Trend: Metallic schoenen en sandalen

Onmisbaar in je kast

Het is een trend die in mijn ogen nooit echt weg geweest is en op de achtergrond altijd wel is blijven sluimeren: metallic schoenen. Het is wat mij betreft echt een onmisbaar item in je kast. Het geeft je look net dat extra’s en is goed te combineren. Geloof mij, de metallic kleurige schoen blijft in het straatbeeld opduiken en het zal mijn niets verbazen als het volgend jaar een trend is waar je niet meer onderuit kunt komen.

Terug van nooit weg geweest

Als klein meisje droeg ik vaak gouden ballerina’s. Naast dat ik ze destijds echt prachtig vond, snap ik ook waarom mijn moeder hiervoor koos. Dit was ook “voor netjes” goed te dragen en daarnaast combineert het makkelijk met werkelijk élk kledingstuk. Voor Mimi heb ik inmiddels ook al drie jaar op een rij metallic kleurige sandalen. Het eerste jaar gouden van Gioseppo, het tweede jaar roze metallic van Gioseppo en dit jaar zijn we gegaan voor Kipling sandalen van rosé goud.

Ook voor mijzelf heb ik altijd een metallic kleurig paar schoenen in de kast staan. Een paar slippers en een paar pumps pronken op dit moment in mijn kast. De pumps kan ik helaas niet meer dragen met mijn bekken, dus een paar koperkleurige loafers staan op mijn wishlist om ze mee te vervangen.

Metallic schoenen en sandalen – een overzicht van de leukste modellen van dit moment

Hieronder heb ik een collage gemaakt van de leukste metallic kleurige modellen van dit moment. Inclusief mijn twee favorieten voor je mini me.

Metallic schoenen en sandalen

1. Gevlochten rosé gouden loafers van Fred de la Bretoniere – 2. Gouden slippers van Notre V – 3. Rosé gouden loafers van Gabor – 4. Slippers goudkleurig van Birkenstock – 5. Gouden slippers van Fred de la Bretoniere – 6. Gouden sneakers van Nubikk – 7. Zilveren sandalen met hak van Fabienne Chapot – 8. Gouden laarsjes van Nubikk – 9. Gouden loafers van Notre V – 10. Kaplaarsjes goudkleurig van Bergstein – 11. Rose gouden sandalen van Gioseppo.

Ik vind deze schoenen één voor één prachtig. Voor het mooie weer zou ik gaan voor de gouden slippers van Notre V. Met een avondje uit voor de zilveren van Fabienne Chapot. Voor casual onder een jurk voor de laarsjes of sneakers van Nubikk.

Beide producten voor “Mini Me” heeft Mimi. Bergstein laarsjes zijn enorm favoriet hier. Deze zijn wel wat duurder, maar zijn enorm soepel waardoor ze er goed op loopt. Zelfs met haar maatje 19 toen ze net kon lopen, liep ze als een tierelier op deze schoenen. Terwijl andere kaplaarzen toen veel te stijf voor haar waren. Deze laarsjes zijn daarnaast onverslijtbaar lijkt het wel, goed schoon te maken en je kunt ze nog tegen een nette prijs doorverkopen als ze niet meer passen. Qua sandalen vind ik Kipling en Gioseppo erg fijn omdat ze net wat breder zijn en daardoor voor Mimi een uitstekende pasvorm hebben.

Ben jij ook zo dol op Metallic schoenen en welk van deze modellen is jouw favoriet?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Metallic kleurige schoenen

1 Reactie

  1. 26 augustus 2021 / 09:19

    Ohh wat een leukerds! Ik vind 1, 5, 8 en 9 het mooist. Lijken me stuk voor stuk heerlijke schoenen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.