Sooo Happy | webshop tip, unboxing en kortingscode!

Gister ontving ik mijn tweede pakje van Sooo Happy! Vandaag iets meer over deze webshop, de unboxing van het pakje en een kortingscode die je kunt gebruiken bij jouw bestelling. Lees dus snel verder!

Webshop tip: Soo0 Happy

Voor de mensen die deze webshop nog niet kennen: Sooo Happy is de vrolijkste webshop die ik ken. Opgericht door Judith, de vrouw achter het geweldige instagram account: @Judithinwonderland. Ik volg dit account al sinds ik ben begonnen met bloggen, ongeveer anderhalf jaar geleden. Voor mij is ze een rolmodel als het gaat om kleurrijke en cute instagram foto’s. In april van dit jaar opende Judith haar eigen webshop: Sooohappy.nl.

Sooo Happy is een onafhankelijke webshop met een bijzondere collectie spulletjes vanuit de hele wereld, voor meiden van alle leeftijden! Het assortiment van Sooo Happy is heel divers met een hoog Girl Power gehalte. Ieder item, groot of klein, heeft een bijzondere uitstraling, is kleurrijk, inspirerend en een tikkeltje maf; perfect om jezelf (of je BFF, moeder, zusje, dochter, buurvrouw) sooo happy te maken!

Sooohappy.nl

Sooo Happy heeft een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Ik heb tot nu toe elke keer mijn bestelling de volgende werkdag in huis gehad. Verzendkosten bij brievenbuspost zijn € 3,50 en bij pakketpost € 5,95.

Unboxing Sooohappy.nl pakketje

Een pakketje ontvangen is altijd leuk, zeker als wat erin zit een totale verrassing is!

Sooohappy.nl unboxingSooohappy.nl unboxingEen van de redenen waarom ik zo verliefd ben op Sooo Happy is de manier van verpakken. Ik ken geen enkel bedrijf dat hun pakjes met zo veel liefde inpakt. Er zit altijd wel iets leuks bij qua versiering, zoals hier de zilveren sterren en een leuke handgeschreven kaart. Op het moment dat je begint met het uitpakken van dit pakje voel je je daadwerkelijk Sooo Happy 😉 ! In de grote zilvere envelop zit dus een kaart en drie verrassingen! 

Sooohappy.nl unboxingVerrassing 1 | Schot in de roos

Sooohappy.nl unboxing Sooohappy.nl unboxingAaaah! Ik heb dus al een tijdje een aantal pins op mijn verlanglijst staan. De pins bij Sooo Happy zijn echt heel erg vrolijk! Deze is van het merk Little Arrow, zoals je op de volgende afbeelding goed kunt zien zijn het twee pins in één. Hierdoor kun je hem bijvoorbeeld aan de boord van je blouse doen of leuk op het borstzakje van je spijkerjack. Eigenlijk is het overal leuk op!

Sooohappy.nl unboxingVerrassing 2 | This is so much fun!

Sooohappy.nl unboxingHet tweede pakje is ook al zo leuk ingepakt!

Sooohappy.nl unboxingDeze zag ik dus op de Sooo Happy instagram pagina voorbij komen en ik had daar gelijk op gereageerd. Hoe tof is deze!! Het is een glitter broche van het merk The Daily Disco. Deze en natuurlijk die andere pin van hierboven gaan jullie zeker terug zien in een outfit post. O trouwens, zie je wat er tussen het blauwe en de broche in ligt? Dat zat dus onderin de blauwe cadeauverpakking. Ik zei toch dat een bestelling uitpakken feest is hier 😉

Verrassing 3 | OMG

Sooohappy.nl unboxingDe laatste, roze mijn favoriete kleur 🙂 Wat verassend he hihi.

Sooohappy.nl unboxingJaaa! Deze wilde ik zo graag voor bij mijn agenda. In de agenda zelf zitten twee vellen met stickers, maar dat is natuurlijk lang niet genoeg voor mij. Er bestaan twee boekjes met stickers, deel 1 en deze deel 2. Hieronder een van de vele velletjes met stickers.

Sooohappy.nl unboxingHaha geweldig toch! Er zit ook een hele pagina in met alleen maar pizza punten, popcorn en ladies night stickers. Ook de essentiële als tandarts, kapper en een met een bankbiljet met een wolkje erbij payday zijn aanwezig! In totaal zijn er 35 pagina’s met stickers.

Sooohappy.nl unboxing

Hierbij nog een overzicht van alle spulletjes. Ik ben er super blij mee en Judith heeft zeker gekeken naar wat ik leuk vind. Ik ben fan en ga zeker binnenkort weer bestellen. Ik heb een schaaltje op het oog die momenteel uitverkocht is, maar als hij er weer is duurt het niet lang voordat hij bij mij thuis staat 😀 .

Shop met korting met de My Little Happiness kortingscode!

In samenwerking met Sooohappy.nl mag ik jullie een kortingscode aanbieden! Tot en met 18 september 2016 (de dag voor mijn verjaardag 😀 ) krijg je met de kortingscode: SoooMLH 20% korting op alle flair & stickerboekjes!

Ik ben zoals je misschien wel gemerkt heb erg enthousiast. Ik ben benieuwd, kende jij Sooo Happy al?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

24 Reacties

 1. 9 september 2016 / 08:38

  Wat leuk! Ik word er al helemaal vrolijk van als ik er naar kijk, heel leuk allemaal!
  Ik kende heel deze webshop nog niet maar ben helemaal enthousiast, ik ga gelijk even een kijkje nemen 🙂
  Liefs!
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Hotspot | Picknick RotterdamMy Profile

 2. 9 september 2016 / 10:05

  Oh wat ziet het er allemaal leuk uit zeg! Ik kende de website nog niet, maar ziet er heel gezellig uit

 3. 9 september 2016 / 10:46

  Ik heb de webshop wel eens eerder gezien maar nog nooit iets besteld. Ze hebben inderdaad wel super leuke vrolijke spulletjes.

 4. 9 september 2016 / 11:33

  Ja, super leuke spulletjes! Wat een toffe webshop is het toch 🙂

 5. Kim
  27 mei 2017 / 11:35

  Ik probeer Sooo happy al een tijdje te bereiken, maar ik krijg geen enkele reactie. Weet jij toevallig of dat de webshop is opgeheven? Zou jammer zijn….

  • 27 mei 2017 / 13:33

   Ja ik krijg ze helaas ook niet te pakken. Ik hoop ook niet dat het is opgeheven, was echt een superleuke webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.