Wallpaper: Flowers make me happy

Leuke achtergronden, ik kan er geen genoeg van krijgen. Eens in de zoveel tijd ga ik opzoek bij verschillende blogjes of gewoon via google naar een nieuwe achtergrond. Toen ik laatst bezig was met het ontwerpen van mijn nieuwe logo en ik daar een aantal stock foto’s voor geschoten had dacht ik, waarom geen eigen wallpaper maken? Een die niet alleen leuk is om voor mij te gebruiken maar ook voor de lezers van mijn blog. Zo gezegd, zo gedaan. Een paar uurtjes freubelen en ik was helemaal tevreden met het resultaat.

Een vrolijke achtergrond waar niet alleen ik vrolijk van word maar jullie hopelijk ook! Ik heb deze wallpaper in verschillende formaten gemaakt. Hij is lekker druk en vooral erg roze maar ik vind hem geweldig geworden! Het maken van de wallpaper vond ik ook erg leuk om te doen dus wellicht komen er nog meer. Heb je nog tips voor mij, misschien iets minder druk, andere kleuren of andere formaten dan hoor ik het uiteraard graag!

Vrolijke Achtergrond Iphone

 

Wallpaper flowers make me happy

 

Downloads

Open de Wallpaper Flowers make me happy, hier in het juist formaat zodat je hem direct op kunt slaan als achtergrond!

2560 x 14401920 x 10801440 x 9001280 x 800Ipad | Iphone

Staat jouw formaat er niet tussen? Laat me dan weten welk formaat je nodig hebt en ik maak er één op aangepast formaat voor je! Dit kun je doen via de comments hieronder of je kunt me even een e-mail sturen.

Ik wens jullie alvast een fijn weekend toe! Liefs xoxo Les

PS: deze achtergrond mag je voor persoonlijk gebruik gebruiken. Wil je hem commercieel gebruiken neem dan even contact met mij op via: info@mylittlehappiness.nl. 

11 Reacties

 1. 12 februari 2016 / 09:01

  Super vrolijke achtergrond inderdaad! Leuk gedaan 🙂

 2. 12 februari 2016 / 10:49

  Mooi en zeker erg vrolijk. Ik heb nog steeds een herfst bladeren foto op mijn achtergrond 🙂

 3. 12 februari 2016 / 11:34

  Super leuk dat je dit doet!!
  Liefde voor bloemen, altijd ❤! En mooie wallpaper!

 4. 12 februari 2016 / 13:32

  Ah ik ben gek op bloemen! Dat is altijd zo gezellig als achtergrond. heel leuk! <3
  Liefs! Evelien

 5. 14 februari 2016 / 17:04

  Mooie! Op m’n iPhone en iPad heb ik altijd foto’s van Tim en mij en op de background van m’n iMac heb ik een zelfgemaakte foto van een gerbera (die van m’n facebook ^^)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.