Shoplog Action 2017 | Stationary en creatief

Het is alweer twee weken geleden dat ik bij de Action was. Ik had een aantal verhuisdozen nodig, omdat ik de benedenverdieping aan het uitruimen ben. Ik had een hoop verhuisdozen die helemaal stuk waren dus alles opnieuw uitzoeken en alles in nieuwe dozen. Tijdens mijn bezoek aan de action kwam ik nog een hoop andere leuke dingen tegen. In deze blog laat ik jullie zien wat ik gekocht heb!

Shoplog Action 2017

Hieronder een overview van wat ik kocht, niet alles staat op de foto, maar groot en deel wel.

Shoplog action

Shoplog Action | Creatief

Een mijn goede voornemens is om meer creatief bezig te zijn. Kleuren vind ik altijd leuk, maar soms vind ik het jammer dat er niet echt een doel aan vast zit. Toen ik deze kaarten zag vond ik dit gelijk een super idee. Op deze manier kan ik lekker kleuren en daarna gezellig het gekleurde kaartje naar iemand opsturen. Ze hadden verschillende designs, ik ging voor mijn favoriet de vlinder. In dit kleurkaarten boekje zitten 20 kaarten en ik kocht ze voor € 0,89.

Action Shoplog kleurkaarten

Naast kleurkaarten zag ik deze kleurtjes. Voor € 1,99 heb je 18 verschillende kleurtjes. Ik was mijn kleurdoos kwijt en daarom nam ik deze mee. De kwaliteit is wel goed, maar niet te vergelijken met duurdere kleurpotloden. Veel van de kleurtjes lijken op elkaar en hebben weinig pigment.

Action Shoplog kleurpotloden

Shoplog Action | Stationary

In het begin van de winkel lagen al een hoop Valentijn artikelen. Ik vond heel veel leuke dingen, maarja zeg nou zelf wat moet je er eigenlijk mee. Een kaartje nam ik wel mee! Om het nog een beetje als een verrassing te houden heb ik slechts een deel van de kaart op de foto gezet 😉 . Deze kaart kost € 0,59.

Action Shoplog valentijnskaart

Notitieboekjes, tja je kunt ze nooit genoeg hebben zeg ik altijd. Na het opruimen kwam ik er nog een hele hoop tegen dus ik heb er nu wel echt genoeg 😉 haha. Dit zijn eigenlijk twee schriftjes met een marble print en een tekst THIS AND THAT. Ik betaalde € 0,99 voor een pakje a twee schriften.

Action Shoplog marble notitieboek

Ook kocht ik deze kleur, exact dezelfde soort als hierboven alleen een andere print en kleur.

Action Shoplog notitieboek 2

En ik kom natuurlijk ook nog niet om in de pennen 😉 haha. Tja als excuus had ik dat deze zo mooi passen bij de notitieboekjes. Dat is zeker waar. Voor deze vier stuks betaalde ik € 0,79.

Action Shoplog pennen

Een pennenbakje wat je niet echt kunt gebruiken als pennenbakje zag er zo leuk uit dat hij ook mee ging naar huis. € 0,59 betaalde ik hiervoor. Ik heb er nu mijn lippenbalsems in zitten die normaal los op mijn bureau liggen.

Action Shoplog pennenbakje

Shoplog Action | Overig

De batterijen van mijn muis en van mijn toetsenbord zijn om en om elke keer op. Omdat ik de laatste batterijen erin gedaan had, heb ik gelijk maar een nieuw pakje gekocht! € 1,79 voor 12 stuks. Kan ik weer een tijdje vooruit met bloggen!

Action Shoplog batterijen

Voor de verbouwing van de slaapkamer had mijn vriend montagekit nodig. Hij vroeg of ik even bij Action wilde kijken of ze het daar ook hadden en als de prijs lager was dan 7 euro mocht ik het meenemen. Nou, het was € 2,79 dus dat was zeker lager! Hij is twee dagen erna nog teruggegaan om nog een paar tubes te halen hihi.

Action Shoplog pattex montagekit

Hieronder nog even het totaaloverzicht van mijn aankopen. De verhuisdozen waren al in gebruik dus die staan niet meer op de foto. Ik kocht ze voor € 0,79 per stuk trouwens. In totaal was ik € 13,78 kwijt.

Shoplog action overzicht

Wat zijn jouw laatste aankopen bij Action?

25 Reacties

 1. 25 januari 2017 / 07:07

  Wat een superleuke aankopen heb je gedaan! Die pennen en notitieboekjes kon ik ook niet laten liggen. Over het pennenbakje twijfelde ik nog. Die vind ik ook erg leuk, maar ik was bang dat al mijn pennen erdoorheen zouden vallen 😉
  Romy onlangs geplaatst…Waarom zou je je imperfecties juist moeten koesteren?My Profile

 2. 25 januari 2017 / 09:46

  Wat een super leuke items! Ik vind het pennenbakje echt heel leuk, en wat een lieve notitieboekjes.
  Kan je nooit genoeg van hebben, toch? 😉
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Hotspot | Sticky fingers AmsterdamMy Profile

 3. 25 januari 2017 / 11:24

  Die boekjes en pennen zijn zó leuk! Ik heb zojuist besloten dat ik binnenkort ook even gluren om te kijken of ze ze hebben. 😀 Dat van kleuren zonder doel herken ik wel. Van die kleurkaarten zijn inderdaad een leuke optie zeg!
  Sandra onlangs geplaatst…6 Dingen waarmee ik nú ga beginnenMy Profile

 4. 25 januari 2017 / 11:24

  Die boekjes en pennen zijn zó leuk! Ik heb zojuist besloten dat ik binnenkort ook even gluren om te kijken of ze ze hebben. 😀 Dat van kleuren zonder doel herken ik wel. Van die kleurkaarten zijn inderdaad een leuke optie zeg!
  Sandra onlangs geplaatst…6 Dingen waarmee ik nú ga beginnenMy Profile

 5. 25 januari 2017 / 11:48

  Oh die notitieboekjes zijn leuk! Ik moet hoog nodig weer eens naar de Action zie ik wel 😀

 6. 25 januari 2017 / 11:58

  Leuke spullen heb je gehaald! Ik was er vorige week nog, helaas de schriften niet gezien. Wel een ander mooi notitieboekje gekocht met gouden tekst :).

 7. 25 januari 2017 / 18:12

  Die pennen en schriftjes zie je overal in blogland verschijnen nu en zelf heb ik ze ook. Ik vind het heeeel erg fijn dat Action de laatste tijd zo’n leuke spulletjes verkoopt!

 8. 26 januari 2017 / 18:07

  Wat een leuke spulletjes. Die notitieblokjes heb ik hier nog niet gespot…. gelukkig, want ik heb er ook echt genoeg.
  Els onlangs geplaatst…Knutselen: Clear StampsMy Profile

 9. 26 januari 2017 / 20:02

  Oh erg leuk die boekjes met marmerprint! Die had ik laatst niet gezien toen ik er was. Wel heb ik een kleine speaker gekocht in marmerprint, ook leuk is die! Vind je pennen toch ook wel leuk!
  Mariska onlangs geplaatst…Hoe ziet mijn droom badkamer eruit?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.