De 7 dingen die ik nooit kan laten liggen tijdens het shoppen | Maandag collagedag

Waarschijnlijk herken je het wel, je komt thuis na een dagje shoppen of even kijken in de stad en de dingen die je gekocht hebt vallen voor de zoveelste keer weer in dezelfde categorie. Ik ging eens na welke producten ik niet kan laten liggen tijdens het shoppen en met welke dingen ik 9 van de 10 keer thuis kom. Als je mijn shoplogs hebt bekeken zit er altijd wel één van deze producten bij. Veel van deze producten koop ik ook zonder ze op mijn blog te laten zien omdat ik weet dat ik er regelmatig iets van koop en het anders erg eentonig wordt πŸ™‚ .

Ik wens je veel plezier met het kijken naar deze collage! Hopelijk verzachten deze vrolijke producten je maandagblues een beetje πŸ™‚ . Mijn maandag kan niet meer stuk aangezien ik weer heerlijk een vrije dag dinsdag 5 mei in het vooruitzicht heb πŸ˜‰ !

 

Maandag collage

Maandag collagedag | 7 items die ik niet kan laten liggen tijdens het shoppen

1. Nagellak

Ik ben dol op nagellak. Het maakt je wat kleurrijker en kan je outfit helemaal afmaken. Vroeger was Catrice mijn favoriete merk en kocht ik daar vaak nagellak van. Tegenwoordig ben ik geswitched naar Essie. Dit merk is van salon kwaliteit. Het blijft super goed zitten en is daarnaast erg fijn met aanbrengen. Het droogt namelijk snel wat voor mij ik ben niet zo heel geduldig πŸ˜‰ een echte uitvinding is! Ik vind de prijs wel redelijk aan de hoge kant dus ik probeer ze altijd in de aanbieding te vinden. Bij DA en Etos verkopen ze deze nagellak en vaak in de iets kleinere dorpjes hebben ze een sale bak waar de lakjes uit de oude collectie bijv. voor de helft van de prijs zijn! Ook online hebben ze vaak leuke aanbiedingen. Momenteel hebben ze bij bol.com twee Essie nagellakjes voor € 15,00 i.p.v. voor € 19,90.

2. Sokken

Hier kun je nooit genoeg van hebben toch? Al mijn hele leven ben ik gek op sokken. En dan vooral die met een gekke of aparte print en heerlijk kleurrijk! Deze sokken zijn van H&M voor deze 3 paar betaal je slechts € 5,99. In mijn shoplogs die ik eerder plaatste zit bijna altijd wel een paar sokken! Ik word vrolijk van leuke sokken en heb er dan ook echt mega veel. Mhh dat zou betekenen dat ik echt altijd mega vrolijk moet zijn haha. Toch maar wat vaker naar al mijn sokken kijken πŸ˜‰

3. Notitieboekjes

Mijn “stationary” verslaving komt altijd weer naar boven als ik bijv. in de Hema of Bruna loop. Notitieboekjes kan ik altijd wel kopen. Het liefst zo kleurrijk mogelijk! Ik gebruik het ook nog vaak dus in dat opzicht is het niet erg. Wat ik er dan zoal mee doe? To-do-lists maken! Ik maak mijn hele leven al lijstjes, ik werd vroeger door mijn moeder niet voor niks Lena-Lijstje (naar het boek) genoemd.. Dit notitieboekje komt van de webshop mylovelynotebook.nl. Ik heb deze shop leren kennen op de SWAN market in Rotterdam. Ze hebben hier echt de leukste notitieboekjes!

4. Sleutelhangers

Ik weet niet wat ik met sleutelhangers heb maar als ik een leuke exemplaar zie liggen voel ik altijd die drift om hem te kopen. Ik heb er echt een hele hoop: een uilensleutelhanger, twee paar uggs sleutelhangers, deze van de collage van H&M en nog 3 andere uit deze collectie een blond sleutelhanger en ga zo maar door.

5. Tijdschriften 

Tijdschriften maken mij blij. Alleen het kopen en het er door heen bladeren vind ik al leuk! Soms koop ik zo veel tijdschriften dat ik niet eens de tijd heb om ze uit te lezen dat is wel jammer. Tegenwoordig hebben we op mijn werk een leestafel. Mijn collega en ik kopen allebei andere tijdschriften en als we ze dan uit hebben leggen we ze daarop en wisselen we. Zo hoeven we maar de helft te kopen en kunnen we toch alles lezen πŸ™‚ Mijn favoriete tijdschriften zijn: Grazia, Cosmopolitan, Glamour, Flow en Happiness.

6. Lipsticks/ Lipbalms 

Oke nog een bekentenis. Lipsticks en lipbalms/labello’s zijn echt zo een verslaving van mij. Ik heb dit altijd bij me en meestal wel in drie- of viervoud. Ik grijp het liefst elk uur even naar het dichtstbijzijnde product. Op mijn werk heb ik een lipbalm bij mijn computer liggen en ook in de auto ligt een voorraadje. Toch blijf ik dit kopen. Is de verpakking schattig? Ruikt het lekker? Is de kleur mooi? Dan ben ik al snel om!

