Outfit | When life gives you lemons, make lemonade

Shop my closet summer edition

Op zondag 1o juli deed ik, samen met een aantal andere bloggers, mee aan de shop my closet summer edition. Een zomer editie dat werd het inderdaad! Het was de eerste echt zomerse dag van het jaar en daar stonden we dan, onze kleding te verkopen πŸ˜‰ Het was dus ook erg rustig. Deze shop my closet werd gehouden bij Door in Dordrecht. Achter dit pand bevindt zich een geweldige artistieke tuin. Ik was gelijk verliefd op de gele muur! Natuurlijk kan ik het dan niet laten om even outfit foto’s te maken. Ik stelde het aan Margo van hetismarg.nl voor en die vond het gelukkig een leuk idee πŸ˜‰ . Wat is dat trouwens een leuke meid! Op haar blog kan ik altijd al om haar lachen maar in het echte leven net zo. Dat zie je hieronder ook terug in de foto’s haha. De dag was ondanks de rust en bijna niks verkocht toch nog geslaagd. Zoals Queen B zegt: when life gives you lemons, make lemonade. Als het niks is, maak je er zelf toch wat van en dat deed ik! Ik heb collega bloggers ontmoet, een outfit shoot gedaan en een deel van mijn kleding gefotografeerd voor op marktplaats. Enjoy deze foto’s!

Polette Eyewear | Dean view brilPolette Eyewear | Skater rokje | H&M schoenen | Primark topPolette Eyewear | Skater rokje | H&M schoenen | Primark top H&M schoenenPolette Eyewear | Dean view brilPolette Eyewear | Skater rokje | H&M schoenen | Primark topPolette Eyewear | details accessoiresPolette Eyewear | Skater rokje | H&M schoenen | Primark top 2Polette Eyewear | Skater rokje | H&M schoenen | Primark top 3

Wat had ik aan?

De outfit die ik aanhad bestond uit een skater skirt met een witte blouse van Primark. Daaronder had ik eigenlijk mijn witte Via Vai sneakers aan, maar die verruilde ik al snel voor deze roze bloemen sandalen. Ik kocht deze al een hele tijd geleden in Londen in de sale bij H&M. Ik wilde ze eigenlijk verkopen omdat ik ze nog nooit gedragen had. Toch blijven ze erg snoezig en zijn ze terug mijn kast in gegaan haha. Een hoop accessoires maken deze simpele budget outfit helemaal af.

De bril die ik draag is van Polette. Deze bril bestelde ik tijdens de presentatie van de nieuwe collectie! Het is de Polette Dean View, een 60’s model. Op het event heb ik een hoop brillen gepast, online gaat het natuurlijk niet en dit was mijn kans. Uiteindelijk bleef ik deze het leukst vinden en hij stond me gelukkig nog ook. Ik bestelde hem tijdens het event. Het duurde dit keer redelijk lang voordat hij binnenkwam want hij was helaas kwijt geraakt bij de post. Na wat mail contact met de klantenservice van Polette is er direct met spoed één nagestuurd. Deze kwam dus net binnen voor ik naar Dordrecht vertrok voor de sale. Ik ben erg blij met deze bril het is echt wat anders dan anders. Het is een bril die je outfit nog net die extra retro touch kan geven πŸ˜‰

Bril | Polette Dean View*
Top | Primark
Rok | Primark
Sandalen | H&M
Armband roze | The Rubz
Armband paars | Biba
Armband zilver | My Jewellery
Horloge | Guess
Ketting | Primark

Wat vind jij van deze outfit en mijn nieuwe bril?

18 Reacties

 1. Kim
  20 juli 2016 / 09:38

  Leuk om samen foto’s te maken! En dat rokje, leeeeuk. Misschien moet ik ook weer eens naar de Primark haha!
  Kim onlangs geplaatst…Flow tekenboek een aanrader?My Profile

 2. 20 juli 2016 / 13:16

  Oh die sandalen vind ik echt geweldig! Leuke shoot

  Bedankt voor je tips trouwens πŸ˜‰ ik zal de volgende keer een stapel boeken of mijn statief erbij pakken. Misschien moet ik ook maar een afstandsbediening voor de camera aanschaffen πŸ˜‰
  Nesrin onlangs geplaatst…Stijl & Klasse met Nesrin | De witte sneakerMy Profile

  • 22 juli 2016 / 16:04

   Haha ja graag gedaan hoor. Ik heb heel veel outfitshoots zelf gedaan en je vind er op een gegeven moment wel een handigheidje in. Het is trouwens ook goed voor je conditie als je geen afstandsbediening heb zoals ik πŸ˜‰ Gewoon heel veel heen en weer rennen voor de timer. Super grappige foto’s komen er dan ook wel tussen hoor haha. Let wel even op dat je hem wel goed scherp zet op waar je zelf gaat staan. πŸ™‚ Succes πŸ˜€

 3. 20 juli 2016 / 16:51

  Ik word blij van deze foto’s! Ik vind je outfit super! Ik ga vaker voor iets langere rokken of jurkjes, ben te onzeker om korte modelletjes te dragen denk ik. Maar als ik dat dan weer bij jou zie, tof!
  hilde onlangs geplaatst…Sleek i-Divine Oh So Special paletteMy Profile

 4. 20 juli 2016 / 21:18

  Ja, Margot komt op haar blog en de rest heel leuk over πŸ™‚ Leuk om te zien dat jullie het zo gezellig hebben gehad. Vind de foto’s heel leuk!
  Mariska onlangs geplaatst…Pickwick tea topics #4My Profile

 5. Eva
  30 juli 2016 / 14:51

  Wat een mooie foto’s! Ik vind de bril je heel leuk staan en hij matched ook super bij de andere outfits, heel leuk πŸ™‚

 6. 4 augustus 2016 / 14:24

  Leuke outfit, lekker zomers, helaas regent het nu weer de hele dag πŸ™ Leuke foto’s ook!

 7. 26 mei 2017 / 15:24

  Wat een leuke foto’s (Lovin the outfit)! Ik word hier zo ontzettend vrolijk van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.