en….. Action! | shoplog

Mijn laatste bezoek aan de action was alweer een tijd geleden. Ik had in de tussentijd op internet een aantal leuke producten voorbij zien komen die ik graag wilde hebben dus afgelopen zaterdag hup, richting action. Zoals elke zaterdag was het mega druk maar gelukkig had ik weer eens geluk met parkeren. Ik ben elke keer weer verrast als ik in de Action rond loop wat een leuke producten ze er voor enorm weinig geld kunnen aanbieden. Elke keer weer vraag ik me af hoe dat eigenlijk mogelijk is.

Waar was ik naar opzoek?

Ik ging voor kleine kraft notitieboekjes A6 en dubbelzijdig fotolijstje met veel glas. Ik had beide producten afgelopen maand voorbij zien komen bij verschillende andere bloggers. De notitieboekjes hadden ze bij mijn dichtstbijzijnde Action in Hellevoetsluis helaas niet meer. Ik had deze boekjes als ‘blogboekjes’ willen gebruiken voor in mijn tas. Handig om blogideeën in op te schrijven of uit te schetsen. Het tweede product waar ik voor ging was de fotolijst me veel glas. Deze heb ik gelukkig wel gevonden! Ze zijn er met een witte en een zwarte omlijsting. Nu heb ik veel wit in huis maar toch viel ik voor de zwarte. De fotolijst is verkrijgbaar in twee maten: 10x15cm en 13x18cm. Dit is de afmeting van de afbeelding binnenin waardoor je altijd nog een hoop glas overhoudt. Ik kocht van allebei de maten één lijstje. Wat ik er precies mee ga doen weet ik nog niet ze zitten ook nog in de verpakking zoals op de foto haha.

SAMSUNG CAMERA PICTURESdubbelzijdige fotolijst action | 10x15cm kost € 1,79 | 13x18cm kost € 2,29

Waar kwam ik nog meer mee thuis?

Voor de rest had ik niks nodig. Als je door de action heen loopt kom je natuurlijk altijd een hoop producten tegen die je toch nodig hebt of leuk voor de heb. Zo kwam ik een binnenkussen tegen, gewoon zo een saaie, om eindelijk mijn leuke H&M kussensloop om heen te doen! Iets waar ik eigenlijk toch wel op zoek naar was maar waar ik hoopte ooit tegenaan te lopen zoals nu. De prijs voor dit binnenkussen was (schrik vooral niet!) € 1,49. In het begin toen ik de sloop erom heen deed dacht ik dat hij toch te groot was maar de volgende ochtend was de kussenhoes goed gevuld 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

S’morgens had ik het met mijn oma gehad over van die pillendoosjes. Hier kan ze dan voor mijn opa, die nu net terug is uit het ziekenhuis, alle pillen die hij in moet nemen sorteren per dag/dagdeel. Onderweg naar dit gedeelte in de action kwam ik langs de douchegel. Iets waar ik eigenlijk altijd wel een voorraadje van heb. Ik voelde me aangetrokken tot deze leuke verpakking van Bourjois – Pamper me! Niet gek eigenlijk het is roze haha. Toen ging ik ruiken en was direct verkocht! Was een heerlijke geur zeg. Het doet me een beetje denken aan vroeger want het ruikt een beetje naar een zonnebrand die we vroeger op vakantie hadden. Jullie willen niet weten hoe ik dit artikel nu aan het schrijven ben 🙂 elke keer denkend aan die lucht pak ik de fles erbij en begin er even aan te ruiken hahaha 🙂 . Ik kan niet wachten om er zo mee onder de douche te springen!

SAMSUNG CAMERA PICTURESBourjois PARIS Pamper me! via action  | € 1,89

Daarna liep ik langs de make-up afdeling. Eerst werd ik verrast door allerlei nagellakken van bekende merken, helaas niet echt mijn kleuren dus daarvan heb ik niks gekocht. Ik heb al wel eens eerder make-up van de action gekocht en was daar altijd tevreden over. Ik zag deze meteen liggen. Qua make-up ga ik toch vaak voor de aardetinten. Deze kleurtjes stralen en zien er glimmend uit. Bij thuiskomst heb ik de kleurtjes even op de palm van mijn hand gedaan. Je kunt zien dat de kleurtjes erg rijk zijn aan pigment. Op de onderste foto heb ik de kleur rechtsonder op mijn ooglid gesmeerd en je kunt zien dat hij echt super mooi is!

SAMSUNG CAMERA PICTURESMax & More eyeshadow palette a 4 kleuren action | € 1,29

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Na de make-up ben ik maar snel richting de supermarkt gegaan 😉 ik heb leuke dingen gekocht bij action en mijn totaal bedrag was € 8,75! Nou toch weer leuke producten voor een nog leukere prijs.

Welk product vinden jullie het leukst? en hebben jullie laatst nog iets gekocht bij action?