Welkom lieve Perr

Een stuk vroeger dan verwacht, maar al helemaal welkom!

Op vrijdag 17 juli is ons zoontje Perr Amand geboren. Hij is 50 cm en weegt 3345 gram.

Perr

Ik was nog bezig met een aantal blogs, die zullen iets later verschijnen dan gepland. Alvast antwoord op een veelgestelde vraag: ook van deze bevalling ga ik mijn bevallingsverhaal binnenkort delen op mijn blog. Ik zal alvast verklappen, het was een hele andere ervaring dan mijn eerste bevalling.

Liefs Lesley

7 Reacties

  1. 20 juli 2020 / 22:39

    Wat een lieverd zeg, gefeliciteerd met dit mooie kleine wondertje.

  2. Liesbeth
    23 juli 2020 / 17:05

    Wat een heerlijke foto! Van harte gefeliciteerd! Geniet lekker van elkaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.