Review | No7 Stay Perfect en Moisture Drench lipstick

No7 is een merk wat ik al kende vanuit drogisterijketen Boots in Londen, maar nog nooit écht geprobeerd heb. Uit de nieuwe collectie van No7 ontving ik twee lipsticks om te testen: No7 Stay Perfect en No7 Moisture Drench. Ik heb ze in de afgelopen weken meerdere keren geprobeerd en vertel in deze blog wat ik ervan vind.

No7 Stay Perfect en Moisture Drench | de verpakking

Twee soorten lipstick. Hieronder zal ik allemaal uitleggen wat welke soort inhoudt. Nu eerst even de verpakking van deze twee producten.

no7 de match made lipsticks

De verpakking ziet er mooi stevig uit en voelt ook stevig aan. Allebei de soorten komen in een andere verpakking. De  No7 Moisture Drench zit in een zwarte huls en heeft een ‘normale’ lipstick vorm. De No7 Stay Perfect heeft een ronde/langwerpige zilverkleurige huls. De lipstick zit in een ronde vorm met een afgesneden punt.

no7 de match made lipsticksno7 de match made lipsticks

Op de onderkant van het product is aangegeven uit welke lijn het product komt en welke kleur het heeft. Het product heeft naast een kleurnaam ook nog een kleurnummer.

No7 Stay Perfect in de kleur Raspberry Silk

De No7 Stay Perfect Lipstick is een long-lasting matte lipstick. Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Wat belooft No7 met dit product?

Geeft een mooie diepe dekking die tot maar liefst 6 uur blijft zitten. Voelt comfortabel aan en is makkelijk aan te brengen. Door de ingrediënten vitamine B en glycerine zullen je lippen niet droog aanvoelen.

no7 stay perfect lipstick raspberry slik

Zoals ik al zei, een ronde lipstick met een afgesneden punt. Ik vind deze kleur erg mooi. Het is een diep roze kleur en doet met inderdaad denken aan framboos. De kleur doet zijn naam dus wel eer aan πŸ˜‰ .

De ingredienten van dit product:

Isododecane, Ricinus communis (Castor) seed oil, Polyethylene, Hydrogenated polyisobutene, Ethylhexyl palmitate, Cera microcristallina (Microcrystalline wax), Talc, Silica, VP/eicosene copolymer, C10-30 Cholesterol/lanosterol esters, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Synthetic wax, Panthenol, Barium sulfate, BHT, Tocopherol [+/- (May contain) CI 77891 (Titanium dioxide), CI 15850 (Red 6), CI 77499 (Iron oxides), CI 15850 (Red 7 lake)

no7 stay perfect lipstick raspberry

No7 Moisture Drench in de kleur Deep Rust

De No7 Moisture Drench is een hydraterende lipstick. Verkrijgbaar in 26 kleuren. Wat belooft No7 met dit product?

Hydrateert je lippen en zorgt dat ze tot wel 12 uur lang zijdezacht aanvoelen. Bevat shea butter, rozebottelolie, vitamine B en E en hyaluronzuur.

no7 moisture drench deep rust

Dit product heeft echt een typische ‘lipstick uistraling’ door de zwarte huls met de zilvere binnenkant! Ik vind het erg mooi. De kleur vind ik ook erg mooi, maar ik denk niet dat dit een kleur is die mij staat.

De ingredienten van dit product:

Phenyl trimethicone, C10-30 cholesterol/lanosterol esters, Mica, Hydrogenated polyisobutene, Hydrogenated microcrystalline wax, Octyldodecanol, Polyethylene, Squalane, Ricinus communis (Castor) seed oil, Ethylhexyl methoxycinnamate, C18-36 acid glycol ester, Caprylic/capric triglyceride, Polybutene, VP/hexadecene copolymer, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Tocopheryl acetate, Rosa moschata seed oil, Glycerin, Stearalkonium hectorite, Panthenol, Propylene carbonate, Sodium hyaluronate, Ceramide 3, BHT, Aqua, Ascorbyl palmitate, [+/- (Many contain) CI 77891 (Titanium dioxide), CI 15850 (Red 6) , CI 51850 (Red 7) , CI 77499 (Iron oxides), CI77492 (Iron oxides), CI 77491 (Iron oxides), CI 19140 (Yellow 5 Lake).

