammer dat hij zo slecht dekt! Misschien kan je ook niet veel meer verwachten voor zo’n prijs?

 6. 24 augustus 2015 / 12:43

  De dekking is idnerdaad prut. Jammer, want de kleur was zo leuk.

 7. 24 augustus 2015 / 13:19

  Leuke verpakking, en leuk kleurtje. Zoiets zou ik wel kopen.

 8. 24 augustus 2015 / 13:28

  Op de full face foto vind ik hem erg mooi! Maar op de close ups valt hij inderdaad tegen, jammer, ik vond het kleurtje zo leuk.

 9. 24 augustus 2015 / 18:36

  Wat een prachtige foto van jou Lesley! 🙂 Jammer dat de lipstick zo slecht dekt! De kleur leek me wel mooi.

 10. Annelies
  25 augustus 2015 / 11:42

  De kleuren zijn heel mooi! De foto’s ook trouwens 😉 Jammer dat de lipstick niet zo goed dekt. Ik draag meestal Stay24 van Maybelline. Die blijft erg fijn zitten, maar ik ben nog opzoek naar een goede (redelijk betaalbare) vaste lipstick.

 11. 25 augustus 2015 / 13:21

  Oeh la la… Ik vind de kleur prachtig, jammer van de slechte dekking maar toch staat het gaaf.

 12. Nadine
  25 augustus 2015 / 15:58

  Als ik de lipstick zie op de close up van je lippen denk ik ook dat je er echt droge lippen van gaat krijgen als je het langer draagt. Iig dat heb ik altijd bij lipstick die er zo uit ziet op mn lippen. :(! Fijne review!

 13. 26 augustus 2015 / 19:08

  wat jammer dat de dekking niet optimaal is van deze lipstick, de kleur staat je wel ontzettend mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.