7. Sieraden

Vooral statement kettingen zijn afgelopen periode erg favoriet! Ik vind al die mooie gekleurde kettingen echt prachtig. Zeker als ik ze voor een klein prijsje kan kopen kan ik hier heel blij van worden! Deze ketting komt van H&M prijs is wel aan de hoge kant maar misschien dat ik deze ooit nog in de sale tegen kom πŸ˜‰

Welke producten koop jij altijd wel tijdens het shoppen? 

 

30 Reacties

 1. 4 mei 2015 / 09:50

  Leuk artikel πŸ™‚ Ik ben even heel hard aan het denken of ik iets heb wat ik altijd meeneem. Volgens mij is dat bij mij juist heel wisselend haha.

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:43

   Leuk dat ik je zo aan het denken zet! πŸ˜‰

 2. 4 mei 2015 / 10:02

  Zo herkenbaar, oeeeeeps! Maar precies op deze producten heb ik mijzelf een shopverbod opgelegd πŸ˜‰

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:43

   Hahaha ja herkenbaar he! Goh wat hebben we toch weer veel gemeen πŸ˜€

 3. kim
  4 mei 2015 / 10:18

  Haha herkenbaar! En wat een leuke sleutelhanger is nummer 4! Eigenlijk koop ik nooit sleutelhangers, heb nog steeds eentje van 8 jaar geleden uit Athene!

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:44

   Ja leuk hΓ©, hij is van H&M heb hem aan mijn tas gehangen!

 4. Marleeeentje
  4 mei 2015 / 10:18

  Ik had dat eerst echt nooit, die notitieboekjes-verslaving, maar sinds een half jaar kan ik de Hema niet inlopen zonder iets te kopen, haha!

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:44

   Haha HEMA is echt een slechte winkel voor mij ook hoor! Echt zo een winkel waar je altijd wel iets vind wat je moet kopen πŸ˜‰

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:45

   Dank je wel, fijn dat ik niet de enigste ben πŸ˜€

 5. Melissa
  4 mei 2015 / 10:45

  Als je er over na denkt, ja, dan kom ik ook regelmatig met dezelfde spullen thuis. Sieraden, beauty, hebbedingetjes πŸ˜‰ Erg leuk om te lezen wat jij wel niet allemaal mee neemt iedere keer πŸ˜‰

  xxx

 6. 4 mei 2015 / 17:58

  Heel herkenbaar! Ik koop ook vaak dingen voor de heb. Heel erg en zonde van mijn geld.

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:49

   Ja eigenlijk wel ja maar het zijn ook wel weer leuke kleine dingen die je happy kunnen maken.

 7. 4 mei 2015 / 18:19

  Leuke producten en erg herkenbaar haha! Ik heb een notitieboekjes verzameling (zeg gerust verslaving); het is zo erg dat ik niet meer weet waar ik het voor moet gebruiken en tΓ³ch blijf ik ze kopen haha πŸ™‚

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:53

   Hahaha erg he! Ja zo herkenbaar! Ik werk nu op een bedrijf waar ik kantoorartikelen verkoop. Ook op mijn werk gebruik ik de leukste notitieboekjes en daar schrijf ik best een hoop dus kan ik op mijn werk ook mijn verslaving een beetje bijhouden πŸ˜‰

 8. Dina
  4 mei 2015 / 18:24

  Guilty! Nagellakjes en notitieboekjes kan ik ook Γ©cht niet laten liggen.

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:53

   Fijn te lezen dat ik niet de enigste ben hihi!

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:54

   Jaaa echt he! Soms moet ik er gewoon voorbij lopen heel hard. Dan nog kom je ze in de gekste winkels (H&M bijv) tegen!

 9. 4 mei 2015 / 22:15

  Notitieboekjes zijn bij mij tegenwoordig ook zo’n verslaving aan het worden. En 9 van de 10 keer gebruik ik het dan bijna niet.. eigenlijk heel zone, maar ze zijn zo leuk! πŸ™‚

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:54

   Ja heb ik ook hoor! Maar toch het is zo schattig en je weet maar nooit wanneer het van past komt πŸ˜‰

 10. 5 mei 2015 / 06:45

  Haha, heel herkenbaar! Nagellakjes, notitieboekjes en tijdschriften kan ik echt niet laten liggen. En ik heb nog zo veel tijdschriften die ik moet lezen!

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:55

   O hou op! Ja tijdschriften zijn echt geweldig koop echt stapels maar om het uit te lezen dat is dan wel echt weer een hele taak

 11. 5 mei 2015 / 17:31

  oh nummer 2 en 3… herkenbaar!! al gebruik ik zelden notitie boekjes πŸ˜‰

 12. 6 mei 2015 / 11:17

  Notieblokjes i love it! Ik heb precies hetzelfde, ik werk bij de Hema en het is echt een verslaving. Dan heb ik weer 1 regels geschreven wil ik weer een nieuwe want die is weer handig voor iets anders hihi.

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:56

   Ja haha en als je dan niet mooi geschreven hebt is het wel zonde van dat notitieboekje πŸ˜‰ O dat lijkt me heel lastig bij hema te werken en niet al mijn geld daar uit te geven πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.