no7 moisture drench deep rust

No7 Stay Perfect en Moisture Drench swatches, look en mijn mening

Allereerst wil ik even zeggen dat dit product erg makkelijk in gebruik is. Doordat de lipsticks vrij romig zijn, is de swatch zo gezet. Hieronder het resultaat van één keer over mijn hand gaan. De kleuren zijn beide er mooi, diep en dekken goed.

no7 de match made lipsticks swatch

Hieronder hoe ze eruitzien op mijn lippen:

no7 moisture drench deep rustNo7 Moisture Drench in de kleur Deep Rust

no7 stay perfect lipstick raspberryNo7 Stay Perfect in de kleur Raspberry Silk

Beide foto’s zijn op dezelfde dag gemaakt met dezelfde overige look. Zo kun je zien wat een bepaalde kleur met je huidskleur kan doen. Ik vind de Deep Rust mooi maar je ziet dat het de roodheden in mijn gezicht erg naar boven haalt. De Raspberry Silk is mijn favoriet van de twee. De tint staat goed bij mijn huidskleur en ik vind de matte finish erg mooi.

Doen de lipsticks wat ze beloven?

Daar kan ik kort over zijn: JA!

De Deep Rust is een romige lipstick die echt een goede voeding geeft aan je lippen. De kleur houdt een hapje en een drankje wel ondanks dat hij dan wat afgeeft. Een hele maaltijd overleeft hij helaas niet. Wat mij opvalt is dat als de kleur verdwenen is, er een zachtheid achter blijft op je lippen. Ik heb als ik deze lipstick s’morgens op doe voor mijn werk heel de dag geen behoefte om mijn labello erbij te pakken.

De Raspberry Silk voelt ook fijn aan op mijn lippen. Iets minder voedend dan de Deep Rust, maar hij verzorgd mij lippen wel. Zonder hapje en al te veel drankjes blijft hij inderdaad tot 6 uur goed zitten. Met hapjes en drankjes blijft hij ook verbazingwekkend goed zitten alleen wordt de kleur minder intens na een tijdje.

Waar kan je ze kopen?

Deze lipsticks zijn te koop in de vestigingen van Boots UK, maar tegenwoordig ook online te bestellen. Dit kan via de Nederlandse website van Boots. Ze hebben er regelmatig leuke aanbiedingen dus hou het in de gaten! De lipsticks kosten € 12,95 per stuk. Momenteel hebben ze een aanbieding waarbij ze slechts € 10,00 per stuk zijn en je bij besteding van € 15,00 ook nog een mini-kit krijgt met andere No7 producten. Ik ga zelf zeker meer van dit merk aanschaffen!

Kende jij het merk No7 en deze lipsticks al?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. 

19 Reacties

 1. 9 november 2016 / 07:20

  Ik vind de raspberry ook het mooiste kleurtje! Hij staat je prachtig!

  Liefs, Nathalie

 2. 9 november 2016 / 11:03

  Ja ik ken dit merk wel van heeeel lang geleden. Geen idee hoe ik er toendertijd aankwam, maar 1 van mijn eerste lipglossen was van dit merk. Ik was er dol op πŸ˜‰

  Staan je erg mooi die kleurtjes trouwens, en fijn ook dat ze zo verzorgend werken πŸ™‚
  Bente onlangs geplaatst…Facebook advertentie: ik testte het!My Profile

 3. Manon
  9 november 2016 / 18:44

  De eerste kleur is niet zo mijn ding, maar het ziet er wel super uit. De tweede kleur staat je ook erg mooi

 4. 9 november 2016 / 22:23

  Wat een prachtige kleuren! Ik kende dit merk nog niet πŸ™‚ Beide kleuren staan je prachtig!

 5. 10 november 2016 / 15:48

  Wauw hele mooie kleurtjes, hou wel van dat soort tintjes!
  Ik kende het hele merk niet, ben erg nieuwsgierig geworden! πŸ™‚
  Liefs,
  Evelien

 6. 14 november 2016 / 14:14

  Het merk ken ik natuurlijk πŸ™‚
  Jeetje, wat een mooie kleuren en ze staan je ook geweldig! Leuke foto’s ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.